ya gider ayı keko seçerler onlarda kadına ezıyet eder ya gider yukarda dedım gibi tipleri seçerler onlarda karıyı yanından alsan korkudan eyvalah ederler :D
Aynen kanka. Alttaki arkadaşa da katılıyorum. Saçlarının ucunu sarıya boyayan vücudunun her yeri dövme dolu küpeli piercing'li uzun saçlı tipleri seviyor artık bu kız milleti. Erkekler git gide kadınlaşmaya başladı.
Bunlar zaten Kurtlar Vadisi'ni de sadece mafya dizisi sanan tipler.. Açıp 2 bölüm izlemezler. Bilmezler derin devlet mafya ilişkilerini, küresel güçleri falan anlattığını dizinin. Hepsi önyargılı, moda neyse ona uymaya çalışan oksijen israfı tipler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neresi karizma
Herifde boy yok, ufacık bişey
Filmde kendi sesini bile kullanmıyor
Senin gözün sıkıntılı adamın boyu 1m77 bu arada sakat arkadaş
1.72,1.73 boyu
karızmada kardeşim kızlar bunları beğenmez küpe takacak saçını kırmızı sarı bırşey yapacak yapışık dardar abuk subup kıyafetler giyecek gölgesinden korkacak adamlara hastalar :D
Aynn bro aynn aynı fikirdeyiz kızlar karı kılıklı toplardan hoşlanır gözü kara adamlardan hoşlanmaz bende diyorum nie beğenmiyor kızlar bu adamı
ya gider ayı keko seçerler onlarda kadına ezıyet eder ya gider yukarda dedım gibi tipleri seçerler onlarda karıyı yanından alsan korkudan eyvalah ederler :D
Tabi reis şu adam kadar karizmatik olabilir miyim bunu düşüncem
:D taklıt yapma kendı tarzını oluştur :D
öyle dediğin gibi bir koycan herife yerde 2.80 uzancak herif hiç sevmiyorum o tip erkekleri
Reis bir özele gelsene
aleyna cakirin gittigi keko varya onun gibileri severler
Karizmatik falan değil ya karizmatik bir insan gri giyinmez
Yav senin beyninde sorun mu var ne alaka
Ya kes çiçeğine kodumun gayı seni git bit erkeğin karizmasına tamam mı ya. Mantıklı cümleler kurmuyacağım artık ha...
Sana varya bir koyarım görürsün gayı beyin yoksunu sakat kurduğun cümle mantıklı mı senin neymiş gri giyinmezmis
Duruşunu beğeniyoruk ama adamda oyunculuk yok, mimik hareketleri sıfır. 🙂
Ben de beğeniyorum. 15 sene dev bir dizinin başrolüydü adam. Hala tipine oyunculuğuna laf ediyorlar..
Yav tipine laf edenlere aşırı gülüyorum Allahın keko ları hayatımda gördüğüm en karizmatik adam ve bidaha da boylr bir adam gelmeyecek
Aynen kanka. Alttaki arkadaşa da katılıyorum. Saçlarının ucunu sarıya boyayan vücudunun her yeri dövme dolu küpeli piercing'li uzun saçlı tipleri seviyor artık bu kız milleti. Erkekler git gide kadınlaşmaya başladı.
He ya knk bizim gibi adamlar nadir memleket de
Kışın palto giyip altına siyah pantolon giyip altına sivri burun siyah bot giyince mafya gibi görüyorlar insanlar beni
Bunlar zaten Kurtlar Vadisi'ni de sadece mafya dizisi sanan tipler.. Açıp 2 bölüm izlemezler. Bilmezler derin devlet mafya ilişkilerini, küresel güçleri falan anlattığını dizinin. Hepsi önyargılı, moda neyse ona uymaya çalışan oksijen israfı tipler.
Aynn knk hepsinin alayına boru darısı top erkeklerin başına😁
Bencede baya karizma adam.
Yok bole bisi ya ulan adam öyle bir sigara içiyor ki aşırı karizmatik lann
Kafası olmasa baya karizmatik adam aslında
Kafası derken bro en güzel yeri saten kafası
Adamın kafa şekli çok güzel saç modeli müthiş
Cidden çok karizmatik
Değil.
Nesi eksik şu adamın
Nesi fazla?
Adamın bakışları yeter git adamın sigara içisini izle sigara olmak istersin sen
Küçüklüğümden beri izliyorum beğenmiyorum. Fikrimizi sormuşsun bende söyledim.
Peki canım iyi bak kendine