İki kelimeyi bir araya getiremiyor dediğin adam hakkında hiçbir şey bilmemen ve bilmediğin halde yermen ne kadar nadan birisi olduğunu ve yalnızca twitter’da bir video izleyip yorum yaptığını hemencecik belli etti. Kendisi de orada setten geldiğini, 40 saate yakındır uykusuz olduğunu kaç defa söyledi halbuki. O “iki kelimeyi bir araya getiremeyen” adam yıllarca ABD ve Kanada’da yaşaması sebebiyle sular seller gibi İngilizce bilen, sadece İngilizce ile de kalmayıp ileri düzeyde Rusça bilen birisi. Kurtlar Vadisi Irak’ın setinde yabancı oyuncularla tercümansız iletişim kurabilen tek aktördü, videoları internette mevcut. Ne olacak bizim bu milletin şöhret sahibi olan insanları yerin dibine sokma alışkanlığı bilemiyorum.
@afb2011 Avukatlik yapma bana. Elbette birşeyler var ki bunu söylüyorum. Ben onu yabanci dilde konuşurken dinlemedim. Ama türkçe konuşurken dinlediğim için bu fikrim oluştu. Şöhret sahibi insanlar bazen övülur bazen yerilir. Bu çok normaldir. Seni rahatsiz edeni tam anlayamadım aslinda. Yoksa sen de tarikat mensubu biri misin de ifade tarzımdan dolayı onu savunma ihtiyacı hissettin?
klasik beklediğim yanıt, ya bana da tarikatçı yaftası vurulacaktı, ya da sövülmeye falan başlanacaktı bekliyordum. Aksine, kimsenin avukatlığını yapmıyorum, yalnızca gereksiz yere gömülen biri hakkında görüşlerimi dile getirdim. Ayrıca eşi Nagehan hanım ile sıkıntılı olmaları sebebiyle birkaç kez tarikatçı mehdi vs. gibi damgalar vuruldu ve ismail saymaz gibi geçmişi pek de temiz olmayan insanların inandırıcı olmayan haberleriyle gündeme yayıldı. Her okuduğunuza sorgusuz sualsiz inanıvermeyin demek istedim.
@afb2011 Ben herseyi gerekçesi ile açıkladım. Mağdur edebiyati yapıp lafi gargaraya getiriyorsun. Kimseye haksızlık edecek kadar şuursuzca taraf olan birisi hiç olmadim.
En İyi Cevaplar