Olayını detayını bilmiyoruz, öncesi ve sonrası yok tabi ama kadın resmen delirdi. Bu erkeğe şiddet olmuyor mu?
Feyza Aktan Özcan Deniz'e saldırdı! Bu erkeğe şiddet olmuyor mu?

Herkes demiş ki Özcan Deniz tuzak kurmuş, kadını sinirlendirip kendisine vurmasını sağlamış kamerada görünsün, çocuğu alsın diye. Ve her kes Özcan Deniz'i suçlamış.
Yani şiddet uygulayan değil, tahrik eden mi suçlu oluyor sadece?
(Bence her iki taraf ta suçludur)
Olayın aslını bilmiyorum, eğer bu şekilde olduysa bile bunun tam tersi durumlarda yani kadının erkeği tahrik ettiği ve erkeğin dayamayıp vurduğu durumlarda tahrik eden kadın ise bu durumda da kadının suçlu olması gerekmez mi?
Yani kadını savunanların mantığına göre?
Kadın erkek eşitliği ise iki taraf için de haklar eşit olmak zorunda.
Vuran kadın olunca erkek tahtik etmiş, vuran erkek olunca sorgusuz sualsiz linç...
Not: Kadına şiddete kesinlikle karşıyım, sadece kadına değil şiddetin her türlüsüne karşıyım, erkekğe, çocuğa, hayvana, bitkiye, ağaca.
Ayrıca Özcan Deniz'e de en ufak bir sempatim yok.
Ama eğer olaya şiddet olarak bakacaksak kadını kayırmadan bakalım lütfen. Kadın erkek eşitliği şemsiyesi altında bakalım.
Ayrıca Özcan Deniz'in tavrını hiç beğenmedim, 5 dakikan var falan diyor kadına hoş değil, ama işin içinde şiddet varsa şiddet uygulayana gerekli yaptırım uygulanmalı,
Özcan Deniz tuzak kurduysa'da bu ispatlanıp Özcan Deniz'e de gerekli yaptırım uygulanmalı.
Ama şiddet uygulayan taraf kadın olduğu için hoş görmek olmaz, hani eşitlik nerede?
Görüş
6Görüş
Özcan Deniz hiçbir zaman samimi gelmedi altında bişi vardır diye düşünüyorum
Çocuğa vurma diye bağırışı bile düşündürücü
Bencede
Tokadın sesi kulağımda çınladı mk
o tokadın üstüne o kadını ikiye bölüp barbekü yapması lazımdı
Yakışmadı özcan
Kılıfını bulurlar, yine her zamanki gibi erkeği suçlu bulurlar.
Bence suçlu olma ihtimali %90 kurgu var burada. Kadını zorla tahrik ediyor ve kadın öyle dikildiği halde çocuğa vurma diye bağırıyor. Kadını deli gibi gösterip çocuğu Alicak elinden
Neden bir kadın olunca adil yorumlanmıyor bariz belli tokatlar neden adamı yaftalyrsunuz objektif olalım lütfen
Özcan Deniz çok rahat davranıyor, kameraların farkında gibi durduk yere çocuğa vurma diye bağırıyor sanki kurgulanmış bir şey kadını tahrik edip deli süsü verip çocuğunu elinden alıcak bence
Çocuğa vurma olayında aynı fikirdeyim ama kadının vurması normal değil şöyle düşün kadın bunun karşılığını almayacağını biliyor ya da belki alrm diye kışkıryor ilk cimcikliyor kameraya görünmeyecek şekilde sonra tutamyr kedni iki tarafta çakal
Burada uyanık olan çocuğu kapar muhabbetine girmişler kadın kendine hakim olamadı
Aynen öyle, ama kadını resmen delirtmis bilerek ayrıca onun da üstü başı dağınık. Mesela Amber Heard ve Johnny Depp olayında kesinlikle Johnny Depp'in tarafındayım ama burada Feyza'ın ağır tahrik var
Her iki taraf art niyetli sadece biri daha iyi tahrik etti ikisinin amaç belli olan çocuğa olmuş
"Ne de olsa erkek, vursam karşılık vermez" diye düşünüyor. Öyle de zaten. Ben olsam yere çalardım.
Hayır Özcan Deniz kameraların farkında bakın ben ne kadar iyiyim bir şey yapmıyorum havası veriyor kadın çocuğa vurmadıgi halde çocuğa vurma diye bağırıyor
Adamin niyetini bilmem ama kadinin bu davranisi hos degil.
Bana Feyza haklı geliyor ve bu mücadelesinde ona hak veriyorum ve üzülüyorum Allah bilir tahrik etti bence çıldırttı kadını.Çocuklar annelerinde kalmalı istisnalar hariç
Erkek sığınma evleri istiyoruz.
Niye atışıyor bunlar
Kadın terörü
Erkeğe şiddete hayır
En İyi Görüş