Güzellik & Bakım Görüntünüzden memnun musunuz? Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Ben degilim Güncellemeler+1 yıl Ulan herkes memnun Güncellemeler+1 yıl Sorunun cevabi kimse çirkin degil sadece fakiriz Görüntünüzden memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ben memnun değilim hiç. 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Bende moruk
MeltemSosa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani birazcık, denebilir gibi ama hep deyil arada bir 😒 3 8 Yorumla Mkocbas +1 yıl Hmm umarim tam seversin Yorumla MeltemSosa +1 yıl Zannetmiyorum ama umarım 😊 Yorumla Mkocbas +1 yıl Hayirlisi hakkinda Yorumla MeltemSosa +1 yıl Sağ ol bu arada sende fena değilsin niye beyenmiyon ki kendini? 😉 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne bilim bende bilmiom Yorumla MeltemSosa +1 yıl Valla ne erkekler gördüm, Allah affetsin cehennemde zebanilerle bakışıyorum sandım jdjzjm Yorumla Mkocbas +1 yıl Bu iyiydi Yorumla MeltemSosa +1 yıl E tabi 😄 Yorumla
WhereDidJesusGo Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Bazen memnunum bazende aynanın karşısına geçip şöyle burun estetiği, hafif karın kası olsa, basenlerim yok olsa fena olmicak diyorum 1 2 Yorumla haydisendekazan +1 yıl Bunların hepsinin çaresi var bikiyosun Yorumla Mkocbas +1 yıl O bende de oluyo aynaya bakip komple degissem diyorum Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Seviyorum canım kendimi, öperim omuzlarımdan 😀 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Omuzlarin mi iyi Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Memnunum tabiki de sadece görüntünün yeterli olmadığını yaş aldıkça anlayacaksın sen de.. 1 7 Yorumla Mkocbas +1 yıl Anliyorum zaten goruntume onem vermiyorum zaten saclarim beyazliyo ve dökuluyo Yorumla asuasuasuman +1 yıl Senin saçını kim ne yapsın. Saçlarına gitme kal diyemezsin.. beyaz saç çekici durur erkekte. önemseme bunları Yorumla Mkocbas +1 yıl Bak sen anlamiyosun birileri beni begeniyo ben kendimi begenmiyorum Yorumla asuasuasuman +1 yıl 🙄 peki.. ben anlamıyorum.. tamam. Yorumla Mkocbas +1 yıl Anlamiyosun göz devirme Yorumla asuasuasuman +1 yıl 😑 Yorumla Mkocbas +1 yıl Niye surat astin Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaani şükür diyelim Allah'ın verdiğine söz söylenmez. 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Amin Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Memnun olduğumu söyleyebilirim bir iki sevmediğim yerim var o kadar 1 2 Yorumla canooo0 +1 yıl Nedir onlar Yorumla Mkocbas +1 yıl Nereni sevmiyosun Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ya bu kızlar kendilerini ne çok beğeniyorlar arkadaş 😀 bundan sonra bende fevkaladenin fevkinin de fevkindeyim dicem 😀 1 0 Yorumla
Mr_GAY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet memnunum neden değilsin ki bence gayet yakışıklı erkeksin 1 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Bilmiyorum birader piskolojik sanirim Yorumla Mr_GAY +1 yıl Olabilir ama iyi durumda bana göre sıkma canını Yorumla Mkocbas +1 yıl Eyw kral Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl burada top secret güzel yakışıklı dolu. defile düzenlicem. 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Cok var aynen Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Memnunum ve çok seviyorum allah özene bezene yaratmış 0 3 Yorumla gaddarım +1 yıl inandık Yorumla Peteksi +1 yıl İnanma sen bilirsin kendimi seviyorum ne var bunda Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yüz evet fizik hayır ama tembel olduğum için 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Tembellik zor aynen Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl çok sorun yapmıyorum bu konuyu :) olanla yetinmek lazım 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Fena değilim ya daha iyisi de olabilir ama sonuç budkfj 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Benimde sonuç bu Yorumla
İnşcanımyia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir iki düzeltmeyle daha iyi olabilirim ama seviyorum sjskdk 0 13 Yorumla Mkocbas +1 yıl Estetikle mi Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Uzun vadede yüz yogasi da olabilir Yorumla Mkocbas +1 yıl Yoganin yüz halidemi var Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Evet var Yorumla Mkocbas +1 yıl Bi yasima daha girdim Yorumla İnşcanımyia +1 yıl 24 oldun djdj Yorumla Mkocbas +1 yıl Yaşlandirdin beni hhfhfhf saol Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Dur bekle yaşlanmaya daha cok var korkutma beni sjsj Yorumla Mkocbas +1 yıl Ruhum yasli babam Yorumla İnşcanımyia +1 yıl 😑😑 Yorumla Mkocbas +1 yıl Salla gitsin Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Tamam salladım Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç memnun değilim bu yüzden haftalardır evden dışarı sadece terapiste gitmek için çıkıyorum markete bile gitmiyorum artık 0 6 Yorumla Mkocbas +1 yıl Bende memnun degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence hoş bi dış görünüşün var salaş da giyiniyorsan Yorumla Mkocbas +1 yıl Tesekkur ederim boyle düşúnmene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim