Tek kelime ile bayıldım <3
bu gerçek sesi :
Bu da düzeltilmişi :
keşke oynamasalar sesiyle :(
bu gerçek sesi :
Bu da düzeltilmişi :
keşke oynamasalar sesiyle :(
Bu çocuğa şarkıcı mı diyorsun? komik şarkıcıyım diye geçinip yüzüyle para kazananlardan
sesini beğeniyorum ama
Sadece sesi olan şarkıcı olamıyor malesef beste yapmak söz yazmak gerekir
ama türkiyedeki çoğu şarkıcı da kendi yapmıyor besteyi ayrıca selena gomez için birsürü şarkı yazdı hatırlatırım bu şarkıyı da ona yazdı
Ben zaten Türkçe popta özellikle kimsenin şarkıcı olduğuna inanmıyorum 3 5 tane varsa var. Senin dediğin meseleye gelirsek magazinden düşmemek için yapılan viraller gerçekten yazıp yazmadığı bile muamma.
magazinden kaçıyor zaten çocuk
Hepsi bir kurgu ve onlar bunu oynuyor siz de buna inanıyorsunuz
hıhı
soz yazmayan muzik yapmayan beste yapmayan sanatci degildir
bir git ne kıskanç çıktın be biz barbara palvine çirkin kşaryadaorspudiyor muyuz orasını memesinişurasını açıyor diye?
senin ne halt olduğunu iyi biliyorum kime neler yaptığını boş yapma şimdi hadi yürrü
yoo çalışmıyorm ama sen korktun galiba
Cevap
1Cevap
Guzel tabi
ölürüm onun sesinee <3
Sende iyisin
bir bitmediniz Justin manyakları
sizde öh rus kızı diye bitmediniz
barbara diye de
Barbara? Manken olan mı hastasıyız
biz de justine <3 ahh o ela gözleri sarı saçlarııı
Hey allahım ya 😂😂😂 justininle sana başarılar
Daha çoh beklersin yavrum sen 😂😂
sen de o smüklerinle barbarayı bekleme ben justin beni sksin demedim sadece justini görmek istiyorum ;) seneye yurtdışına gidicem uzun bir süre gelmicem bu ülkeye konsere de bilet keserim ;) ama sana yazık paran yok ki barbarayı göresin :D
Hahaha zenginin parası züğürdün çenesini yorarmis sen kim köpeksin ben hersene yurtdisindayim zaten ne barbaralar geldi geçti senin gibi pisliği kim ne yapsın 😂😂
justini görmek istedim sksin demedim ama anlamıyorsun sizin gibi gtü bklu erkekleri mahalle kezban bile almaz barbara justine layık ;) ayrıca kıskanma canım zengin olunmaz doğulur ;)
sen de kesin istanbulun fakir bir mahallesindesindir bu sitedeki her erkek de ben yurtdışındanım diyor
İzmirliyim canım senin barbara dediklerini biz pazarliyoruz ilgileniyorsan numaramı vereyim ayrıca pasaport ve vizemi göndereyim 2hafta önce utrechdeydim kezbana bak hele 😂😂
Ya neden yazıyorum ki bu Justin manyağı ergene hadi abicim sg Justin belki bigun senide siker 😂😂😂😂
sikmesiniistemiyorum sadece konserine gitmek anlamıyon yazık senin gibi köylü de anca sümüklümahalle kezbanına koşar ezikfakir inanmıyorum hadi kudurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar