AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Açıkçası şu anlık dünya yıldızı falan değil doğruyuda söylemek gerekirse kendisini sevmediğim için söylüyorum bunları ama Allah bilir belkide yıldız olabilir.
balon gibi düşünebiliriz şişer şişer en sonunda da patlar
Rezil ergenin teki bizde niye düzgün sanatçı çıkmaz ki
Yetenegi var ama dünya starligi da baya bir abartma olmus
bzım mılletımız her cıkan kısının k*çını bu kadar kaldırmasa bunlarda tepemıze cıkmayacaklar.
Kızda ne yetenek var ne ahlak orasını burasını açarak gece kulüplerine çıkarak ünlü olmaya çalışıyor
Sesi güzelliğine güzell yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler ama hiçbi ünlü ego kasarak kendini sevdiremez hatta hiçbi insan. Yaşından büyük egosu var o yüzden sevmiyorum.
kendisi güzel şarkıları da güzel ama bence abartılıyo
Herkes onu konuştuğuna göre
Bu site dahil
Kız star :))
kendisi sal. k bir kız olup sanatçı olma kapasitesine sahip değil.
Bizim zaten Selda bağcan gibi dünyaca ünlü bir sanatçımız var
Eğer 5 yıl sonra hala popüler kalırsa evet yıldızımız demektir
insanlar merakindan dalga gecmek icin izliyor ve siz buna basarimi diyorsunuz tabi ki hyr 👎👎👎👎
dünya starı olamasa da başarılı buluyorum, hakkını yememek lazım. sesi güzel.
arkadasında deilim ama basarılı hatta nefret ediorum
Ondan kat kat iyiler var ha Aleyna'nın sesi
Kötü değil ama cidden o kız gıcık ve çok egolu
Hepsi aynı bokun boncuğu, yaptıkları gıygıyı totomla daha iyi yaparım...
Bence başarılı yaşına göre
Fakat çok fazla büyütüyorlar :)
müzik olarak uluslararası çizgide soundlar kullanıyor arkası çok sağlam olmalı
Aleyna'da dünya starı olacak vizyon var, tamamen arkasındayız.
Neresi yıldız bunun , abartılıp şişirilmekten başka bisey değil
burada konu olması bile bir saçmalık
Ben A dedim, bu kızda Tarkanla aynı ışık var.
Ohaa. Oldu olacak Beethoven kumasi var deseydin
@Ragnar_Lodbrok Akşam akşam gülmedim haykırdım, Allah iyiliğini versin :)
Aleyna için demiyorum türkiyeden dünya starı çıksa biz yine onu beğenmeyiz türkiyede dereceye giremiyen dünya birincisi olan insanlar var bu ülkede
Aleyna Tilki kesinlikle abartılmıyor. Yaşı küçük olmasına rağmen 2 hiti de bomba gibi. Sesi güzel kendi güzel, Haters gonna hate.
Tamamen abartı millet meraktan bakıyor izlenim sayısı oluyor abi o kadar iyi şarkıcımız varken neden aleyna olsun?
Buna başarılı diyenin aklından şüphe ederim
Lan ne yıldızı. Şarkı söylemeyi bilmiyor mk *m ağızlısı. Klip desen b*k gibi
Çok fazla abartıyolar. benim üzerime düşseler bu kadr şimdiye tarkan gibi olmuştum :):)
Tarkan o sarkilari simid yapsa peygamberligini ilan ederdi simdi capsiz tipler ne primler yapiyor. Tarkan'a bu millet top falan diyip asagiliyordu mk
@Ragnar_Lodbrok ama Gördüler adam mega star boru mu
kendi leri gündemde değil reklam için aleyna tilkiye saldırıyor lar
ikisinide sevmem ama
bu hande yener sürtügü neyin kafasını yasıyor lan? s. git ezik karı
bence gayet başarılı insanlar destek olmak yerine neden eleştiriyor anlamış değilim
Eleştirilen şey; Aleyna'dan ziyade popüler kültür, yapımcılar, reklamcılar, küresel pazarlamacılık ve nöropazarlama..
Eğer başarı dediğimiz şey gerçekten tıklanma ise, zamanında Balıkesir'in çılgın eşekleri videosu bu ülkede en başarılı videoydu. Ya da daha güzel bir örnekle, Aleyna Beethowen'dan daha fazla tıkladığı için Beethowen'dan daha mı başarılı?
