Ekonomik olarak alabilecek durumda. Uzun suredir de beraberiz ve son zamanlarda artik iliskimizin bir yere gitmeyecegini dusunmeye basladim ve evlilikle ilgili seyler söylemeye basladim.
Aslinda sevmem boyle seyleri ve diger kizlar bunu yapınca garipserdim. Ama yaninizdaki erkek bir turlu bu konulara girmeyince mecbur kalıyormuşsunuz. Ve haliyle daha ne kadar boyle devam edecek diye dusunuyorsunuz.
Bana evlenme teklifiyle geldi, yüzükle geldi kabul ettim ve bana bu yuzugu uzun zamandir sakladigini falan söyledi neden bilmiyorum. Galiba sana zaten teklif edecektim, yuzugun hazirdi ama dogru zamani bekledim gibi bir sey demeye çalıştı.
Birikim amaciyla duzenli olarak altin falan yaptiririm. Yakin zamanda kuyumcuya gittim. Bir anda yuzuk gozume ilisti. Uzun zaman once aldim falan deyince suanda ne kadar diye merak ettim. Hani belki lafını falan eder bir tartışmada, ayrilik olur ya da ben kaybedersem parasini falan isterse diye de dusundum. Cunku boyle erkekler cok var sonradan kadina verdigi seyleri geri isteyen ya da parasini isteyen.
Kuyumcuya verdim bakti abla bu gercek degil, sen bunu nereden aldın dedi baya sasirdim. orada bir suru insan vardi, kimi bozduruyor, kimi aliyor.
yerin dibine girmemi anlatayim size yoksa kalbimdeki sızıyi bilemedim. Yani mühim olan onun degeri de degil. Beni boyle rezil etmesinin yaninda o yuzugu cok degerli bir seymis gibi bana sunmasi asıl mesele.
Hani param yoktu, simdilik parmagin bos kalmasin vs diye anlatmasi olayini anlarim. Ama bu durum kabul edilebilir bir sey degil ve bardagi tasiranda son damla oldu bu.
Parasi da yok degil diye tahmin ediyorum. Daha 2 yil once aldigi sifir arabaya biniyor. Benzini cogunlukla fulle yakin dolduruyor. Istese o yuzugu alirdi ya da benimle konusabilirdi ya da acelesi de yoktu. Sonradan biriktirerekte alabilirdi illa parmagima bir sey takmak istiyorsa.
Yani yapmak isteyen yapar diye dusunuyorum arkadaslar. Bir seyleri duzgun yapmak isteyen insan bahanelere sığınmaz. Yuzugu verip ayrilmayi düşünüyorum ama yüzüğün imitasyon olduğunu soylesem mi soylemesem mi kararsızım.
Belki bu yuzden ayrildigimi dusunebilir diye bu konuda ses etmeyecegim. Sonradan gider arkadaslarina yuzuk sahte diye ayrildi benden, demek ki yuzuk ve para cok onemliymis klasik kadin işte, baskasi olsa bu durumu takmazdi vs diye anlatır erkek kafasiyla. orada bana yalan soylemesini, kandirmasini örtbas eder.
O yuzden bu konuda ses etmeden yüzüğü vererek ayrılmayi dusunuyorum. Hem beni bugune kadar oyalamasi hemde bu olayla gelmesi fazla oldu artik. Sadece emeklerime, verdigim zamana aciyorum. Geriye de kalan baska bir sey yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer