İsteyerek istemeyerek osurursa naparsınız?
Soğurmusunuz?
Soğurmusunuz?
Neden böyle birşey olsun ki? Birbirine canini vericek yürekten sevicek çift olduğu sürece bence bu gibi şeyler sevginin aşkın önüne geçemez ki abes kalır saçma olur... O yüzden sogumak olmaz ya neden olsun :/
Bnde aynı yaparım
lannn çok gülerim hee:DDD
neden tiksiniyim ya düet yaparım falan asdkhsada
iaka bir yana düet yapmam da tiksinmem de ya:D nolcak o da insan:D
Ters ters bakarım
Güldüm gözümün önüne geldi olay
Cevap
44Cevap
onedio.com/.../eksi-sozluk-yazarindan-ic-burkan-bir-oyku-sevgi-bir-pranga-mi-ugruna-hayatini-adadigin-gercek-mi--588245
al şunu bir oku da bir daha böyle bir soru sormamayı öğrenirsin en azından pislik
evden kovarım
https://i.hizliresim.com/Xqzn95.jpg
Bende osururum ödeşmiş oluruz. Olur öyle arada ya sürekli olmasında arada olanı çekici bile gelebilir ahahahah :D
Evli değilim ama sevgilim yanımda hiç çekinmeden osurur. Bundan iğrenmiyorum aslında. Adamın rahatsızlığı var. Napalm böyle sevicez:)
şimdi sevgililer neler yapıyor evli biri eşinin yanında osursa ne ki? Pire için yorgan mı yakacaksın.
Evet.. İstem dışı olması sorun değil de, bilinçli saygısızlık seni takmıyorum demek..
Evlendiysem ağzıma sıçsa* sesimi çıkarmam. Biz böyle sevdik kıymetimizi bilmeyenler sıçtı* ağzımıza.
Guzel bir sorudaha sorun olmaz ama cinsellik yasadiklari icin arada ufak bir sogukluk olur iticilik olur
Ay canlarim benim, evlenince çok hanım hanım, çok beyefendi mi kalacaksınız? Tabiki de bir birinizin yanında osuracaksiniz :)
Benim hosuma gider sahsen poposunu ısırım insan sevdigini tiksinmez en azından ben öyke dusunuyorum ama tiplumda coluk cocugun onunde yapmak yok sadece odamizda 😀😀
Ne sacma sorular ya.. esim o osursun rahat etsin benim yanimda. Bende osururum. Osura osura güzel cift oluruz.
Niye bu kadar büyütülüyor bu konu? Eşin o senin yani onun reglli anında felan tepki vermiyorsun da osurunca mı tepki vereceksin abi doğal bişe bu, senin yanında yapmayacakta kimin yanında yapacak
İnsanlık halidir yanlışlıkla yapsa bir şey demem de bilerek yapacak kişi benim eşim olmasın. Anlaşamayız.
yavrum sen ne tatlısın öyle.
gel sen bakim odaya.
sdsdsd
insan bu insan anatomisinde olan bir şey gaz çıkarmak o yüzden soğuyacağımı sanmam. herkes tuvallete çıkıyor sonuçta.
Yoo soğumam evlenmişsin artık ossurdu diye boşanma davasımı açalım ülkede manşet yaparlar gazetelere
Koptummm
1-2 de sorun etmiyorsun ama evde zeplin gibi gezince sürekli soğuyosun istemeden :D ben ayrıldım ve kurtuldum şükürrrrr :)
Soğumamda o anlık bir iğrenirim acık sevmem ben çok iğrenirim ossuruktan :)
soğurum gıtsın ıkı dk duymıcagım mesafede yapsın ben yaparsam oda yapsın ama yapmıyorken o yaparsa sogurum
herşeyden soğusaydık, evlenmenin ne manası kalırdı?
kesinlikle soğumam çünkü nişanlıyım şu an bile yanımda yapıyor bakıyorum soğumadım :)
Yooo neden soğuyacam istemsizce kaçırmıştır sorun etmem
ne yaparsa aynını gorur saygı falan kalmaz ortada kanks ^^
Tabiki sorun olmaz esiyim benim yanimda rahat olsun
Soğurup. Edepli olsun ya...
Ooooh miss askım tekrar yapsana derim
tarzım değil
Niye soğuyalım. Herkes osurabilir :D
Eşimdir. Her şeye hakkı var
Kendisi tuvalette lale mi siciyor ya niye sogusun
En nefret ettiğim şey
Aynn
Beraber güler geçeriz...
Osur osur bebeğim rahatlarsın derdim :D
Evlenmişin artık soğusan ne olacak :D
Olabilir.. İnsanlık hali.
ben de mıçarım :))))))
neolcak eşimdir ondanmı utanacam
Gülmekten koparım... Ferah olaaa :DDD
Osurarak karşılık veririm.
fena dalga geçerim :D
üç günlüğüne almıyoruz
Totosuna Şaplağı yer ;-)
İlk defamı osuran biri mi ki de soğuyam.
Eski sevgilim yapmıştı... tabi çok pişman ettim
Osusurda geyirir de eşe ayıp yoktur..
insanlık hali der geçerim
Nevar o insan degilmi robot olsaydı garipserdim
Kızarım
Sogumam.
ya böyle sorular soranların
bende mıçarım.
Gülerim napayım 😀
ahahahahaa
Hayır gülerim :P
Cok yasa derim :)