Sözler çarpıcı mı, açıkçası öyle "vay be keskin zekasıyla şunu yazmış/topluma bunu aşılıyor helal olsun kıza bu yaşta" diyebileceğimiz bir unsur yok. Hani Aleyna Tilki değil de, Fatma Bilmem Kim olsa; gene aynı eleştiriyi alırdı. Çünkü Aleyna'yı yönlendiren Aleyna değil.. Aleyna sadece ünlü olmak isteyen bir kız.. Ayrıca bu gibi unsurlar klipte de yok..
Kliple ilgili detaylı bir yazı atacağım. Bu kendi kaynağım değil ama kendi analizim, atacağım şeye epey yakın sayılır zaten; anlatırım da istersen..
seyler.eksisozluk.com/aleyna-tilkinin-sen-olsan-bari-klibi-pedofili-ogeler-mi-iceriyor
@gari1001i mantıklı geldi yazı :/
@ismiyook teşekkür ederim :)
Kizlara bak nasilda kiskanmislar ne guldum ya :-D Allah basarilarini daim etsin
bence herkes merakından ve izlerken bazen sacma buldugu icinde hosuna gidiyo insanin 👍
Pr çalışması yaparak ve prim kasılarak ünlü olan bir çocuk sadece türk star olabilir benceğ
Kız küçük yaşına rağmen ne başarılara imza atmış destek olacağımız yerde köstek oluyoruz
Pop yıldızlarından bize ne? Pop yapmak için yeteneği var mı diye bakıyorum ve güzel bir kıza benziyor o yüzden yeterli yeteneği var.
Genç yetenek Türkiye'de değerlendirilirse çok daha iyi işler yapabilir taktir ediyorum küçük yaşta büyük başarı 👏🏻👏🏻👏🏻
kendi tırnaklarıyla bir yerlere varanlar pek sevilmez ama birilerienin kanatları altindakiler piuuuu seveni çok olur😉😇
Başarılı birimidir bilemem ama abartıldığı kesin
o onun başarısı değil Allah vergisi bir ses diğer işler i de sponsorlar hallediyor zaten hiç bir emek göremiyorum
aynen bir tek söylüyor şarkı bile kendisinin değil
Bence fazla hatta hadinden fazla abartıldığını düşünüyorum nice ondan daha iyi sanatçılarımız var o mükemmel muazzam sanatçılarımıza yapılan büyük bir hakarettir bu durum bence.
Su kızı bana verseler dusunmedn öldürürüm o derece sevmiyorum cok itici geliyo bana
Götüme göz çizip ostursam hem daha güzel görünüş hem de daha güzel ses olur
Çirkin, egosu yüksek, sesi güzel, başarılı, abartılıyor
Söylediği şarkının söz ve müziği klibi hiçbir şeyi kendine ait değil neyin başarısı?
O kızda o vizyon ve başarı fazlasıyla var kat kat hatta
Bence de biraz abartılıyor. Ama yaşına göre başarılı buluyorum
bence abartılıyo bu yaşta bu kadar ün onun egosunu yükseltmiş
Ben sanat adına yaptığı bir şey görmedim bu ergenin.
başarılı bir kariyere sahip olabilir ancak çok egolu ve bu ego kariyerini etkiler
başarılı bir isim ama dünyada ondan daha güçlü sesler var abartılıyor
Genclerın onunun acılması lazım eleştiri yapıcagınıza ınsanlara müsade verin
ne yıldızı be. ilk parçasıyla kalmalıydı. kişiliğini de sevmiyorum açıkçası.
Dünya starı olacak kadar başarılı değil ama nefret edilecek derecede de kötü değil. Millette kötü bir izlenim bıraktı bu kız nedenini halâ anlayamıyorum. Ben dinliyorum yani hoşuma gidiyo 👍
Egosu yüzünden karşı tavırlarla bakılan herkesin kötülediği fakat günde binlerce dinlediği biri...
Bu kadar ilgi odağı olması başarısını engelleyecek ilgiyle beraber tepki de çekiyor
Bence tamamen abartı. Ama kendiside başarısız değil tabiki.
yani hande yener netd mi şikayet etmiş oluyor :) kendi klibini çeken firmasını şikayet ediyor ilginç
Allah insanları ıslah etsin yapacak bişey yok nelerle uğraşıyoruz