Murat Boz, oyuncu sevgilisi Aslı Enver’in yoğun iş temposundan şikayet etti: “Çok mutluyuz ama dizi nedeniyle ayrı kalıyoruz. Aslı evi otel gibi kullanıyor”
Sevgilinizin/eşinizin işi gereği evi otel gibi kullanması sizi rahatsız eder mi?
Benim eşim evimizi öyle kullandı. İşi gereği resmen orada yaşıyordu. Yurt dışında Tüirkler işler projeye göre uzuyor müşteri projeyi tamamlanması için mesela 1 sene veriyor ama proje mesela bir 5 yıldızlı otel inşaatı, ne kadar çalıştığını tahmin edebiliyor. Ben anlayış gösteriyordum kolay değil ama yapacak bir şey yok.
Ya ne kadar yanlış lanse ediyorsunuz söylenenleri. O röportajı dinledim adam orada şikayet etmiyor, bir durumdan bahsediyor;ya Türkçeniz kıt ya da bayılıyorsunuz sansasyon yaratmaya. Rahatsız etmez, neden etsin? Bu işi onun ve ben de onu bilerek evlenmiş olacağım, sonuçta. Az akıl, mantık.
Şahsen kadın erkek ayrımı hiç yapmam ama bu konuda biraz ayırım yapayım ben mecbur kalırsam yaparım ama eşim yapamaz isterse her ayrı kaldigimizda milyon kazansın ben yanımda goturmediysem akşam eve geldiğimde evde olacak iş dediğin gündüz olur
Aşırı derece de rahatsız olurum, bir yere kadar sabrederim ama o sabırda taşar :/ İlgisizlik en nefret ettiğim şey, yalnız kalacaksam ilgisiz kalacaksam sevgili niye hayatımda var?
En İyi Cevaplar