Yorumla Mkocbas +1 yıl Sende takma bu kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl takıyorum maalesef artık yaş da gidiyor Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı. SkinnyFat bi fiziğim var, omuzlarımın daha geniş olmasını isterdim 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl O bende devar berbat bi durum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah'ına şükür bana güzelliği verdiği için 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Cok mu guzelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ama çirkinde değilim Yorumla Mkocbas +1 yıl Iyisin ozaman Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tipi ortalamadan düşük olanlar bile memnun. Kendi sevmen lazım. Bir de en önemlisi saçtığın enerji 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Piskolojik Yorumla
Lolitaaaliiika Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Biraz kilo versem ve disimi yaptirsam bence 10/10 bi kizim 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Benimde dişler berbat Yorumla Lolitaaaliiika +1 yıl Keske diş diye bisey olmasaydi ahahhaa Yorumla Mkocbas +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı. Memnunum sadece bir tık uzun olabilirdim 1 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Kac boyun Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 254 Yorumla Mkocbas +1 yıl Slendermansın Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olmasamiydim🤔 1 2 Yorumla haydisendekazan +1 yıl Değişmesini istesen nerelerin okurdu bunlar Yorumla Mkocbas +1 yıl Olmamalimiydin bilmem Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Memnunum. Çok şükür halime 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel reis Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Memnunum çok şükür 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne gusell Yorumla
stepdude Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Allah'ıma şükürler olsun 🙏🫶 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Amin Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. bazen beğeniyorum bazen hayır 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Hmm niye bazen Yorumla Larisse +1 yıl spora yeni başladım o yüzden 😀 Yorumla Mkocbas +1 yıl Sporcusun zeki ve çevik 😅 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Biraz daha uzun olsam evet derdim 0 16 Yorumla Mkocbas +1 yıl Boy kac ki Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl maalesef 161 Yorumla Mkocbas +1 yıl Olsun bi kız için normal Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Ben uzun kızları seviyorum uzun olmak istiyorum 🚶♀️ Yorumla Mkocbas +1 yıl Boy ameliyati ol Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Bakıyorum göze alırsam olurum Yorumla Mkocbas +1 yıl Dikkat et Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Teşekkürler sende Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Para değilde kemiklerimde boşluk falan bırakılması yeterince korkunç geliyo Yorumla Mkocbas +1 yıl Riskiz olsa bende yaptirmak isterdimde no money Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Sen kaçsın Yorumla Mkocbas +1 yıl 1.74 pesimist Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Erkeklerin tam boy ortalamasıymış boş ver böyle sevcez boyumuzu 🙏 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ben zaten şekilci insanlari sevmem beni boyle kabul etmiyosa biri sutlatim direk Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Wn doğrusunu yapiyon Yorumla Mkocbas +1 yıl Eyw pesimist Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 23 olup da yükseklerime benzemek pek hoş değil. 0 2 Yorumla Mkocbas +1 yıl Yasli mi duruyosun Yorumla TheDoge +1 yıl O kadar değil. Yorumla
1C0TT0NM0UTH Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tam olarak değil 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Niye tam degil 1C0TT0NM0UTH +1 yıl Boy kısa ve balıketliyim Mkocbas +1 yıl Olsun baliket iyidir
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zerre memnun değilim, nefret ediyorum kendimden. 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Zormuş Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Hem de hiç tahmin edemeyeceğin kadar. Yorumla Mkocbas +1 yıl Bende kendimden nefret ediyorum moruk anlarim seni Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Hayır daha iyi olabilirdim 0 4 Yorumla haydisendekazan +1 yıl Mesela Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Yüzünden memnun değilim kemikli olsun isterdim Yorumla haydisendekazan +1 yıl Nasıl ki merak ettim xperin vardir Yorumla Mkocbas +1 yıl Bende memnun degilim Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Fevkaladenin fevkindeyim. 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Iyiymis Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Genelde memnunum bazen hiç memnun değilim 0 0 Yorumla
