Çok sevdiğiniz insan ile evlendiniz, evlenmeden önce eşiniz nadir bakımsız gördünüz (bakımsız dediğim pis pasaklı değil, sadece makyajsız ve pijamali veya bol rahat spor kıyafetleri) , bu değişimden rahatsız olur musunuz, yoksa umursamaz misiniz?
Cevabın nedir?
Biz erkekler siz kadınları anlamıyoruz makyaj ( 10 kilo boya) dan artık vaz geçin hem kendinizi hem eşinizi kandırmayı bırakın doğal olun sade olun. Sakal bıyık kol bacak ve diğer bölgelerdeki istenmeyen tüylerden kurtulun yeter. bir erkek için en güzel kadın modeli budur heleki evde
42 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim evlenmeden önce makyajsız gördü beni bir kaç kere, fark etmedi bile makyajsız olduğumu. Yani makyajı abartmadan kullanıyorum. Fakat kendimi bazen çok silik hissediyorum ve kocamda aynı şeyi düşünüyor mu diye düşünüyorum sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmişiz ve evin içinde ne ile gezmesini bekleyecektim sorması ayıptır? Tabi ki rahat gezmesi lazım yoksa insan kendini evinde gibi nasıl hissedebilir? :D
94 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın fakat benim etrafımdaki kızlar eşlerine Victoria's secret melekleri gibi süsleniyor gibi anlatıyorlar. Bende o ney la ben bildiğin kezban gibi geziyorum diyorum gülüyorlar 😕
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler arası muhabbetlerın %99 u karşısındakini çatlatıp nispet yapmak uğruna yapılan atmasyonlar topluluğudur. Evinde boxer ile kolsuz atlet ile gezmeyen erkek, eşofman, bazen şort ve askılı ile gezmeyen bir tane kadın yoktur. Buna emiiiiiiiiiiiiiiiiin ol :D
Soran+1 yılDoğrudur ya kim ugrasacak evimde rahat olamayacaksam Nerede olacağım dimi ama
- +1 yıl
Aynen öyle :) Hiç kasmaya gerek yok
Ev halini görmediğin insanla evlenmek büyük risktir. Sonra 'sevgiliyken çok bakımlı olan kocam tuvalette sifonu çekmiyor :(' 'karım buluşmaya makyajsız gelmezdi ama aslında donunu iki hafta değiştirmiyor ;(' diye orada burada ağlıyorlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yok be pasaklı pislik değiliz elhamdulillah
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün erkekler buna hazırdır. çünkü hemen hemen hiç birimizin annesi evde düğüne gider gibi gezmiyor. tabi bizde aynı şekilde, eşofmanlı bir erkek olacak evde sürekli..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru böyle düşünmemiştim aslında heheh.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
+1 yılasla aksine bu dediklerini yaparsa anormal olur :D
eşim kendi evinde nasıl rahat ve salaştıysa , evimizde ve benim yanımda 2 katı rahat olmalı :D31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel teşekkür ederim güzel düşüncen için işime geliyor çünki 😜
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. makyajin bakim olmadigini bir anlasaniz.
bakimi makyaj sanip nice pis kizlara sahit oldum. bakimdaki algi boya badana uzerine olunca genel temizlikten bihaber cok kadin var.
evde zaten rahat giyilir.
bu arada makyaj kisilik bozukluguna sebep verecek sekilde abartiliyor.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. herşeyin bir zamanı ve yeri var ;)
24 saat aynı frapanlıkta olamazsın kendi evinde , yeri gelecek pijamalarınla keyif yapacaksın yeri gelecek en çekici halinle olacaksın.. bu tamamen kadının içinden geleni yansıtmasıyla ilgili bişi ;)
şahsen ben her haliyle severim karımı , ki sevmiyorsam da evlenecek biri değilim ;)10 YorumlaEvde benim kıyafetleri giyecek aga bol bol geniş geniş takılsın :-D
51 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdiğim zaten
+1 yılburdaki bu durumu kabul eden erkeklere inanmam ünkü eşleri bakımsız oldukları için dışardaki bakımlı hatunlara kayıyorlar aldatıyorlar ! ben eşimin bakımlı olmasını isterim pijama giymesine izin vermem tayt giysin hem Seksi hem rahat makyaj bitek ruj kırmızı okdr bu yeter zaten
10 YorumlaNe yapması lazım makyaj yapıp jartiyel ile mi gezmesi lazım evde 😂😂
32 Yorumla
Soran+1 yılAma burada gerçekten çoğu böyle yapıyor eşine. Vallahi bak. seks shoptan değişik değişik kostümler alıyorlar, cok sacma geliyor bana fakat en sonunda ben mi yanlış yapıyorum diye düşündürdüler
İsterim ki her halimle beni seven biri olsun netice de kim ister ecde bihter gibi dolaşmayı
Pijamalarım, ev topuzum ayağımda ev botlarım peluş sabahlığım ve sıfır makyaj paspal halimle yayılmak istiyorum ya :D05 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyleyim eşimde sordum bu soruyu saçmalama böyle çok daha güzelsin dedi. Fakat etrafımdaki kız arkadaşlarım Bihter gibi geziyormus "anlattıklarına göre"
Soran+1 yılEvet çoğu arkadaşlarım filistinli Lübnanli ben evde rahat geziyorum diyince gözlerini açarak garip garip bakıyorlar
Soran+1 yılYatağının ucunda lavabo olmadığı için elde olmayan birşey tabi
+1 yılmakyaj konusunda takdir eder bir daha kullanmamasını tavsiye ederim
diğer şeylere gelince eğer bende evlendikten sonra değişim geçirmiş isem hak etmişimdir.
