Sıska, Kaburgaları sayılan kadınlar Seksi kabul edilirken, Bilim Kelly Brook sayesinde Son Noktayı koydu! İdeal Vücut olarak onu seçti. Vücut ölçülerimiz aynı, beni depresyon dan kurtardı! YAŞASIN BALIK ETLİ KADINLAR 😍

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu da yeni çıktı ha. her türlü taş gibi olan kadınları gösterip kendi kilolarını güzel göstermeye çalışıyolar. sanki kadın çirkin de kilo alınca güzel oldu.
Daha iyi değil mi? O Victoria secret'daki 0 beden mankenlere benzemek için kızlar ne eziyet çekiyor. Oysa bilim Kelly Brook vücudu ideal buluyor, 0 Bedeni seksi bulmuyor!
hangi bilimmiş o?
Nasıl bir soru bu ya? 😑
hangi bilim ideal kadın ölçüsüyle ilgileniyormuş merak ettim, nerde bununla ilgili makale?
Bilim Her konuyla ilgilenir. Gir internetten bak "Kelly Brook" Bilim yazman yeterli.
bilim her konuyla ilgilenmez. bana magazin haberi değil bilimsel makale göster.
Gidip internetten bakmanı öneririm! Bu bu çekememezlik? Kız olsan neyse 😂 Bilim dedi diye yalan mı söylüycek basın! Bilim ne onu bile bilmiyorsun
aptal aptal konuşma en sinir olduğum şey. bilimin ne olduğunu bilmeyen sensin. varsa bir makale göster yoksa boş boş konuşma.
Aptal ve m*alca konuşan sensin! Dünya haberlerine Gündem olmuş bu kadın haberin yok! Beyin taşı diye verdi Allah sana!
he he
Evet güzel :) ama bir sarkıklık veya pörtlemiş yağ parçası görebiliyormusun? :) yani balık etten kasıt buysa neden olmasın.
gercekten guzel hatun.
#yaşasınBalıkEtliKadınlar 😂
2. fotoda shop var diğerleri berbat zaten çok kilolu
Cevap
28Cevap
bu kadına güzel ya da seksi diyen çarpılır. bu kadın için yeni bir kelime üretmek lazım.
cok sevimli yaaa yerm bn bunu ama yaaa
Dimi çok tatlı 😊
aynennnn bal bal =)
Çok teşekkür ederim
Bence itici kelly biraz daha zarif olabilirdi omuzları geniş ve beli kalın
Bence güzel durmuyor. Her kilosu olan güzel değildir kilon varsa yüzünün çok güzel olması lazım kendinizi avutmayın
Yüzüm ideal güzellikte merak etme 😊Bu kadın dan daha ince, bel ve bacağım var kaburgaları sayılan yarattık kadın olmaktan iyidir
Bana Aşırı İtici geliyor! Bence çoğu erkeğin tercihi Balık ettir! Ne demişler"Yemeğin Salçalısı, Kadının Kalçalısı"
Bilimin daha ne olduğunu bilmiyorsun! Kelly Brook göbekli, değil sadece kaburgaları, kemikleri sayılmadığı için eleştiriliyor! Ama bilimin ışığında en seksi kadın ! Gir internetten bak Allah Allah bu ne kıskanclik? Dünya Haberlerine gündem oldu bu dağda mı yaşıyorsunuz?
He bide balık et her zaman güzeldir ama bu kadın fazla erkeksi bak balık et budur
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-a2ca-d6e8d4685521.jpg
Bence Hande şişko, 😂 Bacakları kalın, selülit var, basenleri çok geniş attığın foto bayağı eski
Kelly boy olarak kısa. Ama selilütleri yok 😊
Sen kuru, çırpa biseysin diye Seksi kadını kıskanma! Bilimin tercihi o sen kimsin ya 😂😂
Bencede çok güzel kadın tam bir balık etli..
Kadın dediğin böyle olmalı
Kesinlikle çok çekici.
Evet önden ideal görünüyor.
balık etli kadın candır zaten :))
Hakkını helal etsin 3 posta yolladım 😂
güzel değil sadece ünlü... ondan öyle geliyor...
helal olsun bu kadına
Omuzları ve kolları itici derecede kalın
balık etli sevmiyorum..
bu ablada fazla balık..
gögüsleri fazla büyük ve beli kalın
Haticeye bakma neticeye bak.
Balık etli Sevmiyorum !
2 numara foto güzel de 3 numara ne öyle beee
Çok tatlı aynen 😂
Bence de çok iyi.
Aşırı itici
Bence çok tatlı 😊
Kadına zerafet yakışır erkeklerden bile geniş omuzlar değil
Omuzlar itici ama vücut gayet seksi, kadınsı
Kadınsı demek bu değil budur zarif ve şekilli göğüslerin silikon olması bişey değiştirmez im.haberturk.com/.../...1858cc9c961b1f_640x640.jpg
Buda sıska, ama bilimin ışığında Kelly Brook, En ideal olanı diğerleri hastalıklı
Tıp okuyorum hastalıklı olan kelly brook en azından kalbinin ve organlarının etrafının yağ bağladığına eminim stajdayken bu tarz kadınları görüyordum
Ben onu bunu dinlemem Bilimi dinlerim, Her kafadan ses çıkıyordu Bilim son noktayı koydu! Dedim ya kemikleri, organları belli olan kadın dan kat be kat iyidir!
Tıbbı bilimden saymıyor güldüm 😂 Bilimin kemik gibi kızları ideal seçtiği zamanlar da var soran
Sarkmış bu
Sisko
Yav he he
boyu kikosu kac acaba
Değil.
Tombul ama güzel
Vücut ölçüleri kaç?
İdaal vücut tipi
Guzelde
Öyle
değil
Balıketli candır😍😍😍