Genç popçu sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile bir kez daha konuşulan isim oldu.Dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki'nin emzik emdiği video internet ortamında en çok izlenen video oldu.
Valla video benim aklıma pedofiliyi getirmiyor da zihinsel engellileri çağrıştırıyor. Şimdi zihinsel engelli çocukları, insanları aşağıladığım gibi anlaşılabilir ama değil zihinsel engelli insanlar öyle doğuyorlar. Hastalıkla alakalı bir şey bu ve kimin başına geleceği bilinmez. Ama bunlar zihinsel engellilerden daha daha zihinsel engelli ki onları taklit ederek ilgi çekmeye çalışıyor. Eğitimde bir konu var. Bir çocuk anne babasından fark edilmek için saçmalıklar aşırı ve yaramaz hareketler yapıyor sebebi de yalnızca anne babası onu öyle yapınca fark etmesi. Bunlar da böyle yalnızca aptallaştıklarında fark ediyoruz. Bu insanların topluma bir faydası da onların yaptığı saçmalıkları biz de yapmak isteyebiliriz ve bunu yaparken hiç aklımıza insanlar nasıl tepki verir diye düşünmek gelmez. İşte bu insanlar bize o hareketleri yaparsa toplum nasıl tepki veriri gösteriyor ve böylece hem biz o hareketi yapmadan arınmış oluyoruz hem de önleyici oluyor mallık dozunu aşmıyoruz.
Popüler kültürün sirk maymunları!! aleyna tilki emzik emerek pedofiliye reklam yapmış olmuyormu? Yetişkin ve çekici ama küçük kız giyiminde insanların algıları toplumsal algılar nasıl böyle kolayca yönetiliyor, bence ruhsal bir hastalığı var normal değil...
Şu ülkede daha gereksiz, itici, sevimsiz bir insan var mıdır acaba? Listenin başlarında kesinlikle. Videoya gelince, ne diyeyim. Benim de kızım var ve bu şeyi ( kadın demek istemiyorum) izlemesin dinlemesin idolü haline gelmesin diye elimden geleni yapıyorum. Çirkin bir video. Şaka olarak bile düşünülemez. Kesinlikle şunu seyredip çoluğa çocuğa yan gözle bakmaya başlayacak sapıklar vardır. Zaten aramızda geziyorlar, iyice cesaretleniyorlar.
@LordKedi Yani? birileri seviyor beğeniyor diye beğenmek zorunda mıyım? Bir de aşağıda da buna benzer yorumlar var. Neden bana sordun sadece bunu? Bak ben de bunu merak ettim?
@LordKedi Valla direkt bana söylendiği için banaydı bence. Laflarımın arkasındayım. Bu yaşta kime ne söylemem gerektiğini ve SINIRINI, neyin hakaret olup olmadığını gayet iyi biliyorum. Bu arada, söylediğim lafları hak edenler aslında bu kızın arkasındaki pazarlama ekibi bir yandan da. Bu videolar, klipler, kliplerdeki temalar. Paralar böyle cukkalanıyor işte. Kimse gelip bana savunmasın gözünü seveyim. 20 yaşında kız kafasını kullanıp bazı şeyleri yapmamayı seçebilir. Seçmiyorsa diyecek bir şey yok.
@LordKedi kardeşim malsın galiba. Bu kadın 34 yaşında ve çocuğu var kadın kızı için endişeleniyor. Oldukça da haklı. Yani benden daha genç daha güzel daha popüler diye düşünmüyor bunu anca ergenler böyle düşünür. Bu kadın evlenmiş kocası var çocuğu var. Hayatı tecrübe olarak yarılamış. Hayat yolunda alacağı zevki de almış kederini de çekmiş 34 yaşına kadar. Yani bu çekemiyorsunuz lafını gidin 15-18 yaş arası kız grubuna sorun. 34 yaşındaki olgun bir kadının kendisiyle kıyas edebileceği bir örnek değil. Türkiyede Şeyma Subaşı metresliğin kitabını yazdı kim okuyor bunları 15-25 yaş arası kızlar okuyor.
