Sıska, Kaburgaları sayılan kadınlar Seksi kabul edilirken, Bilim Kelly Brook sayesinde Son Noktayı koydu! İdeal Vücut olarak onu seçti. Vücut ölçülerimiz aynı, beni depresyon dan kurtardı! YAŞASIN BALIK ETLİ KADINLAR 😍
bu da yeni çıktı ha. her türlü taş gibi olan kadınları gösterip kendi kilolarını güzel göstermeye çalışıyolar. sanki kadın çirkin de kilo alınca güzel oldu.
Daha iyi değil mi? O Victoria secret'daki 0 beden mankenlere benzemek için kızlar ne eziyet çekiyor. Oysa bilim Kelly Brook vücudu ideal buluyor, 0 Bedeni seksi bulmuyor!
Ben 0 Bedenim Yaratık Gibi Durmuyorum Fiziğim Gayet Güzel Ne Giysem Cuk Oturuyor Bu kadının yüzü güzel beli, omuzu, kolları göbeği çok kötü duruyor ama yüzü güzel..
Bilimin daha ne olduğunu bilmiyorsun! Kelly Brook göbekli, değil sadece kaburgaları, kemikleri sayılmadığı için eleştiriliyor! Ama bilimin ışığında en seksi kadın ! Gir internetten bak Allah Allah bu ne kıskanclik? Dünya Haberlerine gündem oldu bu dağda mı yaşıyorsunuz?
Ben onu bunu dinlemem Bilimi dinlerim, Her kafadan ses çıkıyordu Bilim son noktayı koydu! Dedim ya kemikleri, organları belli olan kadın dan kat be kat iyidir!
En İyi Cevaplar