Ayrıca bilimin ışığında belirtilen şey, Kelly Brook'un " mükemmel vücut ölçüleri"ni temsil ettiğidir." Vücut Ölçüleri 86-63-88 boy 1.68 Bilim bile Balık etli kadın diyor ya siz? 😂
Dünya'nın En İdeal, Güzel Vücut Kelly Brook! Katılıyor Musunuz?
her insan kendi bakış açısını doğrular. o yüzden bilim balık etli desin, insanların fikirleri ve görüşleri her halükar'da kendi inandıklarını onaylar. benim için pek problem teşkil etmez. bir zayıflıktır gidiyor... ben bu akımı çözemedim. daha çok takıntı gibi geldi bana. takıntılı insanlara ne kadar laf anlatsan boş. bildiği kendi doğrusudur.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göğüsü olmayan, Kemikleri sayılan bir kadın asla seksi olamaz! Kelly Brooklyn güzel bir vücut için çok ideal sahiden kızların örnek alması gereken bir vücut!
balık etli bir fizik her daim bir bayanda harika duruyor ama zayıf olanlarında hakkını yemeyelim onemli olan fit olmak aslinda denge unsuru çok önemli..
aynen, katılıyorum çok zayıf olmasıda (fiziki anlamda) yanlış anlaşılma olmasın sakın benim çok ilgi alanıma girmiyor ama herşeyden önemlisi tabiki insanlık... gerisi çok önemli değil zayıf kilo alabilir şişman zayıflayabilir herşeyin bir çaresi var netekim.
Sen öyle san 😂Bilim adamları bizim okullarda gördüğümüz, yaşlı, kel, bıyıklılara benzemez. Hepsi yaşları ilerlesede Maşallahı var kemikleri sayılan kadın daha mı seksi? Saçmalama balık et Bilim Yalan söylemez!
Beğenmezsen beğenme önemli değil 😊Kadını Hollywood'un en yakışıklı, çekici adamları beğenmiş! Jason Statham Ve Billy zane'in eski sevgisi kendisi bilimin tercih ettiği kadın!
En İyi Cevaplar