@4N1_53M3NF4M Hımm o yönden düşünmemiştim ben. Aynen çocuk gözü ile bakarsak pedofili olayında dikkat etmek gerekir. Aleyna sanatı itibari ile beğendiğim biri olsa da bir çocuk bir ergen çift kişilikli oynamaması lazım.
@Fullmoon82 valla Aleyna Tilki’nin itibarı da yok. Sanatı da yok. Müziği de yok. Bu kızı ailesi kurtlar sofrasına meze yapıyorlar. Ben eminim ki bu kız bu videoyu kendisi atmadı atması söylendi. Müzik şirketleri bir şarkıcıya klip şarkı yapacağı zaman onun sesinden çok haber olabilitesine ilgi çekebilmesine bakar. 17-18 yaşında ergen kendini beğenmiş bir kız herkesin ilgisini çekti. Ve bunun ekmeğini yemeğe çalışıyorlar. Bu kızın ailesi deseydi ki tamam kızım heves etti yarışmaya katıldı kazandı. Madem müzisyen sanatçı olacak o halde ben bunu Mimar Sinan Üniversitesi konservatuarına vereyim ya da gitsin yurt dışında sanat okullarında müzik eğitimi alsın diyebilirlerdi. Bu kız da 23-24-25 yaşlarında 18 yaşına oranla daha oturmuş bir karakterle ve daha profesyonelce çıkıp sanatını icra ederdi. Kız medyada sürekli vücuduyla, oyuncak ayısıyla aptallıklarıyla ön planda ve bunlar toplumda gelişiyor Aleyna diğer ailelere ve onların çocuklarına da cesaret veriyor. Sanatçı sanatıyla ön plana çıkmalı. Sesi güçlüyse daha zor şarkılar okumalı. Eğitimli kültürlü olmalı. Aptallıklar yapmamalı. Herkes kıza internette saydırıyor anası babası nasıl buna razı? Alper Erözer diye bir velet var o bundan da beter.
Zor bir soru. Var bir kızım bir oğlum ama örnek almasını istemem sanıyorum. Ben daha çok spora yönlendiriyorum kendilerini, müzik çok düşünmedim. Paraya dönen şeyşeri de beraber yapmayı severim, çocuk ayrı takılsın istemem. Aleyna nın ailesi olaya farklı bakıyor anladığım kadarı ile baya hırslı ve çocuğu öne atıyorlar. ben biraz daha ekip çalışması severim.
@4N1_53M3NF4M ailesinin payı büyük ama bana ailesi bazı kişilere ya da şirketlere güvenmiş ve geri çekilmiş gibi geliyor. Para kazandıkça da durumu çok sallamıyorlar. Açıkçası Aleyna kendi çapında başaılı, konuşmalarını dinlerseniz de salak bir durumu yok. Ama emanet edilen kişiler yanlış kullanıyorlar.
Haklı bir yorum. Bu kız ve arkasındakiler ülkemizdeki gençlerin bir numaralı düşmanıdır. Bilerek servis ediliyor bu kızın rezillikleri. Sadece bu değil. Araştırsanız, sanat camiasında sanat adına yapılan kepazelikleri deli bile yapmaz Vbbbghiğrnçlkffgudllkl
doktor değilim ama pedofilinin özendirilebilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Nihayetinde aaa bende pedofili olacağım demez kişi. Ama pedofili olan toplumdan arındırılması ruh hastalarına bir savunma kalemi teşkil edebilir mi onu konuşmak lazım. Hoş değil. Lolita filmi ile lolipop yalamayı da seksi ve tahrik edici yapan medya esas suçlanacak unsurdur. çocuk çocuktur. çocuğu ve çocuklara özgü nesneleri seksi olarak objeleştiren herkesi lanetliyorum
Kimse kimseyi hic bir seye özendiremez. Bugun aleyna tilki erkekleri pedofiliye özendiriyor diyen hanimlar, kendileride o zaman giyim tarzlari ile insanlari tecavuzemi özendiriyor diyelim. Sacmalik sıg düsunce bence.
Herkes yaptigi sacmaliklara bir bahane aramaz ise örumcek kafalarinin dusuncelerine baskalari sebebi ile boyle dusundum demezse , dunya daha guzel bir yer.
Ya kızın bu kadar detaylı düşünecek bir zeka seviyesi yok. Artık her hareketinden bişeyler çıkarıp kızın üstüne gitmeseler keşke 😀 Yargılayanlar çirkef Aleyna normal biri bence
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi burdan pedofiliye sıçrayacakları dervişin fikri neyseeee boşver sonuç olarak bişeye özendirmekten çok kendinden soğutur bu video bana kalırsa ki zaten pekte sevdiğim söylenemez bu veledi
Gün geçmiyorki yeni bir saçma insanla daha karşılaşmayalım evet bugün KS deyiz. 😂 Bu insanlar nerden türedi ya, yani bu ve bunun gibi kalitesiz seviyesiz görmedim ben şu yaşıma kadar. Dediğin pedofiliya gibi olabilir haklısın
eee hadi bakalım pucca ya insanları uyuşturucuya özendiriyor diye dava açıldı bakalım bu paylaşıma ne olacak? gerek klibi gerek bu paylaşımı normal mi? Sonuçta pucca ya denildiği gibi bir sürü takipçisi var insanlar özeniyor değil mi?
Pedofiliyi özendirmekle suçlanamaz şahsi fikrimce. Fakat bu durum içler acısı bir halde olduğunu ve beyni olmadan da yaşanılabileceği gerçeğini de gözler önüne seriyor.
kendisi artık bir yetişkin pedofili yi felan anımsatamaz.. pedofililer çocuklardan has alır yetişkinlerden almaz alsa saten ismi pedofili olmaz (ergenlik öncesi çocuklara duyulan cinsel istek)
Ünlü olmak herkese yaranıyor işte örneklerinden biri de bu kız. Ünlü olduktan sonra gittikçe anormalleşmeye başladı ve hızla da devam ediyor. Ne yazık ki gençlik de bunlara özenmeye başlıyor..
Ne alaka bee. Pedofililer de ota bokaözeniyor zaten bir şey yapmaya gerek yok artı bir emzikten pedofiliye mzenmek? ne bu kadar mi iradesiz beyinsizsiniz diye sorarlar adama.
Yok bana pedofiliyi ne anımsattı nede ozendirdi.. Ama şunu hatırlattı.. Bunu biri sikerken biride ağzına verip emmikleyecek, emecek, yalayacak.. iyi becerir bence. Onu ima etmek istemiş:)
Bu kaltak kliplerinde pedofili araç gereçlerine yer veriyor iyi izleyen anlar teşvik edici hareketler sergiliyor bence ekranlardan uzaklaştırılması gerek. Aleyna bok
millette ne saçma. dur ben pedofiliyi onayladığımı belli eden birşeyler paylaşayım diyip mi atmış yani. öküzün altında buzağı aranıyor habire. çok sinir bozucu
pedofili? derken aleyna çocuk dahi degil! pedofili ergenlige girmemiş 12 yaş altı çocuklara duyulan cinsel istektir! aleyna ya cinsel istek duymak oldukça normal o bir yetişkin
ne konu hakkında age gap in anlamini da lolita nin anlamini da biliyorum.. romanlardan filmlerden biliyorum araştırdım! sen şu an bilmişlik tasliyorsun ama onlarla alakali bir soru sorarım kalırsın orda öyle!
@thebest_gurl94 Sabah sabah sınav mısınız çok pardon? Zaten sinirlerim tepemde. Bilmişlik tasladığım falan yok. Yaptığım yorumu anlamadan , bir şey yapmadan boş boş savunmaya geçiyorsunuz. Ayyy yemin ederim bıktırdı. Tamam , siz biliyorsunuz , ben yanlıştım. Umarım mutlusunuzdur. İyi günler.
En İyi Cevaplar