YouTuber Duru Önver bebeksi oldu! Bu tarz pedofiliyi normalleştiriyor mu? Aslında Japon kültüründen bilinen bir tarz, ama Duru Önver'in bu tarzı biraz abarttığı ve emzik, bebeksi pozlarla vs birlikte pedofili sapkınlığını normalleştirdiği, kötü örnek olduğu söyleniyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
YouTuber Duru Önver bebeksi oldu! Bu tarz pedofiliyi normalleştiriyor mu?
Çok çirkin ve sakıncalı. Bence bu bir fantezi değil resmen hastalık! Bu sayfanın kapatılması, bu teşhirci hakkında da işlem yapılması gerekiyor. Belki pedofili sahibi ama bunu baskılayan bir sürü insana davetiye çıkartıyor. Olan bunlara değil küçücük çocuklara oluyor. Gerçekten zavallı bir kaç takipçi toplamak için bunları yapıyor olmak.
İşin işine seksapalite katmış. Kesinlikle insanların bilinçaltına bunu enjekte ediyor. Zaten çoğu sapkın düşünceler bu tarz şeyler yüzünden çıkıyor. İnsanlar orda burada görüp zaman içerisinde bunu içinde normalleştirip uygulamaya başlıyor.
Kesinlikle yanlis seyler bana gore. Sacma sapan insanlarin fantezi dunyasina renk katmaktan baska bir sey degil. Herkes yasina gore giyinmeli. Aleyna Tilki de ayni zihniyeti besliyor
Tabiki özendiriyor. Nefret ettik bu youtuberlerden. Toplumun başına bela oldular adeta, her saçmalığı bilinçli yapıyorlar bence, çocukların kendilerini örnek aldıklarını bile bile
Pedofiliye ozendirici unsur tasiyan hem bu ture hemde bunun tersi olan kucuk cocukllarin agir makyaj ve kadinsi tavirlarla medya onune atilmasina. Misal olaral kucuk kiz cocuklari arasinda yapilan guzellik yarismalarina midel sećimlerine. Çocuk guzeldir tatlisi sevimlisi olur guzeli olmaz.
Ülkemiz insanını düşünecek olursak evet pedofiliyi normalleştirmekle kalmayıp ayrıca özendiriyor diye düşünüyorum. Çünkü bu tarz paylaşımlar insanların algısında yer ediniyor ve malum sapıkların hayal dünyasına konu oluyor. Akabinde de hayaller gerçeğe dönüşüyor maalesef..
Böyle insanların YouTuber olması. Erol Evgin gibi değerler varken. Asla kimseyi yargılamam. Ama dikkat çekmeye çalışıyor. Pedofiliyi normalleştiren Duru Önver değil, maalesef ki bu konuda yasalar çok esnek. Pedofili suçlularına ağır caydırıcı cezalar verilmiyor
Kötü örnek, örnek değildir. Ben Duru Önver'in pedofili sapkınlığını normalleştirdiğini düşünmüyorum. Onunla ilgisi yok bence. Genç bir kızın bebeksi olmasını, bunu abartmadasını saçma ve nahoş buluyorum. Orası ayrı bir konu. İnsanlar afedersiniz damacanaya halleniyor. Çarşaflı kadına halleniyor. Namus insanın içindedir. Duru Önver bence kendini küçük düşürüyor. Bunu başka birisi yapsaydı, deli diye tımarhaneye atılırdı 🌺
Takip etmiyorum tanımıyorum ilk kez gördüm diyebilirim. Bana çok saçma geldi. Bebeksiden ziyade şebelek olmuş. Pedofoli konusunda o kadar da şey değil bence tamam çok kötü bir görüntü ama pedofoliye ben şahsen katamam bu durumu
Pedofili yi savunmuyorum ama dünyanın her yerinde kendini daddys girl olarak tanımlayan ve erkekleri bu düşünceye iten davranışlarda bulunan kızlar var. Biraz tarafsız olmak gerekiyor. Pedofili varsa, lolita da var.
Çıldırıyorum bunları gördükçe evet normalleştiriyor. Bilinç altına işliyor. Hastaların hayal dünyasında yer ediyor. Hakkında işlem yapılmalı acil bir şekilde kötü örnek resmen.!
Babygirl bebek taklidi yapan kızlara deniliyor. Emzik, biberon, tüllü çoraplar bebekleri ve çocukları çağrıştıran objelerdir ve kesinlikle pedofili çağrıştırıyor.
Ddlg, age play gibi şeyler pedofiliye teşvik etmiyor çünkü bunlar zaten var olan pedofilinin sonuçları diye düşünüyorum. Neden-sonuç ilişkisi ters kuruluyor.
Türkiye de yaşayan çoğu insanın bağnaz zihniyeti bunu kaldıramaz. Fotoğraflar hoş olabilir fakat pedofilinin her geçen gün daha da arttığı bu toplum için kesinlikle doğu değil.
Karantinada herkes kendini bulmuş anlaşılan, insanlar vakitlerini nasıl değerlendiriyor, beyinlerini nelere çalıştırıyorlar görmüş olduk. yazık cok yazık..