- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence çok abartmıyorsun. sonuçta yüzük bir sembol. sembole ne kadar değer verip özenli yaklaşıyorsan sembolize ettiği şeye de aynı ölçüde değer verip özenli yaklaşıyorsun demektir. benim de eski sevgilimin isteğiyle yüzük almıştık, kimseyle de yüzük takmamıştım. Sonucunun ayrılık olacağı belli olan ilişkilerde gereksiz ciddiyet sevmiyorum. Ciddiysen ciddisindir zaten. Evlilik hayali kurup yüzük takılarak ciddi olunmuyor. Neyse hem kendisi istiyor yüzük özenti midir nedir canım. 35 yaşına gelmişsin, özenmezsin artık öyle şeylere, sanki 17 yaşındayız da özeniyor. 35 yaşına gelmiş bir insan nişanlanır, özenmez. Hem kendisi istiyor hem de kaybetti yüzüğü. Onun da parmağını sıkıyormuş, kilo verince alacakmış yenisini de vb. Bu kilo verene kadar bekleteceğin bir kot pantolon değil yani. Hem camış gibi yiyip, hastaneye gidip niye kilo veremediğini araştırmayıp, spor da yapmayıp kilo veremezsin yani. Şimdi 100 kilo olmuştur, annesiyle yaşıyor ve çalışmıyor. İyi ki diyorum ayrıldık. 😇
Yüzüğü de ilişkimiz boyunca kızsam da takmıştım, sonra ben de çıkardım. Haydan gelen huya gidiyor gördüğün gibi. Çoluk çocuğun hevesi yüzünden taktım. Bundan sonra da takmam, ilk ve son oldu. Takacak adam gider yüzüğünü alır, evlenme teklifi eder, öyle takarım. O oğlan çocuğu değil işte, adam. Ergenler yüzük takar, yetişkinler evlenme teklifi eder. Hayır evlenmek istememesine de lafım yok, o zaman çocuk gibi yüzük takalım diye tutturmayacaksın. İlişkine bakıp akışına bırakacaksın. Evlenirsen evlenirsin, ayrılırsan da ayrılırsın. Çok üstelemesin yani. Belki de hatam yüzüğün ücretinin %50'sini ödemek olmuştur, içine sinmemiştir belki de onun. Ama içimde suçluluk ya da pişmanlık yok bu konuda. Bundan sonra ciddi bir adım atarsam da yüzüğün ücretini erkeğin karşılamasına izin veririm. Maddiyatçı değilim ama belki de erkekler öyle istiyordur.
02 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 maddiyatcilardan hoşlanırlar demedim. benim cevapta yazdığım maddiyatcilik değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak diğer soruda hamileyim demişsiniz. Hamilelikte hassas dönemlerde böyle şeyler olur. Bence kafanızı negatif şeylerden uzak tutun, Hamilelik geçince tekrar değerlendirme yaptığınızda farklı olması sorunların giderilmesi olasıdır.
Çok değerli bir dönemdesiniz Anne oluyorsunuz , Anadolu tabiriyle Cennet ayağınızın altına serilecek … değerli hissedin lütfen …
Tebrik ederim 🍀😁
06 Yorumla- +1 yıl
O da gebeliği bahane edip ellerim şiş diyip de takmasın bakalım tepkisi nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yıl@CoffeeChocolate24 dur gaza getirme hassas dönemde…
Elbette erkek hele böyle dönemde eşini pamuklara sarmalı ben de öyle düşünüyorum ama yangına benzinle gitmesek
Hamilelikte böyle şeyler bence olur aklı selimlik daha doğru olur. 😅- +1 yıl
O da hamile olduğunu hatırlayıp yüzüğünü taksaydı kalbini kırmamak için. Kadın haklı bunun hormonları ile alakası yok
Cevap sahibi+1 yıl@CoffeeChocolate24 kadın haklı zaten, ama Hanfendiyi gaza getirmekte sen haklı değilsin getirmemekte ben haklıyım 😏
- +1 yıl
Haksızsın diyen yok ayrıca kadın zaten gaza gelmiş. be de onun yüzğüne takmamak dememde haklıyım sonuçta git boşa kavga et demiyorum. Aynısını yap diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@CoffeeChocolate24 sonuça kadın haklı ve gaza getirmeme konusunda ben haklıyım …
Tek haksız sensin dmsnssnsjsj
(Kızdırmaca takılmaya içerir)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yıltepki vermem.. yüzük çok da önemli bir şey değil benim için.. önemli olan bana karşı duygularıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPek bir sey demezdim heralde, yani belki ilk zamanlari takilsa guzel hos olurdu ama bazi insanlar gercekten yuzuk sevmiyor ne bilim rahatsiz oluyor elini * vs vs herkesin hosuna gitmiyor sonucta. Nasil bazilari da kol saati sevmiyor asla takmaz, bazilari da parmaginda bir seyin oyle takili olmasindan rahatsiz olabiliyor cokta abartilmamasi lazim bence anlayis gostermek gerek...
