Kızla uğraşan, onu çekemeyen çok kişi var. Ama ben Aleyna Tilki'nin hem sesini ve şarkılarını beğeniyorum. Hem de kendisi güzel, çekici ve seksi bir kız. Masumiyetle güzelliği ve seksiliği birlikte barındırıyor, bu çok az kişide var.
Kızlar, Aleyna Tilki'nin hem güzel ve çekici hem de seksi olduğunu düşünüyorum, sizin düşünceniz nedir?
selena dururken bu anca Türkiyede senin gibi ezik fan yapar kendine bu tiple! Tipe bak erkeksi ve ruhsuz bakıyor! göğüsleri yok nerdeyse ağzı büyük gülünce joker gibi kocaman oluyor bir selenada ki güzelliğe bak, birde aleyna da ki iğrenç gülüşe ve o iğrenç göz şekline! saçlarıda sahte sarışın domates gibi kırmızı olmaya müsayit bir cildi var
selena ya her ülkeden tapanlar var resmen, aşırı güzel
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Selena aynı g. tüme benziyor. Ona ancak senin gibi özenti gerzekler hayran olur. Yok tapıyorlarmış da şöyle güzelmiş de. Yanaklara bak başşak gibi. Seni gidi güzelden anlamayan salako!
Birincisi abartıyorsun, havuzun yansıması da var o fotoğraflarda. İkincisi de selülitinin olması bir kadının seksi olması için engel değildir. Seksiliği kusursuz vücut zanneden birisin belli ki ama yanlış düşünüyorsun :)
Bence selülit bir kusurdur vücutta ve ben Aleynanın fiziğini beğeniyorum göğüsleri küçük olsa da güzel bir fiziği var ama maalesef çıplak bakıldığında seksi değil :D
Selülit fiziksel olarak bir kusur olabilir, ben bunun seksiliği önleyen bişey olmadığını düşünüyorum sadece. Başka bir deyişle bence selülit, seksi olmak için tek başına bir engel değildir :)
Haha teşekkür ederim, ben beğeniyorum şahsen :) Ama dediğim gibi, benim onu seksi bulmamın tek nedeni vücudu değil. Bence yüz ifadesi, bakışları, vücut dili de seksi. Mesela Yalan parçasının klibindeki yürüyüşü, tavırları, bakışları ve yüz ifadesi de masumiyetle birlikte seksilik taşıyor.