Dünyanın en yakışıklı isimlerinin olduğu liste aslında aralık ayında görücüye çıkıyor ancak adaylar şimdiden belli oldu bile! Jamie Dornan
Kerem BürsinMarlon TeixeiraBurak ÖzçivitRonaldo Listedeki diğer ünlüler: Berk Atan Çağatay Ulusoy Diego Boneta Felix PewDiePie Kjellberg Jon Kortajarena Matthew Noszka Ryan Gosling Sebastian Stan
Ronaldo Kerem Bursin Burak Özçivit gibilerinin neyini yakışıklı buluyolar anlayamıyorum. Ünlü diye çok büyütüyorlar yolda görseler dönüp bile bakmazlar Tabi bunlarında egoları tavan yapıyo kendilerini bir çekmeker havalara girmeler falan. bir halt sanıyolar kendilerini. Ama suç insanlarda o kadar büyütüp göklere kaldırıyolar sonrada indiremiyoruz😑
Bu listenin birincisi bir üst oylamaya falan çıkacaksa eğer kişiler kabul edilebilir. Ronaldo, Özçivit... Yani insanları yerin dibine sokmak hoş değil ama şu an buradaki erkek üyeler içinde bile bu listedeki kişilerden daha çekici birisi var çaktırmadan selam vermiş olayım hehehe.
Bişey diim mi ünlü olarak yakisiklilikta bunlar fase füse biraz ergence ama vini gibi kimse olamaz ondaki karizma tatlilik samimiyet vs vs... Ha aslında bence en en en yakışıklı benim sevgilim sevdigim insan benim gozumde dünyadaki en yakışıklı varlığı o
@old_friends Onu bırak, ben bile yokum. Demin Beckham aradı 'Abi çok alındım bu işe, seni koymamışlar, bu yeni nesiller büyüğünü küçüğünü de tanımıyor' dedi.
kerem bursin mi : ) ) ) ) ) ) ) lan yakışlık görmesek kandıracakalr ya.. bunların hepsi hikayee.. o dergi uluslararası bir derrgi değildir.. bu kadar türk o dergiye giremez.. girse girse bir tane girer..
@SibelErdem bak o doğru ronaldo dan çok yakışıklı var.. ama dünyada popülariteye göre seçiliyorlar biz türklerin popülaritesi çok fazla yok dünyada.. o yüzden ben dergiye inanmadım..
Asıl biz nerede kaybediyoruz biliyor musun? Kendimize özgüvenimiz yok neden bizim erkeklerimizde bu dergilere giremesin. Çok yakışıklı erkeklerimiz var. Çok güzel kadınlarımızda var. Biz onlara destek olacağız ki yabancı ülkelerde bizim her anlamda bir yerlerde olduğumuzu görecekler.
@SibelErdem niye girsin ki ne kazanıcaz.. dünyanın en yakışıklısı olsa ne olacak ki.. zaten yakışıklık değil popülarite.. aynı şeyi biz de yapıyoruz o zaman bu ülkede buraktan, kerem bursinden daha yakışıklı bir çok insan var neden onlar yok.. ekran yüzü oldukları için. önce bu işi biz yapıyoruz zaten.. azizi sancar diye bir gurumuz var adam dünaynın en büyük ödülü nobeli aldı.. ama bir kıvanç burak kadar türk hayranı olmadı konuşulmadı.. güzellik göreceli bir kavram.. ve bu derginin inandırıcılığı yok..
Derginin inandırıcı olup olmadığı konusunda bir şey diyemem. Var olan güzellikleri de çıkarmak bizlerin elinde. O zaman bu tarz sitelerde Burak'ı, Kerem'i yayınlamayacağız o zaman Aziz Sancar'ı yayınlayacaksın ki bir tık adam tanınsın :) Şimdi merak ettim ve bir araştırma yapacağım Aziz Sancar ile ilgili :)
@SibelErdem ben yaptım kimse ilgilenmedi..:) burda erkekler ve kız kılığına girmiş erkekler hep cinsel konulara meraklılar : ) mm sevindim bna vesile olduğuma.. dünyada bir türk ün başara bileceiği en üst mertebeye geldi adam.. okunması ve bilinmesi gerekir tabiki..
Bu sorulara yanıt vermek istiyorum, ama ne zaman yanıt versem "Yeaaa tabi tabi" diyen bir zibidi illa ki çıkıyor. İster güzel, ister yakışıklı soruları olsun. Niyeyse insanların gözünde büyük yalancıyım ben.
Kerem Bürsin (Bu adamın yakışıklı olduğunu biri bana kanıtlasın mk), Ronaldo? Şaşırtıcı... Kıvanç Tatlıtuğ'un listede olmamasıda ilginç, Burak Özçivit ve Çağatay Ulusoy listede olmayı hakeden isimler
Marlon, Jamie, Burak bu üçü kesin de Kerem bursin, ryan gosling listede olmaları saçma bence Listede Murat Yıldırım, Keban İmirzalıoğlu, Birkan Sokullu, Barış Arduç olsun isterdim :)
Keremin nesi yakışıklı at ağızlı bir tip. Kasıntı. Yüzünde bir güzellik yok, sıradan vasat adamı medya ve reklam nasıl şişirmiş... Algı yönetimi bu oluyor demekki
tövbe bismillah bir insani ilahlastiracak kadar kafayı yemedim çok şükür ayrıca Çağlar Ertuğrul tam bir beyfendidir çokta yakışıklı hatta ondan yakışıklısı yok
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > 'En Yakışıklılar' listesinde Türk ünlüler de var! Sizce bu adaylardan "en yakışıklı" ünlü kim olacak? Var mı favoriniz?
En İyi Cevaplar