Larissa Gacemer: “Bana sürekli neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Yine de denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Kötü yorum yazmayın artık.” diye açıklama yaptı. Şahsen ben çok üzüldüm Larissa’ya yapılan bu çirkin yorumlara. Eşi Burak Gacemer ise, “sen bana yetersin ❤️“ diyerek eşini destekleyen bir yorum yaptı.Larissa gacemer
Brezilyalı model Larissa Gacemer, “Neden çocuk yapmıyorsun?” diye soranlara yanıt verdi: “Arkadaşlar doğuştan bir problemim var. Buna rağmen eşimle denedik ama olmuyor...” pic.twitter.com/B0rgAVzblw— 2. Sayfaofficial (@MugeVeGulsen) May 17, 2020
Larissa Gacemer: Çocuk sahibi olamıyorum, kötü yorum yazmayın! Siber zorbalara ne söylemek istersiniz?
Bu haberi okuduğumda o kadar üzüldüm ki.. Çok dokundu bana. Gerçekten bebek isteyip sahip olamayan o kadar çok kadın var ki. Böyle yorumlar insanı çok incitiyor. "Neden yapmıyorsunuz? Ne zaman yapacaksınız?" sorularına tebessümle cevap vermek ama aslında içinin acıması.. Lütfen bu tarz soruları kadınlarımıza sormayalım sizin anlık muhabbet açmak için soru soruyor olmanız bile o insanlarda derin yara bırakıyor.
Ulan bunu söyleyen aptallar. Siz dünyaya geldiniz de ben oldu neye ne katkınız var. SANANE.. Ne kadar gelişimsizsiniz. Yazık yazık. O burnunu biraz da bilime sok da geliş. Kişilerin ailelerin hayatı seni ilgilendirmez.. Gereksiz insanlarsınız. sevdiğim bir çift çok üzüldüm böyle bir açıklama yaptığı için.
Bende gördüm bu haberi, videosunu izledim ve gerçekten şu klavye insanları adına ben utandım. İnsanlar kendi dertlerini bırakıp, başka insanların hayatlarına salça olmaya bayılıyor gerçekten.
Kim niye kötü yorum yazsın ki çocuk yapmıyorlar diye millet evinde yiyecek ekmeğe para bulamıyor çok mu önemli larissa ve burak niye çocuk yapmıyor diye yorum yazmak?
Son zamanlarda görüp içime oturan üzüldüğüm şeylerden 1 tanesi... şimdi herkes rahatlamıştır diye düşünüyorum çeneleri kapansın artık bu art niyetli saygısız kişilerin.
Maalesek ki rutin olan her şey bir süre sonra sıkıcı itici bir hale gelir. Çocuk ise evliliklere renk katar evin neşesidir. Bebeklikten evlenene kadar olan tüm süreçler farklıdır. Okulu vardır ergenlik problemleri olur baba ayakkabı almaya gidelim der baba bisiklet sürelim der vs vs. Her ne kadar şu an her şey günlük gülüstanlık olsa da evlilikleri zaman içinde sıkıcı bir hal alacaktır. Erkekte kadında neden çocuğumuz yok diye isyanlara girecektir. Ben çok gördüm parklarda bebek seven evlenememiş kadınları. Gerçekten içler acısıydı durum. Bir çok ailede bu yüzden evlat ediniyor ki hem anne babalığı tadalım hemde evliliğimiz renklensin evde anne baba diyen bir ses olsun istiyorlar. Benim önerim herkese çocukları olmuyorda evlat edinmeleri yönündedir. En azından kimsesiz bir bebeğin ailesiz aile sevgisi olmadan büyümesinin önüne geçmiş olursunuz.
Bir kadına bu açıklamayı yaptırtacak kadar insanların ne yaşadığını, sorunlarının ne olduğunu merak ediyorum. Ünlüler ve hayatını böylesine göz önünde yaşayan insanlara sırf bu platformlarda bulundukları için her soruyu onlara sorma hakkına sahip olduklarını düşünmelerini anlayamıyorum. İnsanlar çok garip, çok patavatsızlar. Hadlerini bilmiyorlar ve karışmamaları gereken konulara karışıyorlar. Etrafınızdaki insanlar doğursa ne olur doğurmasa ne olur. Gerçekten çok garip bununla ilgilenme hakkına sahip görmeleri kendilerini.. Akıl sahibi olma konumuna erişebilirler umarım bir gün..
