"İntikamın alınacak" ve "düştüm dara belâdayım" şarkıları ile herkesin kalbinde yer edinen Gökhan Doğanay saldırıya uğradı, seyir halinde giderken başka bir aracın camından ateş edilmesi sonucu yaralandı!
Ben zirveye doğru güzel şarkılar ile ilerlediği için, bu yolda başarılı olduğu için bazı insanların hazmedememe durumu içinde olduğu düşüncesindeyim. Senin fikrin nedir? Neden öldürülmek isteniyor?
Arabesk müziğin kralı Gökhan Doğanay silahlı saldırıya uğradı! Sizce neden öldürülmek isteniyor?
Kim bu ya diyenler pop dinleyenler sanırım. Çünkü arabesk dinleyipte bu adamı bilmiyorsan millet sana g*tüyle güler. Ama işte Gökhan abi de önüne gelene sallıyordu. Sanki bu sefer ona salladılar. 😄
Mesela duyup duymamak değil mesele bu şahsın arabeskin Kralı olup olmaması ben arabesk müzik dinlemiyorum ama orhan Gencebay ferdi tayfur müslüm gürses gibi isimlerin olduğu bir ülkede bu kimdir yani
Onlar ölmezler bak burada sormuşsun bir çok kişi tanımamış bile istersen bir soru sor ferdi tayfurı orhan Gencebay’ı tanıyan var mı diye aradaki farkı görürsün
@colkaplani34 37 yasındakı genc interneten tanıstıgı erkek arkdaşlarıla aksam yemegine gitti birdaha haber alınamadı diye masset olursun abi daha ne sana burda bir güzel bence yazarız :D
Pipisi kesilmiş halde ormanda bulundu :D pipisini niye kestikleri anlaşılamadı ama pipinin üzerinde kitapgibiadam06 ve tombikbey e ait olduğu anlaşılan dudak izleri bulundu :D
En İyi Cevaplar