Sen onun yerinde olduğunu düşün. Çok ünlüsün herşey müthiş gidiyor. Bir gün flop kalıyorsun ikinci plana düşüyorsun. Şarkıların programların pek tutmuyor. Fotoğrafların beğenilmiyor. Takipçiler azalıyor. İnsan o duruma geldimi ister istemez değişir yapmam dediği şeyleri yapar. Gündem de kalması gerek. Ünlü piskolojisi. Bak başardı.
Merhaba, ben Dobby! Görüşümü beğendiğini görüyorum! En İyi Erkek Görüşüne beni laik gördüğün için sana minnettarım! Teşekkürler! Dobby - Bu mesaj otomatiktir ve tüm En İyi Erkek Görüşlere eklenmiştir.
Yo bence tam yerinde oldu. Başkasının yaptıgı şeyleri bu kadar kafaya takmayın çünkü bize düşmüyor. Herkes istediğini düşünür yapar bedelini de kendi öder.
Sen onun yerinde olduğunu düşün. Çok ünlüsün herşey müthiş gidiyor. Bir gün flop kalıyorsun ikinci plana düşüyorsun. Şarkıların programların pek tutmuyor. Fotoğrafların beğenilmiyor. Takipçiler azalıyor. İnsan o duruma geldimi ister istemez değişir yapmam dediği şeyleri yapar. Gündem de kalması gerek. Ünlü piskolojisi. Bak başardı.
En İyi Cevaplar