Yaptığı her paylaşım ile magazin gündemine oturan bir manken oldu daima! Son olarak ise fantazi elbisesi ile sokağa çıktı. Neden sürekli bu tür olaylar ile gündeme geliyor? Amacı ne sizce?
Sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesinin nedeni, sizin gibilerin bunların saçma sapan yaşam tarzlarını sürekli paylaşmak istemesinden kaynaklanıyor. Mahallesindeki kediler çiftleşse gelip haber edeceksiniz yani o derece. Anlayacağın, bu tür olaylarla gündeme gelmesinin temel sebebi bu.
Isterse gecelikle cikar bizene yahu hala cikamadik bu kafadan filmlerde dizilerde (yabanci) olsa ne kadar tarz deriz agzimizin suyu akar. Bizim ulkede olunca hemen tepki...
İlk defa duyuyorum bu bayanı gittiği yer önemli gece clubune partiye gidiyorsa giymiş olabilirde sadece sokaklarda gezmek için giydiyse amacı işte böyle gündem yaratmak egosunu tatmin etmek falan
deri ceket giyeceğine deri etek giyse ne bilim stiletto jartiyer veya parlak çorap giyse fantezi anlarımda bu bildiğin külotla şehir turuna çıkmış. seksilik adına bişey göremedim.
Sen mini etek veya elbise giydin diye ben sana tecavuz mü edeceğim? Bende cok goruyorum bu tarz giyinenleri ama yüzümü çeviriyorum. Sizler özgürsünüz, erkek ibnee olmayacak 😊
öyle ama kardeşim herkes sen gibi düşünmüyor görmüyor muyuz gazeteler de televizyonlar da tacizler tecavüzler niye ediliyor nie kimse çıkıp bir tesettürlüyü taciz etmiyor. Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Sizdeki de nefis hava gazı değil ya
En İyi Cevaplar