AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Kime ne.. ister doğurur ister dogurmaz. Insanları anlamıyorum kadını rahat bıraksınlar
Onu dinlerken çok üzüldüm. Bu bir kayıp değil eşiyle beraber çok şanslı
Güzelliğin yeter Larissacım. Kötü niyetli insanlara kemirmek düşer.
Vardır her işte bir hayır fazla kurcalamaya gerek yok
Bizim Türk milleti dedikoduya başkasının hayatına burnunu sokmaya bayılır kimene çocuk yapıp yapmamaları işsiz tayfa başkasıyla uğraşır
_-ANGELOFDEAT_ hnm efendi sana katılıyorum çocuk yapcaklarına çocuklarına gelecek hazırlasınlar çocuk yapma yarısına girmişler hem ayıp bişey çocuk yapın demek
@rızıo ya belki tıbı bir problemi yok çocuk isteniyor millete neyse
_-ANGELOFDEAT_ canım hepsı ne zaman evlencen bunların neden çocukları yok ne zaman çocuk yapcaksınız 2. nci çocuk yapmıcakmısınız tam yobazlık diz boyu egitimi çökmüş tecavüzlerin artmıs bır ulkede baba anne olmaka bana sacma gelıyor şayet tirilyonların şirketlerın varsa olabılırsın :D
@rızıo işleri güçleri milletin hayatına burnunu sokmak
_-ANGELOFDEAT_ bunları tıpçılar bile tedavi etse düzelmez efendım ama tıp bu konuya el atmalı :D
_-ANGELOFDEAT_ hnm efendı sanada dıyorlarmı ne zaman evlencen diye bana 100 ü geçiyor demeleri :D
milletin özel hayatina bu kadar burnunu sokmasini istemiyorsan , sosyal medyaya ozel hayatini bu kadar cok açmamak gerek.. çoğu ünlü attığı her adımı internette paylasiyor sonrada istenmeyen sorulara tepki veriyor.. bence bu nda zıtlık var.. bye
Bu açıklamanın yapılmasını zorunlu hale getiren, o cahil ve yobaz insanımsılar sürüsü! Umuyorum ki yok olursunuz.
Laf edenlere yazıklar olsun Allah c. c. takdiri bu şekilde size ne neden böyle laf ederler yazık zihniyete
Ulan şu kadına da musallat oldular ya bişey demiyorum. Çok eğlenceli sıcak kanlı sevecen bir kadın. bundan ne istediniz lan
Açıklama yapmak zorunda değildi ve buna zorlayan pis insanlar olmaya devam ediyor maalesef
Bu kadar güzel bir kadının genlerini aktaramaması kötü olmuş. Allahım dediği olur
Allahım ın dediği olur. Kadın baya güzel ya. Tü tü tü maşallah
Insanların her seylerine karışıyorlar çizgileri yok
Duydum çok üzüldüm. Ağızı olan konuşuyor yazık kadına
Bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanlar utansın insanlarımız ne meraklı
Çok hassas bir konu bu. Kimse karışmamalı bu konuya. Onlara ne. Millet mi büyütecek edecek
Herkesin çocuğu olacak diye birşey yok kendi hayatları kendi tercihleri kimseyi ilgilendirmez
Bu yüzden sosyal medya da başkalarının yazdıklarını umursamayacaksın. Buna bile kötü yorum yazan aşırı negatif insanlar var.
Siz oldunuz da ne b*ka yarıyorsunuz boş yapmaktan başka demek isterin bu zorbalara
İnsanları böyle açıklama yapmak zorunda bırakanlar utansın
Özelini kamuoyunda paylaşması, bir tek bana mı itici geliyor.
Banane çocuk sahibi olamıyorsan?
Biktirmislar demek ki artik ve yapilan yorumlar ister istemez kadini uzuyor olabilir? Dolayisiyla boyle bir aciklamada bulunmak en dogal hakki! Ne yapsaydi kenarda kosede oturup yapilan hakaretlere uzulsemiydi? Ekmeklerine yag surmek denir buna. Tabi ki aciklama yapabilir!
@Birazmutsuz hiç o insanlarla muhattap olmayıp, takmayabilirdi. Öyle bir platformda paylaşım yapan birisi, eleştirileceğini bilmeli.
Sizi ben empatiye davet ediyorum. 🙋
herkesin bir derdi var işte çok üzücü bir durum ama böyle duruma çirkinlik yapanlar yerine keşke bu kadının cocugu dogsaydı
Ne zaman başkalarının hayatlarına burnumuzu sokmamamız gerektiğini öğreneceğiz.