onurgulmez1907 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kendimi seviyorum ve görüntümden de çok memnunum 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilim memnun ben değilim 0 2 Yorumla Mkocbas +1 yıl Sen niye sevmiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo vermek istiyorum biraz yap oranımı azaltıp kas oranımı arttırmak istiyorum Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çirkinim memnun değilim kimse beğenmiyor :D 0 4 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Abi aykut elmasa benziyon bence sev Yorumla emre00 +1 yıl Dur bakayım yakışıklı mı :D Yorumla Mkocbas +1 yıl Aykut elmasa benziyomuşun Yorumla emre00 +1 yıl Yok be onda saç var bende yok 😅😅😅 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı. Gayet memnunum 2 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel suratsız Yorumla
Sukrannnnn90 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben seviyorum kendimi çok şükür beğeniyorum da 2 7 Yorumla Mkocbas +1 yıl Sev sev ne iyi Yorumla Sukrannnnn90 +1 yıl Evet çok iyi hem de Yorumla Mkocbas +1 yıl Aman ne guzel Yorumla Sukrannnnn90 +1 yıl 😘🤍 Yorumla Mkocbas +1 yıl Sanada kalpli öpücük Yorumla Sukrannnnn90 +1 yıl Teşekkürler yakışıklı Yorumla Mkocbas +1 yıl Tesekkurun kabul edildi Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Memnunum 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ben degilem Yorumla
Kimkiyimben Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Memnunum 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Cok mu Yorumla
duygurzali Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl evet yüzümü seviyorum 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Yüzün var mi Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bazen 1 6 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne zamanlar mesela Yorumla heyacismeykyu +1 yıl Kombine göre değişiyo Yorumla Mkocbas +1 yıl Kiyafet fark ediyo aynen Yorumla heyacismeykyu +1 yıl Çok Yorumla Mkocbas +1 yıl Ben hep salaş giyiniyorum Yorumla heyacismeykyu +1 yıl Ben de Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Elbette 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne iyi ne iyi Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Memnunum 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Memnun kişi Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Hayır. 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Niye kız Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sayılır 1 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Tam degil Yorumla
Umayplat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eh biraz memnunuz. 0 7 Yorumla Mkocbas +1 yıl Biraz neden Yorumla Umayplat +1 yıl Göz rengimi sevmiyorum. Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne renk Yorumla Umayplat +1 yıl Yeşil. Yorumla Mkocbas +1 yıl Benim kapali yesil Yorumla Umayplat +1 yıl Güzel. Yorumla Mkocbas +1 yıl Saol. Yorumla
Incibennn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 50% +1 yıl Hayir 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Begenemiyorum kendimi bende Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Cok ii Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Memnunum 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Her insan memnun olmalı. Birilerinin beğenisine kimsenin ihtiyacı yok kanımca Yorumla Mkocbas +1 yıl Aynen ole Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Memnunum 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Memnun kişi Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Fena değilim. 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Fena degilsin Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Memnunum 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel knk Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl memnunum 0 1 Yorumla Mkocbas +1 yıl Memnun ol Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Mkocbas +1 yıl Iyisin müdür Yorumla Kauss +1 yıl Teşekkür ederim hocam Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Məmnunum. 0 3 Yorumla Mkocbas +1 yıl Nerelisin yoldaş Yorumla llalunahCr +1 yıl Kırım tatarıyım, Yalta Akmescid. Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel bende turkum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben memnun değilim hiç.
Bende moruk
Yani birazcık, denebilir gibi ama hep deyil arada bir 😒
Hmm umarim tam seversin
Zannetmiyorum ama umarım 😊
Hayirlisi hakkinda
Sağ ol bu arada sende fena değilsin niye beyenmiyon ki kendini? 😉
Ne bilim bende bilmiom
Valla ne erkekler gördüm, Allah affetsin cehennemde zebanilerle bakışıyorum sandım jdjzjm
Bu iyiydi
E tabi 😄
Bazen memnunum bazende aynanın karşısına geçip şöyle burun estetiği, hafif karın kası olsa, basenlerim yok olsa fena olmicak diyorum
Bunların hepsinin çaresi var bikiyosun
O bende de oluyo aynaya bakip komple degissem diyorum
Seviyorum canım kendimi, öperim omuzlarımdan 😀
Omuzlarin mi iyi
Memnunum tabiki de sadece görüntünün yeterli olmadığını yaş aldıkça anlayacaksın sen de..
Anliyorum zaten goruntume onem vermiyorum zaten saclarim beyazliyo ve dökuluyo
Senin saçını kim ne yapsın. Saçlarına gitme kal diyemezsin.. beyaz saç çekici durur erkekte. önemseme bunları
Bak sen anlamiyosun birileri beni begeniyo ben kendimi begenmiyorum
🙄 peki.. ben anlamıyorum.. tamam.
Anlamiyosun göz devirme
😑
Niye surat astin
Yaani şükür diyelim Allah'ın verdiğine söz söylenmez.