Şurada ki bir detaya dikkat çekmek istiyorum. Sosyal mecrada gençler çok daha ön planda ve aktif. Böyle insanları fütursuzca eleştiren üstüne üstlük terbiyesizlikleriyle de övünen bu genç skalası konu kendi alanı olduğu zaman "özgürüm" diye kendini yırtıyor. Bana kimse karışamaz hayatıma kimse müdahil olamaz elalemden (haklı olarak) bana ne diyen bu şahıslar (sizde elalemsiniz) baskalarinin hayatlarına pis burunlarını sokmaktan, insanlarin yaralarını deşmekten çekinmiyor. Herkes birbirini eleştiriyor ama herkes herkes gibi. İki kişi birbirini bulmuş, her yönüyle kabullenmiş ve mutlular. Çöplüğü karıştıranlar artık kemik arayanlar bizzat kendiniz çöpsünüz. Bırakın milletin kapısında kemik aramayi, kendi içinizdeki çöplüğü karıştırın.
Gerçekten iğreniyorum böyle sorular soranlara, özellikle toplum virüsü bunlar, ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuk yaparsın öz hayatına yorum ya ulan güya Müslüman ülkeyiz ama insanların özel hayatına seks hayatına kadar meraklanip soruyoruz gerçekten iğreniyorum.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne zaman evleniosun falancanın oğlu var diyen tiple aynı seviyede larissaya saldıranlar. Burnunu sokmadıkları hiçbir şey yok. Benim akrabalarım üniversiteden mezun olduğuma inanmamışlardı diplomamı annem göstermek zorunda kaldı. Cahiller hepsinden nefret ediyorum asla görüşmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin onlara. Aynı zihniyet işte. Allahtan kocası yani burak bey çok iyi kalpli bir insan. Çocuğu olmadığı için kadını boşayan insanlar gördüm. Herkesin içinde aşağalayan...
işte bunlar hep eğitimsizlik cahillik eski kafalılık. Malesef bunlardan şu an kurtulamayız ama başlangıcını yaptık. bir kaç jenerasyon sonra azalacaklarını ümit ediyorum.
Evlenmezsin neden evlenmiyorsun görüştüğün mü var derler evet desen bir ton dedikodu , evlenirsin neden çocuk yapmıyorsun derler e hadi bir tane yaptın neden ikinciyi düşünmüyosunuz tek mi kalsın diye söylenirler. Keşke insanlar dışarıya müdahale etmese isteyen istediğini yapsa 🤷♀️ Şanslı kadınmış destek veren eşi var ne güzel.
Eden bulur. Bir gün bu konuyla alakalı bir sorun yaşarlarsa aldıkları ahları hatırlasınlar ve pişman olsunlar mümkünse. Ve bence Larissa çok mükemmel, saygılı kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Kıskanan kişilerin insanları zayıf yönleriyle vurmalarını kınıyorum.
Larissayı çok severim bu kızı bu kadar üzdüklerine inanamıyorum... hayatımda tanıdığım en pozitif insandır. Hayatı olduğu gibi kabul eden herkesi sevecek kdar kocaman yürekli biz kız. Kimseye durumu hakkında bişey söylemez herkesi anlayışla tebessümle dinlerken çok canını yaktıkları kesin. O yorumları yapanları allaha havale ediyorum. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeyi öğrenince dünya güzelleşecek!!!
Kadının kadına şiddeti bitmiyor bitmeyecekte. Çünkü böyle yırumları en çok kadınlar yazıyor. Çok dokundu gerçekten Burak beni böyle kabul etti demesi. Larissanında dediği gibi kimin ne yaşadığını bilenezsiniz. Evli olan kız arkadaşlarında bana acıyarak Allah sanada eş çocuk sahibi etsin der ya bir sor ben istiyor muyum ya da istiyorum ama şartlar mı el vermiyor. Hiçkimse hiçbirşey için zorunda değil artık kendinize yönelin birazda
@_-ANGELOFDEAT_ Demet Akalında o tayfadan her ünlüye evlen vebek yap deyip duruyor sanane ya sen milletin sözüyle mi evlendin doğurdun ha iyi niyetli olabilir ama özelden yazarsın insan içinde söylemwk hoş olmuyor
Özelden de yazmaya hakkı yok kimene ister evlenir ister çocuk yapar maalesef kadının kadına şiddetini engele neden erkeğim şiddetini engelemeye çalışıyoruz belki tıbı bir problemi yok çocuk isteniyor ya da evlenmel istemiyor hayata hedefleri var insanların işi gücü dedikodu
İnsanların evlilere, artık o iki kişinin özel bir hayatı olduğunu hiçe sayıp çocuk ne zaman, hani çocuk, çocuk yapın, çocuk nerde gibi yaklaşımları beni çileden çıkarıyor. Bu cidden haddini bilmezliktir. Büyük bir ayıptır. Larissa da canım.. Hala "güzel insanlar" diye hitap ediyor, o hislerinin yüzünde birikmişliği her şeye tercüman..
