Evlisiniz ve eviniz kirli, dağınık eşinize tepkiniz ne olur özellikle erkeklerin cevaplarını çok merak ediyorum
Soğurum
Kızarım
Açıkça pis olduğunu söylerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
4 senelik evliyim temizlik ve titizlik takıntısı var O rahatsız olmasın diye sürekli ayaktayım ve temizlik yapıyorum bu çok kötü bir şey Ben yapmadığım zaman eşim kalkıp yapıyor ve ben artık tartıştım bunun yüzünden böyle devam ederse boşanmayı bile düşündüğümü söyledim yani düzeldi artık da
Ev hususi bir dağınıklık ve pislik içindeyse ve kadın hiç temizlik yapmıyorsa erkeğin boşamaya bile hakkı var Kadın kendi görevlerini yapsın bence erkeklerin ağzına da böyle şeylere laf vermeyin
Vallah ben bu soruyu genel anlamda sordum çok şükür temizim topluyumdur
Arada bir olursa problem değil canı sıkılmıştır keyfi yoktur ya da yorgun olabilir beraber siler süpürürüz ama sürekli aynı şekilde devam ederse alır karşıma konuşurum verdiği cevaba göre karşılık verirdim.
Cevap
26Cevap
Ben birlikte temizlerdim eşim ile birlikte
Boyle bir kadınla olmak bile istemezdim ayrica evlenirken aslinda babasının evinden bile belli oluyor insanlar babasının evini tenizlemeyen senin evini hic temizlemez aşırı takıntım var oylr insanlara kıl oluyorum
İyi mi diye halini hatrını sorarım belki bir şeye canı sıkılmıştır falan sonra beraber toplarız ya sorun değil
Ama hep öyleyse
Pis bi kızla evlenmem ki zaten en başından ama sonradan böyle olursa konuşurum dediğim gibi belki canı sıkkındır ruh hali karmaşıktır falan destek olurum beraber de toplarız diğer işlere de yardım ederim hani önemli değil
Ama kızın huyunu da değiştitebilirim hani her insana %100 uyumlanamayız sonuçta
Usulunce soylerim ama beni encok tiksindiren mutfak bolumu tezgahin uzerinde kirli tabaklar vb seyler olunca su icesim bile gelmiyor
Bir temizlikçi mi çağırsak, derim. Çağır derse çağırırım. Espri yapmayı da ihmal etmem. Yata yata yoruluyor insan tabi kolay değil, diye...
Süper cevap
benim bulunduğum bir ortamda ev kirli pis dağınık olacak öyle mi 😂 mümkün bile değil namümkün bu şey
Ne güzel benimde öyle derli topluyumdur
çocukluğumdan beri öyleyim ben sanırım ben böyle yaratılmışım
Vardır Bi sebebi. Sebebini sorarım sonra birlikte üstesinden geliriz
Evi temizlemek kadının görevi değil temizlikci çağırır temizletiriz yemekleri birlikte yaparız ayda 2 kez de temizlikci gelir mis gibi olur
Ben çok düzenli biriyim dağınık bir insana asla katlanamam her şey yerinde ve düzenli olmalı
Ayda bir falan olursa skntı yok toplarız beraber temizleriz ama hergün olursa konuşurum.
Ben temizlerim, benim söylememle yapacaksa yapmasın
Her zaman oluyorsa sogurum ama 1 2 kere olabilir insanlik hali
Neden hep olumsuz seçenekler var onu anlamadım? İlla laf mı söylensin istiyorsunuz?
Ben onu her haliyle sevdiğim için dağınıkta olsa önemli olmaz benim icin ben onu her haliyle sevmişim gerisi Fas’a fişi usengecse üşengeç problem yok yanı
Bunada katılmıyorum o zaman bokn içinde yaşamanız gerekir
Ben onu her haliyle kabul ettiysem bokun icnde de olsam bana orası cennet gibi gelir
İyi bokunuzla oynayın kardeş
Olursa manit oynarim
Kova
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış
Önemli olan sevgidir güvendir romantizm dir
neden hep yüksek tepkili seçenekler var, oy kullanamadım xd
Çalışıyor mu çalışmıyor mu
Çalışmıyor bir ev hanımından bahsediyorum
Bir söylerim iki söylerim ayrılma sebebidir.
Kadın tutarım. Birde robot süpürge.
O ne yapacak eli şeyinde oturacak mı
Eşim mi?
Aynen
Çalışıyorsa zaten kadın yapar, çalışmıyorsa kadınla beraber yapabilirler
Söylerim, ben temizlerim.
Beraber temizleyin
hadi temizlik yapalım der evi termizletirim
*temizletirim*
Güzel cevap bir arkadaş boşanmaya kadar gitti😂
Sürekli aynıysa soğurum ve boşanırım
Boşanma sebebi mi bu sence
Uyarırım ve düzelmiyorsa evet boşanma sebebi.
Okey
Sizin için; temizlerim seçeneği nerede? :d
haydi toplayalım hatun
Yardım eder birlikte evi toplarım.
Temizlik yaparım
Kadında yapmalı bence beraber yapılabilir
Yapmıyorsada zorlayamam. Evin Kirli olması sadece karşı taraftan kaynaklanmaz.. temizlikçi Rus bir kadın tutarım:)
S*ktir et gel sevişelim derim
Hahaha öyle olmuyor o işler
Nasıl oluyor sen anlat evlesin galiba
Konuşurum napıcam başka
Okey
Soğurum yani net
Haklısın
Yardım eder toplarım
👏👍
Döverdim
senin kadar güzelse önemsemem
Boşarım 😂😂😂😂😂😂