1,6 aydir ayrildik terketti Beni Bende engelledim onu hiç iletişimimiz olmadı kendim icin numarasini telefonuma kufurlerle kaydediyordum bu kufurlerde Getcontact gozukuyormus onda dun Beni aradi wp de konusalim arayayım seni dedi bende yok yaz dedim
oda bana biz ayrıldık sen kendi yoluna bende kendi yoluma bu bu kadar basit ama sen benden vazgeçemiyorsun benim ismime küfürler yazıyorsun bu doğru değil dedi (bende beni bi daha rahatsız etme ben kendi yolumdayim sen benim için endiselenme bir daha da yoluma çıkma yazdım engelledim)
yani rahatsız olduysa beni engelleye bilirdi ya da kısa mesaj atardı araması bu kadar uzatması sizce bahane mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen neden telefonunu silip engellemedin peki? bence sen de bir şeyler hissediyorsun
sence benle konuşmak için bunu bahane mi edip aramış?
Sonuçta ikiniz de birbirinizi engellememişsiniz k arşılıklı bir şeyler kalmış olabilir içinizde. Ayrıca telefon numarasını küfürle kaydetmen dikkat ve ilgi çekmek için tepki bekliyorsun ondan 🙃
Hayır o beni telefonundan silmiş tüm yazışmalarımızı herşeyi kayıtlı değilim onda
O zaman sen silmediysen nedenini kendine sor bakalım neden silip engellemedin?
Ayrıldığımız gün hiçbir şey diyemedim ona bizde farklı oldu ayrılmamız kankasının kız arkadaşına söylemişti onu sevmiyorum onunla konuş ayrılalım numaramı vermiş kıza o kız beni aradı konuştu sonra onu ekledi 3 müz konuştuk öyle ayrıldık başbaşa değildik o günden sonra hiç iletişimimiz olmadı
Ex in liseli miydi? Hiç böyle bir ayrılık görmedim 😆
Bana o kızın yanında seni sevmiyorum unut beni birini bul ayrılalım dedi
Beni eski sevgilisiyle aldatıyormuş gizlice görüşüyorlarmış başka kızlarda varmış Kankasının kız arkadaşı söylemişti
Ama daha sonra ortaya çıktı ki Kankasının kız arkadaşıylada arasında bi şeyler olmuş kız onun evine gitmiş kaç kez gece 12ye kadar yalnız kalmışlar falan
Ahaha hayır 21 yaşında ama yüzüme söylemeye cesaret edememiş kızın arkasına saklanmış
Hint dizisi gibi. Benden sana tavsiye. Telefonunu sil engelle adamakıllı biriyle ol bundan sonra. Çocuk herkese yürümüş 😆
Evet bu gün bi story attı bi kıza da arabasını yıkatıyordu ama kız taş gibi
Arabanın marka modeli ne?
Nissan Tucson x 35
Demek bmw si falan olsa Davut Güloğlu klibi çekecek hergele 😆
Kıza attım özelden
Aynen ya 😂😂
İzledim reis arabaya mala mülke tamah edenlere araba yıkatıp herkese rezil ederler 😆