İste Allah bir yerden güzel bir hayat verirken başka bir dert verebiliyor insana. Bilmiyordum ve çok üzüldüm insanımız bazen çok önyargıli ve düşüncesiz. Kendi de nasıl üzülüyordu. Güzel tatli bir kız. Hiç düsünmemistim ben neden çocuğu yok diye. Belli olmaz inşallah beklemedikleri anda bir mucize olur ya da belki çocuk sahiplenirler. Umarım daha fazla üzmezler yorumlarla 🌸
bu çifti hiç takip etmiyorum lakin yapılan yorumları tahmin etmekte de zorlanmıyorum. “kesin vücudun bozulmasın diye çocuk yapmıyorsun” gibisinden yapılan geri kafalılık artı kıskançlık içeren bağnaz yorumlar olduğu o kadar belli ki. kadını bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmışlar. böyle zavallı ve herkesin hayatına karışmaktan kendi hayatını unutmuş embesillerle yaşıyoruz, evet.
Ufff buna cok uzuldum cidden :/ keske bazi gereksiz insanlar her seye bildik bilmedik burnunu sokmasa. Bir kadin icin ne kadar uzucu bir durumdur ancak yasayan bilir heralde. Umarim onun bu videosunu bu gereksiz insanlarimiz izler pay cikarir ve insanlari gereksiz germezler
Benim neden ünlü olamayacağıma, karakterimin buna müsait olmadığını kanıtlayan bir olay daha ben olsaydım sana ne a-m-k? Lam benim size ne ister yaparım ister yapmam der geçerim. Bir de böyle video çekip de sebebini falan anlatmam bile. Kadın neredeyse özür dileyecek çocuk yapamıyorum diye.
Allah o zorbaların belasını versin bir kadın hasta olsa da olmasa da anne olmak zorunda değil lanet olası insanlar herkesim hayatına burnunu sokuyorlar uyuz oluyorum her kadın anne olmak zorunda değillllllll geçenlerde de Hazar Kayayı eleştirdiler ama kadın son derece haklı herhangi bir canlıya karşılıksız sevgi ve emek verebilen herkes annedir anne olmak doğurmayı gerektirmez doğurup anne olamayan çok insan var !!!
Larissa Gacemer: “Bana sürekli neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Yine de denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Kötü yorum yazmayın artık.” diye açıklama yaptı. Şahsen ben çok üzüldüm Larissa’ya yapılan bu çirkin yorumlara. Eşi Burak Gacemer ise, “sen bana yetersin ❤️“ diyerek eşini destekleyen bir yorum yaptı.
Larissa'nın videosunu biraz önce izledim. Severek takip ediyorum bu çifti. Açıklama yaparken ne kadar zorlandığını farkettin ben utandım gerçekten. Boyle insanlar her yerdeler. Birakın herkesin hayatına burun sokmayı. Gerçekten yeter. Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. Çok mutlu görünüyorlar. Bu bir eksiklik değil. Her evli insan çocuk yapmak zorunda da değil. Allah nasip etmemiş bu kadar. Güya oruc tutuyoruz güya Müslümanız! Gerçekten yeter artık!!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok, cok, cok uzuldum :( her kadin anne olmak ister her kadin o bebegi karninda tasimak ister o duyguyu yasamak ister. Bizim miletimizin zaten en buyuk sorunu insanların hayatlarına burunlarıni sokmaları. Kadin hamile kalamıyor olabilir, adam kisir olabilir milletin derdi olmuş evli çiftlere baski yapmak ne zaman cocuk yapıyorsun ne zaman cocuk yapıyorsun yemin ediyorum agizlarina s*casim var
erkegim benim de olmuyor cok zor ve uzucu bir durum ama dunyanin sonu degil dunyada iki turlu insan var birincisi sansli insanlar ikincisi sanssiz insanlar ben ikinci tip insanlardanim yapacak bir sey yok olmazsa olmuyor sans yok cunku adalet yok cunku
Bizim insanımızın dengesiz halleri Neden evlenmedin neden çocuk yapmadan aptal*aptal*soru sorarlar Ne önünü bilirler ne arkasını bilirler bilgileri yoktur ama fikirleri sınırsızdır ayak takımının sikindirik* işleri üzüldüm...