eğer değişen o ise üstelik dışarı çıkar iken aşırı özenli giyinip süslenip evde bana karşı hiç birşey yapmıyorsa o halde elbette bir tepkimiz olur gerek sertçe gerekse nazikçe. ..00 Yorumla
+1 yılSizi dış görünüşünüze göre seven erkek gerçekten sevmemiştir ki zaten. Temiz olması yeterli. İsterse çuval giysin bana yine tatlı gelir. Sizi gözüyle değil kalbiyle seveni seçin.
10 YorumlaEvde rahat olacağı şekilde dolaşacak tabi.
Resmi dairede gibi olamazya evde, istediği gibi takılabilir :)30 Yorumla
+1 yılnapsın adam rujmu sürsün fondotenmi yapsın napsın :D sevdiğini almış bakım yapıp dışardakileremi beğendirmeye çalışssın egosunu tatminmi etsin sende kıskanmı napsın yani bu adamlar size daha
00 YorumlaBurada bakımlı olmayı-görünmeyi, süslenmek ile karıştırmamak gerek öncelikle. Evlilikten sonra salmak ne kadına ne de erkeğe yakışıyor. Her daim trendy, fit, bakımlı olmakta fayda var.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Bakimli olmasini isterim ama bakimli olmak dogalligin dışına cikmak anlaminda degil.
20 Yorumlala evde tabi ki makyajli ve stilettolu olamazsın. sen manyak misin.
05 Yorumla
Soran+1 yılHasssssiiittiiir beee zaman kaybı
Soran+1 yılShasjahksjaksha noluyo ya boğuluyormusun
+1 yılAynen öyle geziyor ve maalesef çekicilik eskilerde hali ile bakımlı kadinlar görünce ev hayatında iç cekiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç eşinize dediniz mi bunu?
- +1 yıl
Bazı insanları konuşarak bir noktaya getirmek çok zor
Soran+1 yılHaklısın kadın böyle konuları çok fevri karşılaya bilir
+1 yılumursamazsın evlisin cunku ve sevıyorsan yıne umursamazsın
10 Yorumlaseviyorsam o cuvalda giyse bile benim gözümde en yakısanı giymistir :)
20 Yorumlabeni beğenen beğenip almış içgüdüsü malesef bayanlar evlenince salıyor kendini. benim eşimde öyle 10 yıl oldu evleneli. kendisine daha çok özen göstermesini isterdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında çünki tamam aşık olarak evlendiniz fakat insan 10 yıl sonra biraz aşktan çok sevgiye bağlar. Ve gözlerde görmeye başlar. Çok kilo alıp bayağı bakımsız olmaya başlarsam kocam haliyle soğur benden
+1 yılEvde makyaj yaparsa ben işe gidemem.
Bırak bakımsız olsun, kafa rahat olur. 😅10 YorumlaBen işte sırf bu yüzden sevgilimin yanında her zaman makyajsız olmuyorum :D
00 Yorumla
+1 yılYatarken makyaj yapan rüyasında biriyle buluşacaktır. Kıskanırım
11 Yorumla- +1 yıl
;))
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Git çay koy mısır patlat kumanda nerde yahu cık cık cık:/
10 Yorumla
+1 yılZaten porselen bebek alıom eve hep makyaj topuklu ayakkabı yoksa valla 3 boşolu basarım haa 🐒
00 Yorumlaben makyaj seven bir insan değilim bana sahtelik gibi geliyor öptüğünde fondoten mi öpüyon pudra mı belli değil bence doğal hal en iyisi
00 Yorumla
+1 yılAklınız nerede insanlar güzellik için mi evleniyor? Tabiki evde rahat giyinecek
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bilemiyorum etrafımdaki kızların iki laflarinin biri kocana süslen yoksa ilişkin söner diyorlar
- +1 yıl
İnsanlara bakarsan işin çok var senin eşine bir tohum (sevgi) ver sana bir gül versin...
Soran+1 yılSevgi ile boguyorum adam çağızı😂
- +1 yıl
İyi ne güzel işte gülü veren senin elbette gonlundeki güzelliği görmüştür. Kafana takma böyle şeyleri :)
Bence bir erkek seviyosa her haliyle seviyodur sen ne kadar cirkin bakimsiz dolaşsanda ona dunya guzeli olarak gorunursun seven erkek zaten senin ne giydigine nasil gorundugune bakmaz.
