Youtube'da çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanan ünlü fenomen iç çamaşırlı bir karesini Instgaram'a yükledi. Duygu Özaslan'ın ev hali olay oldu.Instagram'da 1,5 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan'ın cesur pozu kısa sürede 83 binden fazla beğeni aldı.
Duygu Özaslan'ın iç çamaşırlı ev pozu olay oldu! Siz de cesur fotoğraflar çekinir misiniz?
Bence bu kadının en temel gerçeği içten içe kendisi de onu beğenmeyenler kadar en az çirkin olduğunsan emin. Kendisini beğendiğini söyleyenlerin de beğendiğinin ne olduğunu yani kitlesini çözmüş bir durumda. Güzel bir vücuda sahip olmak asla ancak teşhirle gösterilecek bir şey değildir. Güzel bir vücut çuval da giyseniz güzeldir. Vücudunun güzel olduğunu düşünen bir kadın soyunmaya ihtiyaç duymaz, vücudunun güzel olduğunu düşündürmek ihtiyacı doğurur soyunma gerekliliğini. Duygu’ nun yerinde olsam böyle bir şeye elbette ihtiyaç duymazdım. Bu kadar ucuz bir ilgiyle anlam bulamayacağım kadar kolulsuzca kendimi seviyorum ve temelde hepimizin de tek ihtiyacı bu önce kendimizi sevmek, kendi öz kıymetimizi bilmek.
İstese herkes çeker ve herkese atar sosyal medyaya atar her insanın ahlak ölçüsü farklı cesurlukla pek alakası yok aslında. Duygu hep böyle itici biri olarak kalacak marka takıntısı olduğunu bu fotoğrafta da göstermiş gerçi bu takıntıyı da geçiyor görmemişlik daha doğru bir tabir olur. Belki özgüveni yoktur ve ihtiyaç duyuyordur o yüzden böyle bir şey yapmıştır ama özgüven insanın kendini sevmesiyle kendi iç motivasyonu ve öz saygısıyla olan bir durum. İnsan kendini sevmiyor ve saygı duymuyorsa dışarıdan da saygı ve sevgi beklemesi haksızlık. Eskiden takip ediyordum ve insanların ona gönderdiği hediyeleri küçümsüyordu bu tüm markalar duyguya ücretsiz gönderiliyor hava atılacak ne var anlamıyorum diğer ünlüler takipçilerine hediye ediyor. Bilmiyorum çok samimi ve çok güzel biri değil. O kendini güzel görmediği sürece herkesin düşüncesi de böyle olacak. Bu tür insanlar herkes için sadece bir seks objesinden ibaret.
Yav bu kadın kim? Niye neresini açtığı bu kadar gündem oluyor ki fotoğrafta da bir şey yok. Benim Ukrayna'da beraber çalıştığım, yan masamda oturan kızın Instagram'a koyduğu pozları bu koysa demek ülke yıkılır.
kadınların kendini bu şekilde teshir etmesi çok kötü değil mi ya böyle bir poz için iyi yorum gelicekse gelmesin bence ancak sapıklara fayda eder, her zamn iticisin duygu
Eskiler bilir bu tür şeyler sosyal medyada daha doğrusu medya da yeni değil yani eskiden gazetelere özellikle verilirdi bu pozlar şimdi kendileri çekiyo amaç sadece ben ieffafım demek birde içlerindeki bastırdıklarını pozlara dökmek hepsi bu
sirf daha fazla begenileyim sevileyim ilgi cekeyim gundemde olayim diye yapilan seyler bunlar. varsin herkes istedigini yapsin. zaten istediği buydu amacina ulaştı
@REDHOTLINE07-9 Böyle bir şeye prim demek beni tutucu yapmaz. Sosyal hesaplarımı ailem takip ediyor bana göre öyle her yerde paylaşılacak bir görüntü değil bu.
@REDHOTLINE07-9 ahaha bu ailemin baskıcı olmasından değil, benim böyle bir fotoyu onların görmesini istememden kaynaklı. Edep, haya nedir bilmediğin için bu yönü düşünmüşsün sadece belliki.