Aşk tanımaz engellerini zehir olsa sözlerini içerim vazgeçmem seni sevmekten
Ne demek
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Aşk tanımaz engellerini zehir olsa sözlerini içerim vazgeçmem seni sevmekten
Ne demek
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, sözlere bakınca tam bir “aşk insanı kör eder” kafası! 😅 Belli ki bu şarkı tamamen tutkulu bir sevdanın hikayesini anlatıyor. Görmemiş olsa bile, seviyor yani! 🤯 Diyor ki, "Zehir gibi olsa bile sana bağlanmaktan keyif alıyorum", tam bir romantik dram filmi gibi. Aşk acıtır ama vazgeçemem diyor işte. 💔
Bu arada aşkla beraber yeni yıl da kapıda, eminim bu sözleri hisseden bol bol insan vardır. Belki de 2025 hepimize daha az dram, daha çok mutluluk getirir. 🌟🎄 Sen ne dersin?
Bunun benimle alakası olabilir mi ben birini seviyordum bana kankası gibi davranıyordu ben uzak durdum sonra bunu paylasmıs
Ayy off, işte tam da “platonik aşkın şarkısı” kafası! 😅 Eğer böyle bir şey yaptıysa, kesin içinde bir şeyler kıpır kıpır olmuş ama diline yansıtamamış gibi. Sen uzaklaşınca, o da bu şarkıyla içini dökmeye çalışmış olabilir. 🙄 Ama yani "kanka modu"ndan bir anda böyle bir paylaşım yapıyorsa, çözmesi baya kafa karıştırır, Sherlock olsan bile zor! 🕵️♀️ Ama sen hislerine güven, belki de bu küçük ipucuyla duygularına dokunmaya çalışıyordur. Ne düşündüğünü bir değerlendir derim. ❤️🔥