AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Allahıma günah olmasın ama gerçekten çirkin itici yüzü var ben şaşırdım bu nasıl manken model olmuş diye ama gerçi mankenlerin çoğu çirkin
Dua lipayı andırıyor biraz ama şıklar baya abartılmış çok çirkinde değil güzel de gayet normal bir insan.
Daha çok fiziğe bakıyorlar ve güzel yine de tek Türk manken bu çıktıysa demek ki mutlaka güzeldir gidin siz katılın o zaman
Gurur duymamız gerekir. Mankenlik zaten farklı yüzler ister bana göre. Yani hepsi birbirinin kopyası zaten bu kız farklı.
Ne saçma sapan insanlar var ya gurur duyacakları yerde yermeyi ne çok seviyorlar. Sanki kız oraya yüzünü kullanmaya gitmiş
buyuk markalar bebek yuz olmayan kıvrımlı hatları olmayan tam tersı keskın yuz hatları olan çarpık bacaklı zayıf kadınları tercıh edıyor nedenını bılmıyorum, hatta zaranın sitesınde de aynı tarz seçimler yapılmış. garip birşey yok kız kritere uygun
Askı olarak harika iş yapıyor bence. Burda ıyyy tipe baaaak diyenlerin çoğundan da güzel bir kadın. Tebrikler.
Model olmakla yüz güzelliğinin birbiriyle bağlantısı olmadığını bu çomarlar bir anlayamadı gitti. Her sene aynı muhabbetler.
Mankenlik fizige bakarak aliniyor keskin kivrimlara ve yuz hatlarina onem veriyorlar. Gurur duydum yürü bee ! 😆
İlk fotoğrafta kötü biraz ama mankenlik bu işte boya posa bakar... Çirkin yüzü olan manken çok ama fiziği kıyafeti iyi taşıyorsa işini iyi yapıyorsa takdir etmek lazım. Bence çok da kötü değil. Kıyafet taşırken çok alımlı göründü ama hoşuma gitti.
model olmak için çok güzel bir yüze değil, farklı bir yüze sahip olman gerekiyor. Ayrıca en önemlisi de vücut ölçülerin.
milanoda akrabası falan mı varmış bu kızımızın nasıl podyuma çıkmış?
vallahi helal olsun ne diyim türkiyeyi temsil etmesi gurur verici..
Hayır allahın yarattığı kula kimse kötü diyemez yalnız aynı yaşta olmamız beni şaşırttı benmi küçük gösteriyorum omu büyük gösteriyor anlamadım
Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.
Bence karakteristik bir surati var siz cok mu dogrusunuz götler
Amerika bu kız yüzünden bize vize yasağı koymuş olabilir 😂
Modellerin suratları donuk oluyor zaten. çok da bişey beklememek lazım. Hem varsın yapsın ne olcak.
bizim göremeyip de ajansın görebildiği bir şeyler var demek ki. bana kızımızı kutlamak düşer
Karakteristik bir yüzü var. Defilelere çıkacak çirkin kadın arıyorlar. Güzel yüz işe yaramıyor.
Gucci bu hatunu bile guzel yapabiliriz iddasiyla bir defile tasarladi galiba :D
Daha Gucci ile çalışmadan önce de modelmiş zaten. Stratejiyi beğendim, bütün ülke bunu konuşuyor.
Bizim milletimiz önce takdir etmeyi öğrenmeli. Siz başarıları kucumsemeyi marifetli sayiyorsunuz.
Ben instagram kullanmıyorum. Böyleleri kesfediliyorsa ben hayli hayli kesfedilirim be orda😏
Neden olmasin... guzellik gorecelidir.. cokta karekteristik bir yuzu var.. bu devide herkes botokslu, silikonlu.. ben begendimm gayet hos
Her ne kadar Bdeki gibi agir bir cevap vermek istemesem de ara şık koymamissin
Adamlar çirkin seviyor demek yani var bir terslik bu işte 😂😂😂
Çirkin şansı diye bir şey var bu da tam bunun karşılığı olmuş.
