11 yıl oldu arkadaşlıkta. ama mesela kendisinin garanti işi var. ben çalışmıyodum uzun süre. memlekete gitmiştim orda görtüştük sana şurda şunu ısmarlayacam dedi gittik. gittiğimiz yerde ikram olarak tatlı falan da verdiler. kalktık ordan biraz sonra dedi ki hadi sen de bize tatlı ısmarla. karnımız şiş yeni yedik o kadar şey ama neyse girdik içecekler pastalar falan söyledik. kalktık eve gitcez yok kahve içelim hadi hadi zorla soktu beni. orada da hesabı bana ödettirdi.
başka bi zamanda görüşmüştük alman usulü ödedik ben ödeyeyim muhabbeti olmadı o normal. kalktık oradan yok şu akadşıma hediye alıcam buna hediye alacam diye gezip durdu.
okuldayken evime gelmişti bir şey eksikti mesela limon. gidip 1 tane limon elinde geldi.
Sizce cimri mi bu kişi bana öyle geldi?
başka bi zamanda görüşmüştük alman usulü ödedik ben ödeyeyim muhabbeti olmadı o normal. kalktık oradan yok şu akadşıma hediye alıcam buna hediye alacam diye gezip durdu.
okuldayken evime gelmişti bir şey eksikti mesela limon. gidip 1 tane limon elinde geldi.
Sizce cimri mi bu kişi bana öyle geldi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cimrilik ötesi bu Baska bir seviye. cok tuhaf. resmen hesap yapmıs senden de para cıksın diye. arana mesafe koy bence sinsicimri
evet değil mi. hesaplamış sanki hesabı da çıkana kadar bana ödettirmiş gibi. ayıp yani ben işsizdim bir de
hesaplamıs tabi düsünmüs bunu. eski arkadaşmıssın bi de. kötü kalpli sanki biraz😜
yaa evet haklısın.. şimdi tekrar buluşalım diyor da aklıma geldi bunlar. nasıl kaçsam diye düşünüyorum😀
e orası sana kalmıs. muhabbetini seviyosan vs alman hesabı yapcan laf sokustur bi de icinde kalmasın
ayyy siz tanımıyosunuz onu asla susmaz ya çok değişik birisi
hmm salla hayatım o kisiyi enerji harcamaya degmez
aynen haklısın canım
Bildiğimiz cimri
Cimrilik
dimi ya
Alman usulü normal ama ben gidip 1 limonla eve gelmem 1 kilo limon 1 kilo portakal bile alırım. Böyle 3-5hesabi yaparsak arkadaşlık olmaz
aynen çok saçmaydı
Nedesem bilemedim çok samimi olma. Misal bana aynını geçen arkadaş yaptı sabah gittik. Bana gel dediler sana çay ismarlayalim poğaça ismarlayalim diye zorla oturtular bende kahvaltı yaptım diye. Yok dedim ufak kola aldım 4 lira. . neyse yedik içtik hesap almaya geldiler. Ee kanka benim çayın parasını da versene 1.5 lira. Dedim adama abi kola parasını kes gerisi beni ilgilendirmez dedim. Böyle insanlardan uzak kalabildiğin kadar uzak dur. kardeşim lik bu
o yine bir buçuk.. çalışmadıgım halde 2 sene önce 70 lira param gitmişti sırf o gün akşama. dıları çıkaran da kendi..
ya arkadaşlığımı kesemiyom peşimi bırakmıyor resmen. şimdi gelecekmiş buraya şuraya buraya gideli 40 yer saydı.. iglas bayragını çekerim gidersem
Bu en basit örnek. Geçen sene arkadaş arabani verdedi 1.500 lira masraf çıkardı bozdu arabayı yani bunu ufak örnek olarak söyledim. En basitinden. Aramaları herşeyi sessize al selamı sabahı kes derim
ya çok denedim. açmıyırm teli msja dönmüyom küsmüyo. geçen yine trtıştık engelledim falan yeni hat alıp yazıyor.. bir şekilde ulaşıyo bırakmıyo
Bence sen yumuşak yüzlü sun ondan yüzsüzlük yapıyor. Diyeceğim tek şey aç telefon u araba beni de kapat suratına ben öyle yaptım dedim sen gevşek birisin muhatap olma dedim sildim numarayı
o ladar sert olamam.. o çok yüzsüz bu sefer ordan burdan 40 50 mesaj yazar. kışkırtır. cevap vermediğim tartıştıgım oldu başka yerlerden yazıyo hep çok sert uslüplarla
Sert ol. tavrını koy yoksa seni sinir eder durur. Dediğim i yap engelle heryerden ortak arkadaşların varsa söyle ben onla Muhatap olmuyum de
başka şehirde zaten normalde çok konuşmanaya çalışıyorum işte. şimdi gelcem dedi. şu an durduk yere de diyemem öyle.. şu hafta yırtsam sonrası kolay. korona mıyım desem napsam
Ozaman kesin gelir kanka eve erkek Atacam. Beni bir hafta arama sorma de😃
daha neler. aımı çıkarır o. ailemle yaşıyım ayrıca ne erkeğii.. aman ya yıldım insanlardan
Ozaman ben şehir dışına akrabalara gidecem düğün var cenaze var diye bu bir haftayı sav . Benim istemediğim insan beni ariyamaz. az. insan çok huzur. Ama sen bu sert olmayı öğrenirsin inşallah birgün
öprenemiyorum o kadar salağım ki. bir bilsen ne aptallıklar yapıyorum
Kendine böyle deme ya. Yaşın kaç kız senin. Kendini düşük düşürülecek sözler söyleme ciğeri 5 para etmez insanlar için valla . Çok şeyse ver ben konuşayım kızla. Muhatap olma kendi yolla bak diye azarladim mi bir daha dert olmaz sana
29😀 takıntılı birisi işte o..
ben de kalp kıramıyorum çok fazla😀
Benle yaşıt sin ama halen öğrene Memişsin ya kalp kiramiyorsun madem gelince kavga çıkart döv saçlarından sürükle akillanir belki😃😃 paran olursa sadece kendine ısmarla. Çar çakal a yedirtme
o benden iri yarı döver beni😀😀😀
Kızım lafla dövemiyorsun. Saçından da tutamıyorsun. Valla senin. İşin çok zor ponçik kalbine hayret ettim😃😃😂
evet ponçik bi kalbim var😀
Dikkat et fazla kırmasınlar.🙂 Diyeceğim tek şey o kızla arkadaşlığı bitir. Gitsin erkeklerle uğraşsın
hahah tamam😀😀
Hadi iyi geceler ponçik kız 😂 saygılarımla 💜💜💜💜💜💜💜💜
sağ ol iyi geceler..
Teşekkür ederim 🥰🍒