Evlilik program 'Kısmetse Olur'da birinci seçilen Adnan Kızıltaş ve Didem Delen ayrıldı. Ayrılık nedeni ise damat adayının sevgilisine verdiği yüzük!Özel bir TV kanalında ekrana gelen ‘Kısmetse Olur’ programında birinci olan Adnan Kızıltaş-Didem Delen çiftinin aşkı trajikomik bir nedenle son buldu.
Programın birincisi olan ve yarışmadaki diğer kadın adaylarla da flört ettiği ileri sürülen Adnan Kızıltaş’ın Didem Delen’e bir yüzük aldığı ve evlilik teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Ancak Adnan Kızıltaş’ın aldığı yüzük sevgilisinin parmağına büyük gelince genç kadın yüzüğün ölçüsünü küçültmek için kuyumcu tamircisine gitti. Tektaşının küçültülmesini istediğini belirten Didem Delen aldığı yanıtla şoke oldu.
Kuyumcu tamircisi, yüzüğün değerinin 5 TL, küçültme işleminin en az 20 TL olduğunu dile getirince Delen, soluğu sevgilisinin yanında aldı. Sahte yüzük nedeniyle sert bir kavgaya tutuşan çift ayrılık kararı aldı.
Sevgilinizin size aldığı tektaş yüzük sahte çıksa buna tepki verir miydiniz? #Meczup
Kısmetse Olur birincisi acı gerçeği kuyumcuda öğrendi! Sevgilinizin size aldığı yüzüğün sahte olduğunu öğrenseniz, tepkiniz ne olur?
bana böyle birşey yapılsa kandirildigim için güvenim sarsilir yüzüğü sahte alıp gerçek gibi gösterenin sevgisinin de sahte olduğunu düşünürüm insan sevdiğini aptal yerine koymaz durumu yoksa alamadım desin aldım ama gerçek değil şimdilik idare et desin ama adam gibi dürüst olsun..
Ulan nasıl olur böyle birşey, dünyanın sonu demek bu,
ARKADAŞLAR ACİLEN ARAMIZDA PARA TOPLAYIP BİR YÜZÜK ALALIM YOKSA HEPİMİZ YANARIZ ÇOK ACI BİR HABER BU ARTIK 2 HAFTA DAHA DEPRESYONDAYIM ADDİS AYRILMASIN ADDİS DEMEK ADİDAS DEMEK BENİM İÇİN :ddd
Mesele sahte yüzük olayı değil , insan sevdiğinin bakır yüzüğünü yine takar aşkla. Ama gerçek diye kandırarak verdiyse o ayıp işte. gücüm buna yetti bunu aldım diyerek vermiş olsaydı bu tepki olmazdı belki. kadında abartmış oda ayrı tabiki
Hayatta bir kez evlenecek kız, ilk kez teklif alıyor ve ben hayatımı paylaşacağım kadına bir miktar maddiyatı çok mu görüyorum? Adamlığımdan şüphe ederdim.
Bizim bir nursen vardı sevgilisi buna yüzük almış ama kafeye kim gelse gözüne sokuyodu akkaka neyse bigün kuyumcuya gitmiş kenarı mı ne kırılmıştı küçücük bir şey onun için sahte dediler de bir mort olmuştu ajjahhhahhhhah
Sahiden inanılır şey değil benim caaaanım ülkemden bide bunlar geldi geçti ve hala yüzükleri konuşuluyor... adını rezalet diye gazetelerden okuduğum yayıncılık sapıklığı... insanlarda vakit çok yazıkki oda boşa gidiyor
Öyle birşey yapan şereffsizdir İnsan Gümüş bile olsa bir yüzük alır ya da 14 Ayar Altın bir yüzük Eger 20 liralık bir yüzük alıyorsa Cicek alsın daha iyi
Yav bunların hepsi oyun oyun ak. Adnan dünya para kazanıyor sahte mi alacak fdhdhjd Ayrılmaya bahaneleri 😁 bir tane adam vardı orda yarışmacı mı ne boksa damat adayı o söylemişti ablama hepsi senaryo diye
Ya zaten senaryo bu yaz ifsa gecesi duzenlendi aycan onur gokhan melis falan ifsaladilar hatta adnanla didemde yayin acicakti ama acmadilar. cunku yapimlar arayi bozmak istemediler
Bu programların tamamen senaryo olduğunu düşünüyorum en küçük inancım yok ama kendi hayatımda böyle bir durumla karşılaşsam büyük kavga çıkardı 🙈 sahte yüzükle evlilik teklifi aman yarabbi hiç teklif etmesin daha iyi 😂
Ayy çok sacma bir program soru da saçma. Benim sevgilim ciddiyete dogru gidiyorsak eger sahte yüzük almaz sahte yüzükse eğer de mutlaka ya dolandırdılar ya da kuyumcu yanlışlıkla vermiştir sevgilime neden kızayım
Maddi durumun yeterli değilse alma abi sahte yüzük nedir yaa. Ben olsam paralarım valla kandırmaya çalışmış resmen. Kız kuyumcuya gitmese herşeyden bir haber yoluna devam edecekti bir de.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Kısmetse Olur birincisi acı gerçeği kuyumcuda öğrendi! Sevgilinizin size aldığı yüzüğün sahte olduğunu öğrenseniz, tepkiniz ne olur?
En İyi Cevaplar