15 Yorumla- +1 yıl
Ama bu sekilde kararamasinida umursamiyor bakimini yapsa oyle saklsa ya da bana sakla guzel bir yere koy dese iyi olmazmiydi
Cevap sahibi+1 yılOrasi da artik aranizda canim her seye de burnumu sokmayayim, ona soyleyecen bunlari eger madem sevmiyorsan takmayi bana verseydin saklasaydin diye falan.
- +1 yıl
Mesele bu zaten soylesemde yapmiyor bende bunu anlamiyorum ben soyledigim halde almiyor tamam diyor ama eline almiyor
Cevap sahibi+1 yılSen al o zaman
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Bu kadar takma ya. Eşim de evlendikten 1 ay sonra dar geliyor diye çıkarttı. 8 yıl oldu hala takmıyor. Ben de takmıyorm bazen. Ruhum daralıyor. Mesele o yüzüğün anlamını kalbinde taşımak. Parmakta yüzük bile olsa her haltı yapan yapıyor
01 Yorumla
+1 yılAyy yok allah abinin yardimcisi olsun sacmalama bacım sevgi yüzük takma ile belli olmaz bende evli oldum zaman takmadım cünkü rahatsiz ediyor ayriyetten saygı duy sen boş ver yüzüğü sana olan davranışlarına bak
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten değer veriyordur niye vermesin sen eşisin sonucda erkekler sen ben gibi ince düşünmez ki bide böyle bak olaya
Kırıcı bir durum bence benim için yüzük önemli. Evli görünsün bişey yapmazdam ziyade birbirimizin bağı gibi düşünürüm. Gümüşçüye gidip parlattırsan ama takmıyor oluşu da problem zaten
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kardeşimizin yüzük takmayarak başka kadınlara yavşadığı ve kendisine bekar süsü vererek çeşitli cinsel deneyimlere penetre olduğu konusunda şüphemiz yok. Soru şu kim bu kadınlar?
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük takmayı sevmiyor olsa dahi ona yüklenen çok özel bir anlam var. Bize, evliliğe saygısı yoksa benimde ona saygım olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Takmak istemiyorsa bile o yüzüğün yeri banyoda çürümek değil. Kutusuna koyup saklarsın. Özel günlerde bayramda seyranda bir yerlere giderken takarsın..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldır bunu kendine dert edeceğine, kerameti ne olacak gümüş yüzüüğün alsaydın 5 tane her kaybettiğinde verseydin bi tane
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüzüğe çok fazla anlam yükleniyor, yüzük taksa da takmasa da insan istediğini yapabiliyor. Önemli olan size karşı olan saygısıdır.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl gümüş , gümüş o kadar kararır mı ki? üzülmekte haklısın takmalı. Altın olsa bende takmam ama gümüşün bahanesi yok
01 Yorumla
+1 yılO takmazsa ben de takmam. Madem takmıyor zorlama ama sen de aynısını yap takma, senin ne farkın var ondan?
01 Yorumla- +1 yıl
Istemiyosqn takma der... ama mesele takmamasida degil curuyor gidiyor ve ufacik bir deger verilip temizletip nolur nolmaz parmagima gore actirim de oyle al sakla belki bir ozel gunde takarim diye de dusunulmuyor yani gozu goruyor curuyor
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Yüzük evliliğin bir simgesidir bende üzülürdüm buna.
yüzük sıkıyorsa beraber gider yenisini alırdım onun keyfine bırakmazdım 🎈
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle dingilleri çok arıyor musunuz la 😀 Pek düzgün bir koca ve baba adayı olduğunu sanmıyorum o adamın.
19 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 Neden sordun karım mı olacaksın? 😀
- +1 yıl
@yedirenk7 sana da hadi lan ordan top demek düşer o zaman bana.
- +1 yıl
@yedirenk7 ya kardeşim sana koca mı lazım da bana sen en uygun koca adayı mısın diye soruyorsun? Görünen o ki sen de eşinin yüzüne sahip çıkmayacak bir karaktersizsin ki rahatsız oldun benim tepkimden.
- +1 yıl
@yedirenk7 ortada kibirli konuşma falan yok. Sen kendi kendine dingil yerine koymuşsun 😀👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzük takınca sana daha çok aşık olmicak önemli olan parmağa değil nefsine yüzük takabilmesi onu yapıyorsa yüzük benim için önemsiz bir detay
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşkım takmıyor adam üzerine gidip niye huzur bozuyosun ki relax ol
Cevap sahibi+1 yılErkekler kadınlar kadar ince detay düşünmezler sorsan belki görmemiştir bile yüzüğün o hale geldiğini
Cevap sahibi+1 yılEee ne dedi peki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen yap :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme profiline baktım eşinle çok sorunun var gibi duruyor neden katlanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çocuğum olmuyo sağlık sorunlarımdan dolayı banada dua eder misin
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah.. seninde biran evvel huzurun yerine gelir inşallah
+1 yılHmm.
00 YorumlaSaygı duyarım ki zaten ben de yüzük takmayı düşünmüyorum
01 Yorumla
+1 yılSıkıntı çıkarırım, takmayı sevmiyorsa boynuna assın.
03 Yorumla- +1 yıl
Aklıma bir şey geliyorda moralini bozmak istemem.
+1 yılSen de takma yüzüğünü bi bakalım tepkisi nasılsın olacak
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılTepkisiz kalırsan etkisiz olursun
Etkisiz olursan edilgen olursun
Edilgen olursan buraya gelirsin00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sana yapılan büyük saygısızlık. Ben çıkarsam eşim çok kızar
02 Yorumla- +1 yıl
21 senelik evliyim 1 kere kaybettim ertesi sabah buldum
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Bende üzülürdüm ya evliyse adam gibi koysun işte şu yüzüğü
01 Yorumla
+1 yılboşarım ne diye evleniyor o zaman bekar olarak takılsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Benim hoşuma gitmezdi, gerekirse yenisini alsın içinde adım yazsın taksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmesem bile sırf eşimin gönlü olsun diye takarım.
00 YorumlaAlda başına çal o yüzüğü. 😂
00 YorumlaSen de kendi yüzüğünü çıkar bak o zaman nasıl küplere biniyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş sıcak suyun içine biraz bulaşık deterjanı dökün karıştırın yüzüğü 5 dakika içinde bekletip çıkarıp durulayın.
02 Yorumla- +1 yıl
Brn gümüşlerimi hep böyle patlatırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzük takar ya da takmaz, sana ne? Eşin dahi olsa karışamazsın.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de takma, olsun bitsin. Basit bir metal.
Cevap sahibi+1 yılKarış o zaman. Basit bir metale ne anlamlar yüklüyorsun.
Cevap sahibi+1 yılNe boş işler 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen gereksiz uzuluyorsunuz ben 17 senden beri takmıyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani tabi oda var ama gereksiz bi eşya gibi oluyor bi zman sonra ben nerde olduğunu bile bilmem belki oda bilmiyordur
Ben de takmıyorum şu an nerede onu bile bilmiyorum
02 YorumlaSende takma biraz olsun anlar belki böyle durumlarda karşı tarafın hatasını söylediğin halde yağmıyorsa zorla empati yağtıracaksın
00 Yorumla
+1 yılÇok doğal Bi tepki olması gereken tepki onunda takmasıngerekiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Hep eşinle ilgili sormuşsun sorun mı var
Takmıyorsa sıkıntı adamın evli olduğu belli olacak ben kabul etmezdim
00 Yorumla
+1 yılBen olsam takardim sala*k adam dha çok bakan olur hâlbuki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyl olsa kapıya koyardım
22 Yorumla- +1 yıl
Bekâr mısın?
+1 yılyüzük o kadar önemli değil ya
00 Yorumla
+1 yılTak lan şu yüzüğü olurdu.:D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhoşuma gitmez ve sert şekilde uyarırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük olayı gereksiz bir takıntı bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakmasını istediğimi dile getiririm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani takmayı sevmiyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. enişte yüzüğü saklıyor demek ki birinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eşin bu kadar mı vurdumduymaz
07 YorumlaDemekki bilerek takmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok beklersin daha sıkıyomuş işte😁😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakması gerek.. sana takarken iyi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. O yüzük takılmalı, evliysen
00 Yorumla
+1 yılO yüzük hep takılacakk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük bende takamıyorum problem yapmazdım
00 Yorumla Bilerek takmıyor
02 Yorumla
+1 yılBende çıkmam
00 Yorumla
+1 yılDüşünürüm bı yani bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lord of the rings
00 Yorumla
+1 yılBoşanırım
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılPaslanmış mı o?