Aleyna Tilki ile arkadaşı Aynur Aydın, önceki gün Zorlu Center’daydı.
Görüntü alan habercilerle ayaküstü sohbet eden Tilki, “17 yaşında dudağına dolgu yaptırdı” haberlerine de yanıt verdi: “Dudağımda estetik yok, kalemle çizildiği için öyle gözüküyor.”
Aleyna Tilki'nin son hali şaşırttı. Sizce Aleyna estetik yaptırmış olabilir mi?
Bize ne? şurda onu konu etmek bile kelime ve zaman israfı. Şarkıları yalın sesi değil bir anlayın artık, yalın sesiyle şarkı söyleyen kaç kişi var ki. Kendi sesinin üzerine 0,0001 ms kaç kat ses eklenerek prüzler giderilerek iki uyumlu sözcük kurmak şarkıcılık mı?
DÜnyanın binbir türlü derdi hali var, böylelerini merak edecek kadar boş hallerinize Helal olsun yahu.
beklenmedik birşey değil bu işlerde sıralama böyledir önce bir şekilde ünlü olursun magazinde kalabilmek için entrikalar yaparsın parayı vurursun daha dikkat çekmek için ve farklılık için estetik yapılır işe yarar işe yaramaz yeniden yaptırılır ...
Kiz estetik ve hepinize bin basar birakin artik kiskancligi o zaman sarrkilarini da dinlemeyin ugrasmayin. yazik ya kucuk bir kizla ne kadar ugrasmaktan zevk aliyorsunuz o kadar unlu olmus bir zahmet egolu olsun yani. Sanki siz de hic ego yok mu?😤😜😜😜
O ne biçim bir arkadaş? O siyah danteli bir tek ben mi gördüm yani. Birde yok yaşı şeyi filan derler. O saatte öyle bir kızla öyle ortamda biz olsak bize neler yapılmaz
bunlari ve bunun gibi kizlari yetistirenleri mevlam islah etsin. Modern olacagiz diye yapmadiklari rezillik kalmadi. Bu kiz fazla yasamaz. Medyanin cogu ünlüye yaptigi gibi kullanir bir bez parcasi gibi atarlar.
İlerde gerçekten estetik yaptırırsa maymuna dönebilir... Yani kişisel olarak estetiğe karşı değilim ama bizim insanlarımız çok abartıyor... Birde o kalem nasıl bir kalemse.. :D
herhalde 17 yaşında estetik olacak kadar akılsız değildir Aleyna tilki. kendisi çok zeki olduğunu iddia ettiğine göre öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 386 cevap paylaştı.
Cebine para giren her ünlünün bu sanat camiasında dudaklarına estetik yaptırmazsa olmaz buda öyle daha yeni yerden bitme aleyna hanım hemen bailamış bile
En İyi Cevaplar