Metin Hara Adriana Lima aşkı magazine bomba gibi düşmüştür bu kadar kısa sürede Metin Hara koluna Adriana Lima'nın dövmesini yaptırmıştır siz olsaydınız sevgilinizi kolunuza dövme olarak yaptırmadınız?
Metin Hara koluna Adriana Lima dövmesi yaptırdı! Siz olsaydınız bu şekilde dövme yaptırır mıydınız?
Valla bilmiyorum da bana çok sahte geliyor bunlar, zengin kız fakir oğlanın elininden tutumuş yukarı çekiyor hep, ayrılıkları çok pis olacak bence çocuğu yükseklerden aşağı bırakacak gibi..
Yalnız Adriana'ya benzemiyor bile, belki başka bir durumla ilgili dövmedir. Sevgilimin dövmesini yaptırmak çok mantıklı gelmez ama bana belli olmaz. *Gecen bol olsun.*
Çok ünlü bir yazarmış. Adriana Limanın sırtından iyi reklam yaptı ve yapıyor. Özel hayatı ile sürekli gündem de olan bir yazar. Çok ünlü ya da çok iyi yazar olsan kaç yazar.
Şu adamın haberlerinden bıktım. Kim olduğunu hala bilmiyorum sadece adını okuduğum gibi başka soruya bakıyorum. Memleketimizde o kadar daha önemli insanlar varken metin hara kim la. Bu arada hara arapçada b*k demek. Buda benden kıyak olsun.
@dαrκ01 adriana sayesinde ismini okuduğum kişiden bahsediyoruz. Yani demekki çokta önemli bir kişilik değilmiş. Bana burda veya başka bir siteden onunla ilgili soru/haber gösterebilirsen buyur. Adrianasız olan
Herhangi bir haber kaynak sunmama gerek yok diye düşünüyorum nedeni ise bu adamın yani Metin Hara'nın ismini yazdığın zaman zaten onun hakkında birçok sonuç çıkıyor, istersen araştırabilirsin ben anlatsam roman olur kaybedeceğin bir şey yok nasıl olsa ☺️
En İyi Cevaplar