Magazin Yıldız Tilbe'nin 'hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canım sıkılıyor' sözüyle ilgili ne düşünüyorsunuz? BirtuzGizem Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Evett acaba Yıldız Tilbenin bu sözünü destekleyenler mi fazla yoksa onaylamayanlar mı? Buyrun anketimize :) Kadın haklı beyler dağılın :) ! Canım sıkılsa da yalnız takılırım. Ruh halime göre değişir. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yıldız Tilbe'nin 'hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canım sıkılıyor' sözüyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aliozgul Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Nefretle yalnizli birbirine karistitiyor hem nefret ederim hemde muhtacim boyle sacmalik ya nefret edersin kimseye muhtac olmazsin ve canini sikildigini soylemezsin herhalde yildiz tilbede karakterini ortaya cikarmistir 1 0 Yorumla
Yılmaz_07 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 43% +1 yıl Paylaşımla siklar alakasız, kadın resmen, ben cevremdekilerden ve hayran kitlem olan bu toplumdan nefret ediyorum ama sizi kullanmadanda edemiyorum demiş. Neyin kafasindasiniz hâlâ anlamış değilim. 0 0 Yorumla
BirTutamAşkk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Çok doğru demiş. Herkesten, her şeyden sıkıldım ama yalnız kaldığımda da canım sıkılıyor işte. 3 0 Yorumla
ЂanShe Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Dünyanın en net insanı. Doğru çok doğru. 👏🏻👏🏻👏🏻 3 0 Yorumla
_TombikBey_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yıldız Tilbe'nin attığı tırnak olamaz bu kadını elestirenler.. 2 0 Yorumla
Amaria Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bu kadın kendini çok beğenmiş bir insan. Ve fazla abartıldığını düşünüyorum 3 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl yıldız tilbe gibi orjinal içi dışı bir kadın gelmez bu ülkeye ben hep samimi gördüm onu 2 0 Yorumla
gözlerimçölyağmuru Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Bu sözü hayat felsefem haline getirmiş bulunuyorum. 3 0 Yorumla
KizÜye_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Yildiz Tilbe bu, fazla seyyapmamak lazim, yarina düzelir o gene. 1 0 Yorumla
___Ece____ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Bir şey dusunmuyorum. 10 yasinda ergen söylemiş gibi. 2 0 Yorumla
OlgunKadinSevenGenc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aynı soruyu az önce ben sordum duvarıma bak bakalım ben mi daha manyağım yıldız abla mı :D 1 0 Yorumla
Tolga89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 51% +1 yıl Yıldız tilbe delikanli kadındır ne derse doğru diyordur 1 0 Yorumla
mudurn Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl bu kadına bayılıyorum dobra kadın neyse o hayranıyım 2 0 Yorumla
Hatunnnzadeee Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Manyak bu kadin ya :DBir kere de sey demisti; sizden nefret ediyorum, ama iyiki varsiniz. Cunku nefret ederken bile size ihtiyac duyuyorum :D Deli 1 0 Yorumla
Ogzbrk Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ablam ne diyorsa sonuna kadar haklıdır arkasındayım.. 1 0 Yorumla
06Kartaliçe1903 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl 2 sene önceki sözü ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın. Çok sıkıcısınız 1 0 Yorumla
cryomancer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Haklı kadın istese herkesi s*ktir edecek ama canı sıkılıyor işte 1 0 Yorumla
jamais-vuu Takip Et Xper 5 Yaş: 108 , eic 46% +1 yıl kadin dengesizin teki.. ne dedigini bilmiyor. dengesiz oldugu kadarda harika bir sesi var. 0 0 Yorumla
Lynyrd_Skynyrd Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Kadın bencilim demiş. Siz bunda nasıl soru çıkardınız? :) 0 0 Yorumla
Phantasmagoria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 37% +1 yıl Siklar alakasiz olmus. Bence biraz ayilik etmis yildiz baci. 0 0 Yorumla
answer81 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bu kadın hep bir çelişki içinde ama seviyorum bu kadını ;) 0 0 Yorumla
ErosOkuKırdı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yıldız ablam söylediyse doğrudur. Doğal, farklı, renkli bir kişiliği var ve ben beğeniyorum ablamı. :) 0 0 Yorumla
matmi Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kadın benim dışa vurmadıgım seyleri söylüyo cok seviyorum 😄 0 0 Yorumla
Suicidefear Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yalnızlığı severim Canım sıkılırsa insanları uzaktan izlerim. 0 0 Yorumla
elinadami Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl bende ondan nefret ediyorum bu konuda yalnız kalsam da. 0 0 Yorumla
egedenius Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 38% +1 yıl Hepimizin içinde geçen değil mi? %100 haklı. 1 0 Yorumla
Vodkaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Hatun king ya. Parti kursa başkan olur.😉 1 0 Yorumla
Karızmatik74575 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bu kadın bir anda nefret Oklarıni üzerine aldı 1 0 Yorumla
Cannfeda Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl " Zamanını bekliyor " derim 0 1 Yorumla Cannfeda +1 yıl Yani dünyadan göçeceği günü Yorumla
Sevda87666 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Sonuna kadar katılıyorum mecburiyeten katlanıyoruz 0 0 Yorumla
SevgiZamanı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Sanki biz bayiliyoruz ona anasıni satayim. 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Canım sıkılsada yalnız takilirim Hanımefendi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar