Şimdi kızlardan bile güzel olan Justin'i kıskananlar gelmesin lütfen. Bebek gibi oğlan işte. Çekici bulmayabilirsiniz tabi ama çirkin çocukta değil. Yüz hatları çok düzgün.
Tabi bizim Türk milleti at hırsızı suratlı sever. Çok doğru valla helal olsun :D ikisi de, hem tatlı hem de yakışıklı, tabii sen sevgilinle el ele gezerken onun aklında olan erkekler kıskanılır :D
@Scream_to_scream @theebadlife ın ne yazdığını okumadın galiba? Sevgilim derken kız arkadaş anlamında konuşmuş. Burda durduk yere konuşan biri varsa o da sensin.
Bence genelleme yapmış. Fikirlerinin sorduğun şeyi desteklemesinden sana söylemediğini algılayabilirdin ama sanırım bu çok zor. Nedense cinsel tercihini açıklama yoluna gittin :)
Benim de anlamadığım su, sizin fan olduğunuz insanları herkes beğenmek zorunda mı, begenmeyen illa kıskanıyor mu? Bana göre tatlı çocuk da değil yakışıklı çocuk da, suna zevk meselesi olarak bakamaz mısınız?
Ne kadar yanlış bir tutum justine top denen umrumda değil çünkü senin top demenle kimse cinsel tercihini değiştirmiyor. Ama bu sorunun sahibi gay diye böyle onu oteleyen bir tutum sergilenen çok saygısızca ve cahilce. Umarım en kisa zamanda insanlara saygı duymayı ogrenirsin.