Emre Saygı’nın sunduğu interaktif talk show programı “Hadi Be”ye konuk olan Tuğba Yurt, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Kısa boylu olduğu için mutluluk duyduğunu anlatan şarkıcı, “1.63 boyundayım ve bundan da mutluyum. Çünkü dünya starları kısa boylu ve minyon. Bir de kan dolaşımı kısa boylularda çok olduğu için daha zeki oluyorlar” dedi.
Yurt, kadın muhabbetlerini pek sevmediğini, erkek arkadaşlarıyla sohbet etmeyi daha çok sevdiğini de söyledi: “Erkek arkadaşlarımla konuşmayı daha çok seviyorum ama kadınlarla oturup ‘Ya saçımın rengi nasıl, oje olmuş mu?’ konularını konuşmayı sevmiyorum.”
Kesinlikle katılıyorum, kısalar daha zekidir
Bu kısa boyluların kıskançlıkla uydurduğu bir şey olmalı! Uzunluk iyidir.
Zekanın boyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tuğba Yurt 'Kısalar daha zekidir!' diyor, sizce kısalar daha mı zeki?
Bir insanın zekası akademik başarıya ne kadar kolay ve ne kadar az çalışmayla ulaştığı ile ölçülür. Sen daha iyi bir üniversiteyi bile pek zorlanmadan ve çok çalışmadan iyi bir ortalama ile bitirememişsin, neyin zekasından bahsediyorsun? Zeki olsaydın kapasiten anca şarkıcılık gibi tırt bir mesleği yapabiliyor olmaya yetmezdi, daha üstün işlerle uğraşabiliyor olurdun.
İnsanların büyük bölümünün zeka ölçme kriterleri çok salakça. Çünkü insanlar genel olarak salak canlılar.
Buna seksi diyenlere de güldüm. Karı gelmiş 30 yaşına, 30 yaşındaki kadında seksilik mi kalır lan? :D Bir kadının seksiliği ortalama 25-26 yaşlarında bir daha geri dönmemek üzere gider.
Bu konuda yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda Erkeklerde boy uzadıkça zekanın (IQ testleri sonucu) pozitif yönde artış gösterdiği, kadınlarda yapılan testlerde de benzer sonuçlara rastlandığı ancak boy/zeka orantısının erkeklere göre daha düşük seviyelerde arttığı görülmektedir.
Araştırma Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'deki 17-19 yaşlarındaki öğrencilerden seçilmiştir.
kendisi kısa olduğu için; arkadaşlar uzunları kıskanmayın benceh neymiş kısa kadın canmışmış yanınızdan 1.75 lik hatun geçse ağzınız kapanmaz hiç kısa model mankeen gördünüzmü acaba
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı göz önünde bulundurursak yanlış bir hipotez. Kısa boyluların uydurduğu bir şey. Bence uzunluk iyidir özellikle erkekte uzun boy çok daha önemlidir.
Ustun zekali insanlar genelde uzun boylu olurlarda genel yani bu genetik ve dogustan bir sey kan dolasimj ile zekanin ne alakasi var beyinde ne kadar kirisiklik varsa bir insan okadar zekidr cunki noronlari fazladir buda bilgi akisiminin daha hizli olmasini saglar bu yuzdn zeki insnalar neyse ne iste beyinlerin kucuk kismini kullanirlar bb
Sanki bana da öyle geliyor.. Dünyanın geçmişteki en büyük liderleri genellikle kısa boylulardı. Lenin, Napolyon, Hitler, iskender, Atatürk.. v. s Sanırım bunun bilimsel bir temeli , açıklaması olması gerekir.
bu önerme doğru olabilir zira evrende bir denge söz konusu örnek olarak vermek gerekirse asyalı insanlar oldukça ufak tefek bir yapıya sahip doğal seçilim gibi bir mekanizma onların bu eksikliklerini kapatmaları için zekalarıyla fiziksel gücü alt edebilme yetisi getiriyor ki asya teknolojik olarak oldukça iyi bir konumda.
şimdi boy kısa olunca beyne kan kolay gidiyor oda zeka yapıyor diyecemde bizim ilkokulda kısa boylu bir ismet vardı gerizzeekalının biriydi o yuzden alakası oldugunu düşünmüyorum
Gerçekten öyle ama kısalar hep zekidir vedya kısalar uznlardan daha zekidir demek pek doğrudeğil ancak 2 metre insanlara bakarsan genelde biraz durgun oluorlar.
En İyi Cevaplar