00 YorumlaDışarıda olsa önemli değil ama aynı evin içinde biraz daha bakımlı olmasını isterim. benim için yaptığını bilir çok da hoşuma gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine en cok o halimizi begeniyorlar genelde. Tatliymis falan :/
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen eşime sordum geçen, yemin ederim böyle çok daha güzelsin dedi fakat belki beni üzmemek için dedi diye düşünmedim değil.
Cevap sahibi+1 yılBence gercekten öyle düsünüyordur. Benimki de bakimsiz halimi daha cok seviyor.
Soran+1 yılBu benim arkadaşlarım işte böyle aklımı karıştırıyor
Cevap sahibi+1 yılArkadaslarina kulak asma. Kuyunu kazmaya calisiyorlardir kiskancliktan. Hicbir zaman iliskine ücüncü sahislari dahil etme ve onlardan akil alma geregi duyma. Ikinizin kalbinden gecen seyleri ücüncü sahislar anlamaz. Siz birbirinizi iyi bilin yeter. Zaten disardan bakanlar icin olaylar her daim oldugundan cok daha farkli yansir.
Soran+1 yılHaklısın zaten çoğu süslemek yeter sanıyor. Genellikle böyle düşünenler de pasaklı olur. Süslemekten evin işini görmezler malesef
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır umursamam hatta daha hoş ☺ makyajı sevmiyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. makyaj olmasın normal pijamada ev içinde gidiyorsun dışarı da pijama ile çıkmıyorsun rahatsız olacak bir durum yok bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bozuluyor tabi demekki herşey birini tavlamak içindi falan
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sen eşinin evde hep makyajlı, normal gündelik üst ilemi gezmesini istersin
- +1 yıl
Hayır ama hayalet gibi de olmasın çünkü ben öyle olmam
Soran+1 yılErkek ne kadar süslene bilirki?
- +1 yıl
Çöpçü modunda da olmam ama, bayan da öyle korkunç olmasın lütfen
+1 yılEvde ne giyecek başka hem ben kimyasalları değil eşimi öpmek isterim evde ne makyajıa
00 YorumlaBisi fark etmez ya insan sevince sevdigibyaninda olunca gerisinin ne onemi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim herzaman suslenmek olmuyor sonucta ev hali hep bakimli olunmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen suslenirmisin eşine?
Cevap sahibi+1 yılEsimle beraber disari ciktigimizda cok suslenirim, evde de bazen suslenirim ogun ki ruh halime bagli oluyor genelde.
Soran+1 yılPeki anladım. Bende dışarı çıktığımızda süslenirim fakat bir ton azar işitirim. Kime süsleniyorsun diye haksızda değil aslında. Allah aşkına biz kimse süsleniyoruz ya
İlk önce bakımsız haliyle sevmesi gerekir. Sonra kendine bakım yapınca daha değerli görür bence
00 Yorumlakişiye göre değişir her ikiside olabilir ama genelde rahatsızlık verebilir
00 YorumlaEvde de mi makyaj yapsın yaw... Ne ilginç insanlar var! Ev dediğin rahat ortamdır zaten.
00 YorumlaHerzaman baloya gider gibi dolaşacak hali yok ya
10 Yorumla
+1 yılPijamayla seven kocci candır.
10 Yorumla
+1 yılOn kat makyaja gerek yok evde donla gezsin işte :D
10 Yorumlakadın dağınık güzeldir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakyajlı gezmek nedir yaa nasıl bir mantaliteniz var a, q
00 Yorumlaİlişki Bitti. Herşey Çocuk İçin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok ama? 6 aylık evliyiz daha
+1 yılEvlendim diye hergun dugunlukmu giycem
05 Yorumla
Soran+1 yılHergün dışarıda gezmedigin gibi evde gezermisin peki
- +1 yıl
Evde pijamalrimla gezerimm ohh mis
Soran+1 yılBende öyle. Fakat yeni evlendiğim için bazen belki eşim beni itici bulacak bir gün diye korkuyorum. Eşime de sordum Hayır böyle daha güzelsin dedi. Fakat beni kırmamak için diyordur diye kuskulandim açıkçası
- +1 yıl
Yokya sen oyle dusunme bence kendini begen oyle hareket et full makyaj olmasada mesela allik felan sur yuzune renk gelir daha hos durabilir , sen kendini kucumsersen kotuyum diye olmaz yani
Soran+1 yılHaklısın canım
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evleneceğim kadın ne yapacağını bilir
00 Yorumla
+1 yılEvde nasıl rahat ediyosa oyle
10 Yorumla
+1 yılevde abiyeyle gezcek halimiz yok ya :D
00 Yorumlamutfakta ve yatakta iyiyse sorun yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. insan sevdiğinin yanında rahat olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılEvde abiye ile gezecek hali yok :))
00 Yorumlabende oyle olcagim icin . bsey demem
00 Yorumla
+1 yılevde dediğin gibi durulur zaten..
00 Yorumla
+1 yılEvde makyajlı mı gezelim yani :D
00 Yorumla
+1 yılMalesef Evlenmeden öncekiyle şuanki farklı
00 YorumlaEvde makyaj yaparsa ayrılırım zaten 😁
00 Yorumladoğal olmak en güzeli
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam sevdigimdendir
00 Yorumla