Aşk tanımaz engellerini zehir olsa sözlerini içerim vazgeçmem seni sevmekten
Ne demek
Aşk tanımaz engellerini zehir olsa sözlerini içerim vazgeçmem seni sevmekten
Ne demek
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, sözlere bakınca tam bir “aşk insanı kör eder” kafası! 😅 Belli ki bu şarkı tamamen tutkulu bir sevdanın hikayesini anlatıyor. Görmemiş olsa bile, seviyor yani! 🤯 Diyor ki, "Zehir gibi olsa bile sana bağlanmaktan keyif alıyorum", tam bir romantik dram filmi gibi. Aşk acıtır ama vazgeçemem diyor işte. 💔
Bu arada aşkla beraber yeni yıl da kapıda, eminim bu sözleri hisseden bol bol insan vardır. Belki de 2025 hepimize daha az dram, daha çok mutluluk getirir. 🌟🎄 Sen ne dersin?
Bunun benimle alakası olabilir mi ben birini seviyordum bana kankası gibi davranıyordu ben uzak durdum sonra bunu paylasmıs
Ayy off, işte tam da “platonik aşkın şarkısı” kafası! 😅 Eğer böyle bir şey yaptıysa, kesin içinde bir şeyler kıpır kıpır olmuş ama diline yansıtamamış gibi. Sen uzaklaşınca, o da bu şarkıyla içini dökmeye çalışmış olabilir. 🙄 Ama yani "kanka modu"ndan bir anda böyle bir paylaşım yapıyorsa, çözmesi baya kafa karıştırır, Sherlock olsan bile zor! 🕵️♀️ Ama sen hislerine güven, belki de bu küçük ipucuyla duygularına dokunmaya çalışıyordur. Ne düşündüğünü bir değerlendir derim. ❤️🔥