Tipi olmasa da adından söz ettirmeyi başarmış.. Takdir edilmeli😊
Evet güzel değil yalan söyleyemeyeceğim ama her manken de güzel olmuyor şimdi
Şu kızın başarısından çok neden güzel olup olmadığı tartışılıyor ki?
travesti sandım ya töbe töbe ne kızlar var buna kıyasla...
Siz çirkin dersiniz, kız dünyaca ünlü marka tarafından keşfedilen manken olur. Allah'ın işi işte :)
Ne kadar güzellik kalıbı varsa yıkmış ve orada yürümüş ya helal olsun
Siteye yeni üye oldum iş olsun diye yorum yapıyorum :D
Sokakta yürüsem daha güzel kızlar görürüm abi bune.
Türk kızının çirkinliğinin tescillenmesi gibi olmuş :p
Cok degisik bir cekiciligi var. Fizigi gayet düzgün. Ben begendim.
bu kadından ben bile daha güzelim
Önemli olan kiyafeti iyi tasiyabilmesi ve bunun icin de fizigi gayet uygun bu kizin. Ben sevdim.
Benim kadınlardan midem bulandı. bir an kendimi bununla hayal ettim de...
Mecbur kalırsam allah aşkına çekip vursunlar beni. Ölürüm yine de bununla birlikte olmam.
Bana büyük hakaret
Yani evet çirkin ama başarısını taktir etmek gerekiyor ve vücudu gayet güzel bence önemli olan bu
Yani Allah ın yarattığı için bir şey desem ayıp olacak da. Başka birini bulamamışlar mı ki🤔🤔
Bu kızı uzun zamandır takip ediyorum ve bence kendine has bir tavrı çok
Kendine has bir tavrı var* XD
Evet güzel değil ama inşallah başarıların devamı gelir. Herşey güzellik değildir!
gurur duymamız gerekirken hasetlik kıskançlık yapıyoruz tamam yüzü çok güzel degil ama çirkinde değil ayrıca bu kıza çirkin diyen kızların fiziğini çok merak ediyorum. bu hatun fiziğiyle yeter
Bizi ilgilendirmez başarılı olmuş ki oralara gelmiş
Yabancılarin çirkin modellerine benziyor kız onlara o yüzden tarz ve güzel gelmiş
Kızlar umudunuzu kaybetmeyin en çirkininiz bile defileye çıkabilir bu sahneyi gordukten sonra
Manken olduğu için fizik ön planda duruyor. Tebrik ederim
Abi bunları gördükçe acaba benim güzelik algım mı farklı diyorum benide keşfetsinler
Bu kız gucci de manken olduysa umudunuzu kaybetmeyin kızlar
Ola bilir begenmisler kisilik karaktere gore degilde fizige gore bakmislar
Bu surat gündeme gelmek için kullanılan bir araçtan başka bisey değil.
Gucci güzel olmayan kıyafetlerini tanıtmak için zaten yıllardan beri güzel olmayan kadınları kullanıyor Türkiye'dende sonunda güzel olmayan bir kadın bulup çıkarabilmişler takdir ettim gucciyi ;)
Bence güzel gözüküyor mankenlige uygun yani. çok güzel olsaydi o kıyafetler kötü dururdu belkide
B ok bile yapışmaz buna kurşun sıksan yön değiştirir
manken olacak bir görselliğe maalesef sahip değil. görünen köy kılavuz istemez.
Manken değil model
@Danlab ne farkeder.
Güzel değil ya, tamam fizik güzelliğiyle alıyor olabilirsiniz ama yüzü de güzel olmalı bence.
Ama şaka maka kızda harbi tip yok kesin torpille falan girmiştir.
Fiziği güzel bence olmasa keşfedilmez. bir de mankenlik bu yüze bakmıyorlarki helal olsun valla kıza
Demek ki Gucci ve diğerleri standart kalıplarda insanlarla tanıtmak yerine sıradan içimizden insanlarla tanıtıyor ürünlerini.
Gucci gibi markaların çalıştığı ajanslar farklılıklar ararlar devamlı alışılmış güzellik üzerine çalışmazlar bu gayet doğal bir durum.
Bende Brad Pitt deilim de model olucak kadar güzellik yok bence kızda (Türk kızları çirkin demeye mi getiriyolar anlamadım 😂bi işler dönüyo)