Ülkece blok yedik, Tacizlerden bıkan Sibel Kekilli Instagram hesabını Türkiye'ye kapattı! Ağlasak mı, gülsek mi?

Ülkece blok yedik, Tacizlerden bıkan Sibel Kekilli Instagram hesabını Türkiye'ye kapattı! Ağlasak mı, gülsek mi?

Geçtiğimiz günlerde Sibel Kekilli'nin Instagram'da Türk takipçilerinin yaptığı hakaretler tacizleri ile alakalı serzenişinden haberiniz vardır görmüş okumuşsunuzdur sanırım. Kadın kendi ülkesinden gelen taciz , hakaretlere daha fazla seyirci kalamadı tüm ülkeye blokladı 🤤

Ne düşünüyorsunuz bu konuda Halimize gülsek mi ağlasak mı bilemedim😞
Güncellemeler
+1 yıl
Bakıyorum da bazı arkadaşlar durumu sadece Sibel Kekilli olarak algılıyor. Burada Sibel Kekilli bir araç 'AMAÇ' değil öncelikle bu durumu anlayabilirsek daha yapıcı yorumlar olacağını düşünüyorum. Başlıktaki gülsek mi ağlasak mı Sibel Kekilli için söylenmiş bir şey değil, aslında halimize gülsek mi ağlasak mı demek istedim. Nasıl insan evlatları yetişiyor bu vatanda bir defolun gidin sapkın kişiliğinizide alıp!!!
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca bazı bayanların yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Uöarım olmaz ama size taciz olursa tavırlarınızı çok merak diyorum