AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Söyleyecek hiçbirşey yok. Vasıfsızlar ve kendi vasıfsızlıklarını başka insanlara çamur atarak kapatmaya çalışıyorlar.
Millet sosyal medyada gezerken kafayi yiyor... kimin çocuğundan kime ne.. o mesajı oraya yazdiracak yalnızlık ve mutsuzluk seviyesi nedir? Hatta mutsuz olsa bile bir insan nasil bu mesaji yazabilir
İşte aşk. Aşk yetinmektir. Burak Bey'in aşkına hayran kaldım. İkisine de ömürlük mutluluklar diliyorum 💕
En anlayışlı ve en tatlı çift olabilirsiniz Larisa & Burak Gacemer 😍 ilişkilerine bir kez daha hayran kaldım 💖
Kadın çok haklı. İnsanlar kendilerine bakmak yerine elalemin hayatlarını daha çok önemsiyorlar çünkü!!
O kadar üzüldüm ki anlatısı burak benu böyle kabul etti deyişi.. O yorum yapanlar varya siz ne kadar berbat insanlarsınız
Bir kadının çocuk dünyaya getirmesinin zorunlu oldugunu düsünen gerzrkler yüzünden iyi insanlar üzülmesin
bence buna en iyi cevabı "o kadar çok soruyorsunuz ki yakında siz doğuracaksınız diye korkuyorum." diyerek neslihan atagül vermiş
Canlarını sıkmasınlar yeterli tedavi ve çözümü arayıp bulamadıysalar demek ki Allah böyle uygun görmüş. Diğer o laf atanlarada aynısı olabilir. Kimse geleceğini bilemez
Ne güzel bizim insanımız genelleme yapmıyorum ama büyük bir çoğunluğu ince fikir ve anlayıştan uzak mağara insanı
Kimseyi ilgilendirmez kendi özel hayatı. kadının elinde değil napsınn? evlatlık edinebilir illa doğurmak gerekmiyor ki. Üzdü.
Ya çok üzüldüm çok sevdiğim birisi ve insanlar nasıl böyle kötü olabilir ya igreniyorum böyle insanlardan
Bu kadını çok beğeniyorum çok tatlı çok hoş bir kadın. Ama maalesef kötü yorum yapan insanlarımız tükenmiyor. Nereden bir kulp bulsam da söylesem düşüncesindeler...
Ben bu kadının bir kaç videosunu izledim. Her videosunda etrafa neşe saçıyor. Bu kadınla bile uğraşıyorlar. Cidden çok yazık
Psikolojik baskı ve saldırı bu.. kimseyi kaileye almamalı.. mühim olan eşi ile birbirine olan sevgi ve saygısı.. mutlu ise sorun yok.
Anne baba olmak mesele değil iyi anne baba olmak mühim her doğuran anne her çocuk yapan baba olsaydı yetimhaneler olmazdi.
her işe burnunu sokmaya bayılan milletim edepsizlik terbiyesizlik sınırları yıkılmış
Millete nedir yapar yapmaz herkes kendine baksin baska derdimi kalmadi herkesin.
Milletten bıktım neden böylesin neden öylesin? Nezaman biticek? Nezaman evlenceksin? Biri varmı? Evlenince nezaman çocuk, nezaman ikinci çocuk, nezaman 3cü çocuk?
kendi eksiklerini basklarinin mutsuzluklariyla dolduruyolar.
Çok üzücü bir durum. Bir an önce kendi hayatlarına bakmalarını ve bacım çocuğu olmamalarını söylemek isterim.
insanlar her zamanki gibi üzerine vazife olmayan işlere karışmış.. ne denebilir ki
Gercekten izlerken çok üzüldüm. bir kadina bunu aciklamak zorunda birakmak...
Böylece bizim toplumun eğitim seviyesinin ne kadar düşük olduğunuda tekrardan görmüş olduk
Ulan millete ne çocuğu var yok oluyor olmuyor ya bu zihniyet acisansi böyle boş insanlar olse üzülmem
kadını madde olarak gormenin bir boyutu kadın cok haklı
Aman ya umursaması hata.. Bir mucize olur umarım 💫
Allah yardımcısı olsun üzücü bir durum gerçekten ama Allah büyüktür inşallah nasip eder.
İstiyor ama olmuyorsa taktiri ilahi
Ama. tedavi imkani varda olmuyorsa olmaz... tedavisini olup deneyecek ama Allah vermiyorsa vardir bir. hikmeti
Çok üzüldüm gerçekten, insanlarımız ne yazikki kişiler yorum yaparken acaba incinir mi diye düşünmüyor Ne olursa olsun bunlara hakları yok.
Sosyal medya kullanıyosan ve böyle herkese açıp takipçi bekliyosan üzülsende hertürlü yorum grlecektir. Bu bizde az fazla ama dünyanın hertarafında vardır.
Sosyal mwdya kullanmasi linç edilmeyi hakketmesi anlamina gelmiyor. Sosyal medya hayatimiza girdi direli insanlae kotu sozler söylemeye başladı. Bunun doğru alışılabilir hicbir yanı yok. Kabul edilemez.
O ayrı benim dediğim ayrı. Derler ya şöhretinde ünlü olmanında bazı bedelleri vardır...
Biliyorum. Fakat onlsr gereksiz yere linç ediliyor. Linc edenler sınırını aştı. Onu diyorum.
Bazilari unluler diye linc edilmeyi de goze alacak diyor o yuzden kotu seylwr yaziyor
Ya o ayrı. Onunda önünü alamazsın. Sosyal medyanı seninle birlikte kullanan ekibin vardır. Hakaret küfüre dava açar çok göze batana. Sayfanda paylaşırsın sende. Onun dışında yapacak bişey yok. Dediğim gibi buraz az orda çok. Orda az burda çok ama dünyanın heryerinde öyle maalesef. Geçenlerde biri instagramda takipçilerine canlı yayın açıyor. Biri açar açmaz bitarafını gösteriyor. Yani sosyal medyada öyle ansızın yayına alıyosan bazı şeyleri de önceden düşüneceksin. Olabilitesi nedir.
Sanki onların aklı yok çocuk yapın deyince yapacaklar çok saçma neden çocuk yapmıyorsunuz demek bu kadar özele karışılmamalı
Vakti ve zamanı gelince sende bir anne olacaksın lari emin ol inancını asla kaybetme ve kötü yorumlarıda ciddiye alma seviliyorsun..
Çok tatlı bir çiftler ❤ ve olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok.. eşinin verdiği destek de güzel, helal olsun
Ben de hep merak etmişimdir neden çocuk istemediklerini. Umarım bir mucize olur da çocuk sahibi olurlar.
Genç bir kadının en özelini onunla hiç alakası olmayan bir ton yabancıya açıklamak zorunda olması çok üzücü.
Herkes kendi hayatına baksa keşke.
Ne tatlı çift ama Allah'tan ümit kesilmez onlara tavsiyem cahilce gelebilir ama tıp ve bilim bir yere kadar ondan sonrası duadır Hz. Zekeriya 90 yaşında baba oldu Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
olabilir yani illa çocuk olması şart değil eşi gayet güzel destegini belirtmiş
Kimsenin böyle şeyler söylemeye hakkı yok , çok üzüldüm harika bir anne olacak bir kadın oysaki takdiri ilahi
Kadına en sonunda bu açıklamayı yapmak zorunda hissettirmisler gerçekten üzücü bir durum
Larissa gacemer kadar Allahın verdiğine saygılı olabilseniz keşke
Milletçe insanların özel hayatına karışmaya bayılıyoruz. Tek yapamadığımız şey de dönüp kendimize bir bakmamız.
İnsanları anlamıyorum bundan sanane ya ister yapsr ister yapmaz sen mi büyütüceksin insanlar başkalarını üzmeyi çok iyi biliyor
Bu çiftlerede laf buldular ya helal olsun bizim halkımıza bu zihniyetle nereye kadar artık
Acaba ne zaman doğurmakla anne olunmadığını öğrenicez
Kadin erkek ayirmadan karsindakinin insan oldugunu dusunerek hareket ettigimizde can
Milletin özelinden kime ne ne gereksiz bir milletiz
Eşi yanında oldugu sürece dıger ınsanlar da kim oluyor hiç yani
Tabiki alaya yargılamaya kapalı bir konu umarım hersey gönüllerince olur
Olabilir bu gayet doğal bir durum, illa evlilik çocuk yapmak demek değildir.
Allah belalarını versin bir kadına bunu da dedirtmek zorunda bıraktınız ya
canim benim ya uzuldum, insallah olur. Allahtan umit kesilmez
Çok tatlı bir kadın. Allah nasip eder inşallah çocuk sahibi olmayı 🙏
Yazık... Üzüldüm kadına , o yorum yazanlara zaten söyliyecek söz bulamıyorum.😑
internet duyar kasıp herşeye burnunu sokan hanzolarla dolu
Larissa çok güzel insan. Aynı şekilde eşi de. Kötü yorumu hak etmiyorlar.
Artık insanlar hastalıkları için bile açıklama yapmak zorunda kalıyor lanet olsun
Kimseyi alakadar eden bir durum yok.. Onlar bu durumu problem etmedikten sonra kimin ne dediğinin de önemi yok..
Bir insanin, doğuştan gelen herhangi bir şeyini eleştiren insan açık ve net narsisttir. Derhal tedavi edilmelidir. Asıl hasta olan , eksiği olan o yorumlari yapan asagiliklardir. Kadının neler hissetmistir kim bilir. Tez vakit başları vurula😡
Helal olsun eşinin yapması gereken zaten buydu o kadar saçma sapan insanlar var ki insanların hayatını deşeleyip yaralarını deşiyorlar keşke herkes düşünceli olsa inşallah onlarda evlat sahibi olabilirler
Bir şeye de karışmasalar olmaz be, bırakın bir insanları
Kadının çocuğu olmuyor, gayet doğal bir durum ve zaten her kadın da çocuk yapmak zorunda değil, milletimiz de sanki zorundaymış gibi davranıyor ya, çok sinirleniyorum
Tanımıyorum ama Allah mutluluklarını daim etsin ve kimsenin özel hayatını sorgulamaya hakkı yok.