İşte bu da yeni nesil mahalle baskısı oluyor. İnsanların özel hayatlarına yaptıkları müdahale ve haklarında konuştukları gerçeği yansıtmayan şeyler için insanlar hiç de gerek olmayan ama gerekliymiş gibi aksettirilen bir açıklama yaptırılması (Zorunda) bıraktırılıyor. Bu o kişiyi mecbur etmektir. Mahalle baskısının türü değişiyor ama amacı hiç değişmiyor. Eskiden mahalle teyzelerin, amcaların yaptıklarını şimdi gencecik çocuklar yapıyor..
Çocuk yapmak gerekli bir şey değildir, veya herkesin çocuğu olması gerekmez. Bunun için kimse kimseyi baskı altında bırakamaz. İnsanların hayatlarıyla ilgilenecek yerine ve onlara nefret içeren mesajlar göndereceklerine faydalı olmayı denerler umarım.
Kim bilir o videoyu çekerken o açıklamayı yaparken bile canı nasıl yanmıştır. Umarım bu videodan sonra utanabilmişsinizdir ve artık birilerine yorum yapmadan önce bir az olsun düşünebilmeyi aklına getirirsiniz.
Kadın haklı, bayılıyorlar milletin hayatına maydanoz olmaya, evlenmezsin niye evlenmiyo evde kaldı, evlenirsin niye çocuk yapmıyo kime ne ya kime ne Allah Allah sinir oluyorum bu yüzden Magazin programlarını da zerre kadar sevmiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Operada yeni sekmede haber bölümü var, her alandan haberler paylaşılıyor. Orada görmüştüm bu haberi bana neden çocuk yapmıyorsunuz diye soru soruyorlar gibi baslığı vardı
ilk görüşte şunu demiştim "size ne mk"
gerçekten böyle şeyleri merak eden insanların dünyalarını merak ediyorum bu kadar daracık dünyada nasıl yaşıyorlar acaba yani nasıl hayatta kalmayı başarıyorlar ben bunu daha çok merak ediyorum böyle bir zekayla inanılmaz doğrusu
Ya millet ne kadar başkasının özel hayatına bu kadar karışıyor bu bizim millete özgü bişey heralde yemin ediyorum nefret ediyorum herkesin kendi hayatı bırakın.
Benim de kistlerim var ve belki hiç bebeğim olmayacak bilmiyorum :( çok üzüldüm hala üzülüyorum bu konuyu sürekli irdelemek hiç hoş değil. Ağladı ağlayacak olmuş kızcağız bebek çok istediği de belli inşallah Allah gönlüne göre verir.
Bir kadına şu açıklamayı yaptıran Malları düzeyim. ayrıca üzüldüm böyle güzel ve sempatik bir kadının soyu üreseydi keşke ama vardır Allahı bir bildiği...
Türkiye deki bu magazin kültürü cok berbat ünlü ya da degil hep diger insanlarin hayatina müdehale icindeyiz yazik... Egitimisiz, Kültürsüz ülkenin Saygisiz birezleri gün gectikce artiyor maalsef!
Cocuk ne zaman , evlilik ne zaman diye sormak bile ahlaki olarak ayıp ve uygunsuzken ve sanki cocuk yapmak veya evlenmek zorundaymiscasina linç ediyorlar. Pardon da bu linç edenler aptal mi?
Kim çocuk yaparsa yapsın istemeyen yapmasın. Sitene ya? Size batan birşey mi var? Bilip bilmeden her boku soruyorlar. Sizin yüzünüzden o kadin bu durum yüzünden çok üzülmüştür. Ne kadar düşüncenizler.
