Solaklar daha mı zekidir?

Solaklar daha mı zekidir? Merhaba bazı yerlerde solakların genelde daha zeki olduğuyla ilgili şeyler okudum doğru mu bilmiyorum tabiki. Sizin görüşleriniz nedir? Bilim adamları bunu söylerken şuna göre değerlendirmişler solakların genelde tanınmış ve zeki olması birde solaklarda sol lobun daha fazla çalıştığını sol lobunda duygular yerine mantığa göre hareket ettiğini düşünerek bunu demişler. Tabiki bunla ilgili daha başka şeyler vardır ama bildiğim sadece bunlar. Neyse solak ünlüleride aşağıda sıraladım tabiki hepsini değil bir kaçını işte solak ünlü kişiler.
Albert Einstein (bu adamın zekasını herkes biliyor zaten.)

Eminem (Eminem'in zekası pek yok diye biliyorum ama varmış meğerse adam dünyada en çok kelime bilen ünlüymüş ve dünyadaki en iyi kafiye yapan adammış bikere şarkılarının tutması ve pazarlamayı iyi yapması zeki olduğunu gösterir. 2000 yılında çıkan mmlp albümüyle 40 milyona yakın albüm satmış ve 15 sene boyunca ilk haftada en çok albüm satan sanatçı olarak kalmıştır işte o rekoruda yakın zamanda adele kırdı. Rap müziğini sevmeyen bazı kişiler bile bu adamın müziğini dinliyor. Bana kalırsa rap müziğini eminem çok ilerilere taşıdı. Diğerlerinden daha dikkat çeken hiç çekinmeyen biri olarak.)
Leonardo Da Vinci (çizdiği resimler 600 sene boyunca güncelliğini yitirmeyen sanatçı halada adı çok duyuluyor ve saygı duyulan sanatçılardan biri işte bu arkadaşta solakmış)

Bill Gates (Bu adamın zekasınıda bilirsiniz. Başlarda şirketinin ürünü başarısız olmuş ama hiç pes etmeyerek ve yılmayarak başarmış windows 95 ile satış başarısı göstermiş çok zeki bir adam. Pazarlama, kodlama ve yenilikçilik yeteneğiyle Şu an yazılımda en iyi en başarılı şirketin sahibi. Tabiki emeğinin karşılığını alıyor arada bize kazık soksada emek harcamış biri dünyanın en zengin adamı.)
Saymadığım bir sürü böyle solak var ama hepsini sayacak kadar işsiz değilim o yüzden bu kadar yeter. Bende bunları gördükçe solakların genelde daha zeki olduğunu düşünmeye başladım peki siz ne diyorsunuz?

Evet sanırım solaklar genelde daha zeki oluyor
Hayır saçmalık alakası yok bir kaç tane zeki çıktı diye niye solaklar zeki olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: