Magazin Aleyna Tilki'nin sıfır makyajlı hali nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence fena bir kadın değil. Güzel ama gözleri çok sönük bakıyor.Resim yeni çekilmiş Güncellemeler+1 yıl Güzel kadın aslında Aleyna Tilki'nin sıfır makyajlı hali nasıl sizce? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Erkek birini fotoşop la kadın yapmış gibi aynı 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Böyle şahısların bu ülkede meşhur olup takip edilmesi bizim milletin çapını belli ediyor 0 0 Yorumla
Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Aslında güzel ama bir şey eksik sanki 0 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Her türlü çok kötü donuk ve itici bu kız 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şeyime kaş göz çizsem bundan daha güzel olur mk 0 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Ya bu dudak dolgunlaştırma bıyık gibi durmuyor mu? 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Her iki hali için de güzel değil diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Makyajlıda olsa stilim değil iyi bir kadıb değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkek birini fotoşop la kadın yapmış gibi aynı 😂😂😂😂
Böyle şahısların bu ülkede meşhur olup takip edilmesi bizim milletin çapını belli ediyor
Fena değil, Güzel hatta
Aslında güzel ama bir şey eksik sanki
Her türlü çok kötü donuk ve itici bu kız
Şeyime kaş göz çizsem bundan daha güzel olur mk
Ya bu dudak dolgunlaştırma bıyık gibi durmuyor mu?
Her iki hali için de güzel değil diye düşünüyorum.
Makyajlıda olsa stilim değil iyi bir kadıb değil
Güzel
Güzel
göz şekli güzel değil sanki
Fena gözükmüyor
Hayatim benim bee
Purussuz yuzu guzel bence
Çocuksu görünüyor
60lık babaanne gibi.
Vallahe
dudaklar botoks
Bence güzel değil