Ya ben bunları takip ediyorum. Dünyanın en tatlı ve uyumlu çifti bunlar 😍😍. Bir kadın olarak diyebilirki çok zor bir açıklama yapmış nasıl oturmuştur içine o. İnsanlar çok saygısız ve seviyesiz size ne ya çocuklarının olup olmamasından
Yazık be.. Insanlar mal mı anlamıyo kaç yıldır yoksa demek ki problem var kötü yorum yapmak ne sizin Allahınız yok mu? Ilerde aynı durumu yaşıcaklar bunu istiyolar arkadaş.. Allah yardımcıları olsun ikisi de çok tatlı ya❤❤
Sizi yerim evlat edinip bir çocuğun hayayını kurtarsalar keşke çünkü her doğuran anne olamıyor eminim ki tatlı bir anne olur. Kendi fikrim tabi şahsen çocuklarım olsa bile evlat edinmek isterdim her çocuğa yetecek kadar sevgim var
Ben bu çifte bayılıyorum. O kadar uyumlu ve eğlenmeyi biliyorlar ki onlarında kusuru bu demek. Hayır millete ne yani çocuğu olsa sen mi bakacaksın sana ne yararı var yazık günah insanları üzmeye kimsenin hakkı yok.
evlilik çocuk yapmak demek değildir yani olması zorunlu bir şey değil yine evlilik içerisindeki kişilere kalmıştır bu durum. ama bizim insanlarımız anlar mı illa her şeye bir müdahale sanki kendi başarıları ne
Hayattaki tek başarısı üremek olan, eş dediğine bile sevgisi saygısı olmayan insan görünümlü mahlukların söyledikleri... Bu çiftin sevgisine tahammülleri yok. Umursamamak lazım.
Bazı şeyler bizim elimizde değil ki. O kadın anne o adam baba olmayı istemez mi? Elbette ister. Ancak ellerimizde olmayan nedenlerden dolayı yanımızdakini yalnız bırakmak olmaz bu duruma dil uzatmak hiç olmaz
Kendi hayatını düzene sokamamış bir baltaya sap olamamış insanların başkalarının özeline onu ilgilendirmeyen bin bir tane konuya burunlarını sokup kendilerini bişey sanarak konuşmaları aşırı sıkıcı vede her kim olursa olsun başkasının hayatını eleştirmek kimseye düşmez
Böyle bir açıklama yapmasından sonra bu platformda yayınlanması bile kötü bu yorumları okuması bile eminim mevcut durumuna tuz biber olmuştur. Lutfen kaldırın bu içeriği!!
Aşk dediğin. İşte bu. Cocuk olayına. Her ne kadar üzülsem de. Takmayın kafanıza. O kötü yorum atanlara iki cift lafım var. Gün gelir hayatınız terse sarar.. O zaman görürsünüz üc bucuk nasıl atıyorsunuz. Ne ekerse o bicilir. UNUTMAYIN.
Gundemdeki en sevdigim cift bunlardi cunku en samimi gelen bunlardi hissediyordum resmen sevgililerini, gercekten cok ayip etmis insanlar bilip bilmeden ota bka burnunuzu sokmayin derinden vurdunuz kirdiniz kadini yazik
Insanlar kendilerinde her şeye yanıt verebilicek hakkı buluyorlar ve bu iğrenç bir şey. Yaşadıkları hayatta hicbir şekilde ciddiye alınmayan ezik insanlardan başka hiçbir şey değiller
Çok üzüldüm ya bu durumda kötü yorum nasıl yapar insan ki onlara ne ayrıca çok istiyorlarsa ilerde çocuk esirgeme kurumundan evlat edinirler insanların kalbi simsiyah olmuş
Klavye başından ona buna çamur atıp dalga geçenler için kökten bir çözüm üretilmeli ya. Burak ve Larissa gibi tatlı bir çifte bile yapıyorlar bunu Allah sizi bildiği gibi yapsın insan olun biraz ya
Eşinin desteklemesi çok güzel ama herkesin de çocuğu olmak zorunda değil hep bir evlilere çocuk yap baskısı var kadın belki istiyor ama olmuyor bunu söylemek bile ayıp
Çok cahil ve iğrenç bir toplumuz kalitesiz insanlar bilgiden uzak kanka kıt bir kesim kınıyorum keşke azıcık beyinlerini acşalarda klavyeden milletin hayatına müdahale etmeseler
En büyük şiddet bu aslında kimin iç dünyasında ne yaşadığını bilemez kimse kimin ne haddine bir insanı eleştirmek eleştirmeyi bırak Allah'ın vermediği şeye bile karışmak keşke biraz insan olsalar.