Bir vaizi dinliyorum az evvel, yoğun ve yorgun bir günün de ertesinin akabine dinlemenin vermiş olduğu etkiyle belki de, bir vefat eden kişinin bedenini nasıl yıkadıklarını, daha doğrusu nasıl yıkamaya çalıştıklarını anlatıyor.
Çok af edersiniz, maalesef bir ormanda sanırım kalp krizi geçirmiş ve olduğu yere de yığılıp kalmış. Bulunma sebebi de kokuymuş. Yani günler geçmiş, ancak kokunun yayılması ile bulunmuş, tahmin edebiliriz bulunduğu durumu.
Bedeni yıkamakta zorlandıklarınızı, herkesin de bir gün bu hale geleceğini düşündüklerini anlatıyor hoca. Etkilendim, yalan yok. Bilmediğime değil, estağfurullah, yeniden duymaktan etkilendim ve hatırladım ölümün var olduğunu...
Geçmiş bitti ya hu, gitti o. Neyedir hayıflanman, zihninde yer etmen?
3 günlük dünya için, bir karış toprağa kalbini kırıyor insanlar.
Çok kıymet verdiğim bir büyüğüm, benden daha yakın olan babama dargın, babamın da büyüğüne kinle dolu şu an. Bilir misiniz nedir sebep? 16 dönüm arsa.
Toprak toprak dediler, onadır ya yolculuk, kim var yeryüzünde ölmeyen?
Allah sonumuzu hayretsin, görüntüye olan bunca öneme, bunca övgüye hayret ederim ben. Bugün hayretimin biraz daha belirgin olduğu bir ana denk geldi sorum, hakkınızı helal edin.
Hayırlı geceler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer