Bizim Türk milleti pek sevmez Justini. Benim de pek haz aldığım söylenemez ama şimdi Allah var yakışıklı. Yani sevmesem de içim gidiyor bazen fotolarına bakarken. Siz de sevmeseniz bile yakışıklı olduğunu düşünüyor musunuz?

Bence hayran kitlesi onu ilk çıktığı zamanda itibaren seviyo. İlk çıktığında daha iyiydi. Yaşı ilerledikçe bence değişmeye başladı. Bu bazılarına göre iyi gelebilir bazılarıda değişti kötü oldu diyebilir. Genel olarak bakarsan eli yüzü düzgün diyebileceğimiz iyi bir çocuk. Neden sevildiğini anlamak zor değil :)
Bir ara sokağa çıkmayı dene. Bunun birebir aynısı bir ton apaçi var. Justin yakışıklıysa bir ki Türkiye gençliğinin %90'ı yakışıklı,%10'u ise çok daha yakışıklıdır.
Igrenc. bir erkek yakisikli olmasa bile tatli olabilir karizmatik olabilir falan bunda o da yok
Severim yakisiklida bulurum yaptigi pek cok aptallik var ama esasinda ironik zeki biri bence.
Cevap
35Cevap
Olay budur
Yakışıklı filan değil. Sadece tipi düzgün yakışıklı veya karizmalığı yok ergen tipi var zaten baby face tipi. Ergen kızların sevgilisi.
Usulca boxer ın üzerine bakın
https://i.hizliresim.com/7vqPBW.jpg
İyi görünümlü ama bence artık toplumda "illuminati" denen ama bence masonların olduşturduğu başka bir üyenin tabiricaizse oyuncağı oldu
O kadar para ile bakim onarim yapsan Mahmut tuncer daha yakışıklı olur ondan
resimdeki hali güzel fakat son zamanlarda çok bozdu tipini.
Amerikanlar da sevmiyor, ingilizler falan da.
Adamı sevenler sadece ergen kızlar.
ya bırak allaşkına 22 yaşına gelmiş hala ergen gibi amelenin teki.
Kimse bir Travis Fimmel olamaz.. Ona bak sonra buna dön.. Bundan iğrenecegini garanti ederim..
Sevmem ama adil olarak görüşümü belirtmem gerekirse eli yüzü düzgün ama çok yakışıklı diyemem daha yakışıklıları var
Bu çocuğu bir ara twitterda falan dalga geçerlerken rastlamıştım
Justin bana bir hi demedi diye ağlayan kızlar vardı
Ergen kızların hoşlandığı tip
Bebek gibi davranmaktan vazgecerse bu is olur ama malesef
Tipini bilmem ama sinir bozucu geliyor hareketleri müzikleri..
şımarık p. ç,,,, ergen kızların sevmesi gayet doğal
ergen 14 ve 16 gurubu için evet ama benin için sadece şımarık veledin teki olarak gözüme geliyor
Adam turk kizlari kokuyor diyo hala soru soruyonuz :D
Dediğim gibi Justini sevmem ama bu söylediğinin yalan olduğu açıklandı :)
yalan degil yavrum İstanbul konserinden sonra twitterina baksaydin gorurdun yazdi sildi dot korkusundan
Millet sakal sakal diye toto yırtar hayran oldukları kişi köse öyle de bir çelişkili durum
Böyle bir evladım olsa sırf anne demesin diye eve gitmezdim. O derece itici bir mahlukat.
Yakışıklı değil sadece bebek yüzlü. Dikkat çekiyor tarzı vs ama sevmem kendisini
İçin gidiyosa git banyoya kendini parmakla ozaman ergen
Komik
Yakışıklıya yakışıklı deriz. Çocukta karizma var.
13 yaşından büyük fanı yok la hıyarın :D
Hayır tam tersi itici
Cocuk bu daha, ancak sevimli olabilir😅
Sarışın erkek mi olur allasen..
çocuk gibi. sevemedim ben çocuğu.
Acayip çirkin geliyor banada ya
Bir kiz nasil yakisikli olabilir ki?
İyi yani. Manyak müzik de yapıyor 😂
Yakışıklı bulmuyorum itici bence (:
Yakisikli degil sevmem de kendisini
Tipi fena degil ama sevmiyorum itici geliyor
Geçen dayak bile yedi tipli değil para
Yakısıklımı zibidi bu cocuk zengin zübbesi
hayır değil bebek yüzlü işte
liseliler geldi severler
Ne kadar büyüse de hep çocuk gibi
İçim gidecek bir erkek değil
Yakışıklı şimdi yalan yok
Malın teki ya.
allah sahibine bağışlasın :D
benden yakuşuklu
Bu yakışıklı mı 😂😂
Bence değil
Hayır
Ben beğenmiyorum :)
Nope
Hayır
Yakışıklı bulmuyorum
Değil
Evet
Cok simarik
Çocuk
Bir top için güzel
Bence değil
İgrenç ötesi çirkin
Değil
Ben sarışın sevmiyim
Hayır değil
Eh iste
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar