Aslında bence bu kadın çok ünlü olabilir çünkü inanılmaz bir potansiyel görüyorum kendinde cinselliğe yönelik, yabancı ünlüler kadar var diyebilirim :Dsolda ki Aleyna Tilki nin 15 yaşında ki kardeşi Ayçagüzel vücütlu bir kadın hakkını yemeyin 18 yaşında ki 2001 li Fransız süpermodel Thylane Blondeau kadar seksi gelmese de gözüme ortalamadan baya iyi bence 17 yaşındayken Dünya'nın en güzel kızı ünvanına sahip olmuştuBirçok dünyaca ünlü marka genç kadının peşinde çocukluğundan beri
Gayet güzel ve yakışmış
Bir Thylane olmasa da güzel görünüyor
Bu ne ya oldukça sıradan peh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aleyna Tilki'nin siyah tangalı halleri olay oldu, sence nasıl görünüyor?
Herkes kendi hayatını yaşar. Ama sevgilim dediğim kadın tanga vari saçma sapan şeyler giyerek çıkamaz beachler de milletin içine insanın öncelikle kendisine sonra çevresinde sorumluluk duyması gereken insanlara karşı saygısı olması gerekir. Ama tâbi Aleyna'nın böyle bir derdi olmadığı için ne giydiği pek umrumda değil zaten kendini insanlara baya iyi gösterdi herkes anlıyor anlayacağını.. Teşekkürler
Ya ünlüleri eleştirmek size ne kazandırıyor Allah aşkına? Kız umursamıyor ve giymek istediğini giyiyor işte. Her kadın güzeldir. Neden sürekli kadınlar eleştiriliyor bu konuda. Göbek şu ünlüye yakışmış mı vs. tarzında da sorular gelsin o zaman erkekler için.
kiskanclik değil bu herkes herkezi sevemez ki.. ben aleynayi seviyorum ama sevmeyen cok erkek arkadasim var begenmeyen cok insan var yani bunun kiskanclikla alakasi yok
kiz kucuk yasinda ne basardi soylesene? ne yapti bir kere bile dunya odulu almadi, altin kelebk aldi e onu zaten ener baturda aldi bunlar basari deildir.. auz başari denilen seyi bukadar küçümsemeyin aleyna unlu oldu sans yaver gitti ve populer oldu ama avrupada verdigi konserlerde hep turk var ve 100 civari kisi var bu mu basari?
instagramda ki takipcisi her turk unlusunde nerdeyse var.. bir tane bile ingilizce yorum yok twitter da instasinda dogru duzgun.. kiz sadece turkiyede unlu kimsenin ruhu duymuyor bizim tr abartiyor
19 yasinda ki erkekleri bilmem ama ben kendimden biliyorum 19 yasindayim aleynadan uzunum 1.71 boyum kilom 53 ve ben gelismemei tamamlayali 3 yil oluyo 😝 sen kiz olmadigin icin bilemezsin ayrica biz 14 yasindaki ler e bile ergen diyoruz aleyna ve ben yetiskiniz genc yetiskinler diyelim
19 yaşında olabilir gayet normal biz soyunma odasında üniversitedeyken 18-19 yaşındaki bazı arkadaşlarımda daha beteri vardı 19 yaş küçük değilki, erkekler için küçük ama kızlar için olgun
ona bakilirsa 30 yasinda olup akli cocuk olanlarda var lolita demek 12-16 yas arasindaki kizlara denir.. aleyna artik resit bir genc kadin lolita pedofili terimidir aleyna artik pedofililik icin buyuk bir yasta.. 19 yasinda eskiden 3 cocuk dogururdu kadinlar bakma sen simdikiler cocuk zannediyo kendini 25 inde bile bos
En İyi Cevaplar