Mantıklı olan da eşlerini desteklenmelidir ve ötelenmemelilerdir
Bu kadin varken cocuga ne gerek var bebek gibi kadin valla ohhh hamile olma ihtimalide yoksa rahatca ohhhh
Normal bir şey. Herkes üzerine vazife olmayan şeylerden konuşuyor yazık
çok üzüldüm gerçekten..
hem olmamasına, hemde böyle bir şeyi açıklamak zorunda kalmasına..
Kadının sağlık problemi nedeniyle çocuğu olmuyor onlar bu durumu kabullenmişken size ne oluyor insanların özeline müdahale etmek saldırmak nedir ya ne kadar terbiyesiz saygısız insanlar var biraz saygı
Bu çifti çok beğeniyorum ya çok eğlenceliler
allah mutluluklarına gölge düşürenlere izin vermesin ❤️
Hayatında hiçbir başarısı olmayıp ünlülere dil uzatmayı hobi haline getirmiş bir yığınla aynı ülkede yaşıyoruz. Kötü yorum yazmayın demesi içimi parçaladı ya, yazık kadına.
sahip olduklarımız yda olamadıklarımızla dimdik insanlarız... O kadar yüreğimizden uzaklaşıyoruz ki , ruhsuz boş bedenleriz ki empati ve merhametten uzak yaratıklara evrimleştik.
Bazılarının Vajinası bazılarının Penisi birilerine dert oluyor nedense. Karaktersiz şerefsizler
Eğer olmuyorsa çok çocukmsahibide olmak istiyorsanız bence çocuk esirgeme kurumundan evlatlık alabilirainiz ya da tüp bebek tekrardan deneye bilşrsiniz
İnsanlar kendi eksikliklerini, ezikliklerini başkalarına da uygulayarak kendilerini iyi hissetmeye çalışıyor asıl ezik olan kendileri farkında değiller
İnsanlar bu çifti çok sevdiği için ve onlardan doğacak çocuğunda bunlar gibi olacağınu düşündükleri için böyle bir tepkide bulunmuş olabilirler ama herkesin hayatına kimse karışamaz
Kıyamam gördüm viddosunu instada. Ya bir kere ne zaman çocuk yapcaksınız gibi mahrem bir soruyu sormaya insanlar utanmalı işte böyle kırıcı oluyolar canım larissa ve burak ne kadar da tatlılar💕
Tiktok'ta karı koca ne güzel videolar çekiyorlar. Bu ikili hep gülsün hiç üzülmesin.
Yazık insanların bu kadar da özel hayatına karışılmaz ki.
Duygulandım çiftlere hayırlısi 😊 kalpler bir olduktan sonra ❤️
Herkes ve hersey hakkinda konusma hakkina sahip oldugunu dusunen vasifsizlarin agzina kurekle vurmak istiyorum
Videoyu gördükten sonra du bakalım ks’de bunun primini kim yapacak derken. Talihli kişi sen oldun, tebrikler.
allah kahretsin böyle insanları. kadına çok üzüldüm melek gibi bide masum masum açıklama yapıyor
Evlatlık alıp bı cocugun hayatını değiştirebılırler kanks
Ünlüyse böyle şeylere katlanmak zorunda.
Milletin agzi torba degil buzesin
Ünlü olmakla ne alakası var allah aşkına ünlü olmayan insanlara da çok baskı yapılıyor çocuk yapın diye. Sanki türk milletini tanımıyorsun. Insanın özel hayatına burunlarını sokmaya bayılırlar!
@itsrobin maalesef öyle fakat ünlü insanlar malum daha çok göz önünde... böyle olaylarin yaşanması daha muhtemel
İnsanlar patavatsız işte. Üstüne vazife olmayan şeyleri sorup duruyorlar.
Bu açıklamayı yapmak cesaret ister ve buna zorlayanları kınıyorum
👍👍
O şekilde yorum yapanlara diyecek bişey bulamıyorum. Aşağılık pislik insanlar
İster yapar ister yapmaz başkalarının hayatında ne kadar söz sahibisiniz?
Millete ne bundan en sinir olduğum şey üzüldüm kadına gerçekten
Bu kadına bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanları, Allah başka dertlerle sınasın.
Hayata insanlarda çok acımasız olabiliyorlar bazen. Gardınızı iyi alın dostlarım...
Milletin derdine bak doğursa kime ne doğurmasa kime ne?
ya kardeşim ayıp be kimseyi üzmeye hakkınız yok kimsede vicdan merhamet kalmamış
Gerçekçi düşünelim, sahiplenebileceği bir sürü çocuk var
Bu dereceye getirenler utansın
Allahin takdiri rabbim hayirlisini nasip etsin
Videoyu izledim çok haklı konuşuyor.
Onların Allah belasını versin
Sosyal medya çok iğrenç bir yer gerçekten
Bir kadina bu açiklamayi yaptirtmak ne kadar kötü
Çocuk doğurmak zorunda mı ki.