Amin
Memnun olduğumu söyleyebilirim bir iki sevmediğim yerim var o kadar
Nedir onlar
Nereni sevmiyosun
ya bu kızlar kendilerini ne çok beğeniyorlar arkadaş 😀 bundan sonra bende fevkaladenin fevkinin de fevkindeyim dicem 😀
Evet memnunum neden değilsin ki bence gayet yakışıklı erkeksin
Bilmiyorum birader piskolojik sanirim
Olabilir ama iyi durumda bana göre sıkma canını
Eyw kral
burada top secret güzel yakışıklı dolu. defile düzenlicem.
Cok var aynen
Memnunum ve çok seviyorum allah özene bezene yaratmış
inandık
İnanma sen bilirsin kendimi seviyorum ne var bunda
Ne guzel
Yüz evet fizik hayır ama tembel olduğum için
Tembellik zor aynen
çok sorun yapmıyorum bu konuyu :) olanla yetinmek lazım
Ne guzel
Fena değilim ya daha iyisi de olabilir ama sonuç budkfj
Benimde sonuç bu
Bir iki düzeltmeyle daha iyi olabilirim ama seviyorum sjskdk
Estetikle mi
Uzun vadede yüz yogasi da olabilir
Yoganin yüz halidemi var
Evet var
Bi yasima daha girdim
24 oldun djdj
Yaşlandirdin beni hhfhfhf saol
Dur bekle yaşlanmaya daha cok var korkutma beni sjsj
Ruhum yasli babam
😑😑
Salla gitsin
Tamam salladım
Ne guzel
Hiç memnun değilim bu yüzden haftalardır evden dışarı sadece terapiste gitmek için çıkıyorum markete bile gitmiyorum artık
Bende memnun degilim
bence hoş bi dış görünüşün var salaş da giyiniyorsan
Tesekkur ederim boyle düşúnmene
rica ederim
Sende takma bu kadar
takıyorum maalesef artık yaş da gidiyor
SkinnyFat bi fiziğim var, omuzlarımın daha geniş olmasını isterdim
O bende devar berbat bi durum
Allah'ına şükür bana güzelliği verdiği için
Cok mu guzelsin
Yoo ama çirkinde değilim
Iyisin ozaman
Tipi ortalamadan düşük olanlar bile memnun. Kendi sevmen lazım. Bir de en önemlisi saçtığın enerji
Piskolojik
Biraz kilo versem ve disimi yaptirsam bence 10/10 bi kizim
Benimde dişler berbat
Keske diş diye bisey olmasaydi ahahhaa
Kesinlikle
Memnunum sadece bir tık uzun olabilirdim
Kac boyun
254
Slendermansın
Olmasamiydim🤔
Değişmesini istesen nerelerin okurdu bunlar
Olmamalimiydin bilmem
Memnunum. Çok şükür halime
Ne guzel reis
Memnunum çok şükür
Ne gusell
Allah'ıma şükürler olsun 🙏🫶
Amin
bazen beğeniyorum bazen hayır
Hmm niye bazen
spora yeni başladım o yüzden 😀
Sporcusun zeki ve çevik 😅
Biraz daha uzun olsam evet derdim
Boy kac ki
maalesef 161
Olsun bi kız için normal
Ben uzun kızları seviyorum uzun olmak istiyorum 🚶♀️
Boy ameliyati ol
Bakıyorum göze alırsam olurum
Dikkat et
Teşekkürler sende
Para değilde kemiklerimde boşluk falan bırakılması yeterince korkunç geliyo
Riskiz olsa bende yaptirmak isterdimde no money
Sen kaçsın
1.74 pesimist
Erkeklerin tam boy ortalamasıymış boş ver böyle sevcez boyumuzu 🙏
Ben zaten şekilci insanlari sevmem beni boyle kabul etmiyosa biri sutlatim direk
Wn doğrusunu yapiyon
Eyw pesimist
23 olup da yükseklerime benzemek pek hoş değil.
Yasli mi duruyosun
O kadar değil.
Tam olarak değil
Niye tam degil
Boy kısa ve balıketliyim
Olsun baliket iyidir
Zerre memnun değilim, nefret ediyorum kendimden.
Zormuş
Hem de hiç tahmin edemeyeceğin kadar.
Bende kendimden nefret ediyorum moruk anlarim seni
Hayır daha iyi olabilirdim
Mesela
Yüzünden memnun değilim kemikli olsun isterdim
Nasıl ki merak ettim xperin vardir
Bende memnun degilim
Fevkaladenin fevkindeyim.
Iyiymis
Memnunum
Genelde memnunum bazen hiç memnun değilim