Kuzey ışıkları altında romantik bir evlilik teklifi yapmak istemiş sevgilisine Dale Sharpe. Daha önceden de teklif etmiş ama reddedilmiş. Bu kez "hayır" cevabını almamak için ekstra çaba göstermiş. Kutuplarda selfie çekmek istediğini söyleyip ikna etmiş ve yüzüğü nemlendirici şişenin içine saklamış. Sevgilisi Karlie Russell de bavul ağır geldi diye şişeyi çıkarmış ne bilsin. Sizce bu teklifi eşsiz kılan Kutup ışıkları altında olması mı, böyle trajikomik bir hikayeyle sonlanması mı? Siz böylesi bir teklif düşünürken başınıza böyle bir olay gelse ne yapardınız?
Evlilik teklifi için sevgilinizi Kutuplara götürmüşken, yüzüğü yanlışlıkla bavuldan çıkardığını öğrenseydiniz ne yapardınız?
Aşkım burda nemlendirici olcaktı biliyomusun sen? - Onu çıkardım bir tanem bavul kapanmıyodu Ya canım burası buzul ellerimizmi çatlasın @q delimisin montları almasaydık onu alaydık ruslar çıplak buza giriyo bilmiyon mu @q - Aşkım saçmalama +sen bunu yaptıysan zaten hak etmiyomuşun @q nese selfie çekek de memlekete dönek hadi.
Önemli olan yüzük değil ki orada düşünmesi. Yüzüğü rötarlı taksın ne olacak yani. Adam düşünmüş o kadar. Benim hep dikkat ettiğim şey maneviyattır, değer verdiğini hissettirmek.
Hanımlar böyle şeyler istiyorsunuz, hayalini kuruyorsunuz belki ama çıta öyle bir seviyeye geldiki bir marsta evlilik teklifi yapılmadığı kaldı, sonrada neden erkekler evlenmek istemiyor vs. diye hayıflanıyorsunuz ;gerçekçi olun imkansızı istemeyin, evde kalmayın ;) cevap:öyle bir salaklık yapmam.
bazı aksilikler yaşansada bence çok güzel bir düşünce ama ben böyle şatafatlı bir teklif istemem sade olsun çıksın yolda karşıma birden evlenme teklifi etsin hiç beklemediğim anda bu daha heyecanlı bence :)))))
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik teklifi için sevgilinizi Kutuplara götürmüşken, yüzüğü yanlışlıkla bavuldan çıkardığını öğrenseydiniz ne yapardınız?
En İyi Cevaplar