Her sene Top Beauty World tarafından yapılan Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği listesi açıklandı. Her yılın ortasında adayları açıklanan ve yıl sonuna doğru da sonuçları paylaşılan listede bu yıl 3 Türk isim yer aldı. Bunlardan biri de oldukça sürpriz bir isim. Geçen yıl bu listede 6 Türk isim yer almıştı. İşte merakla beklenen dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesi ve listede bulunan Türk isimler...
76 - Can Yaman37 - Barış Arduç31 - Çağatay Ulusoy3 - Shawn Mendes2 - Felix Kjellberg1 - Jeon JungkookBen bu liste için yorum yapmak istemiyorum. :) #gündem #ömerö
Dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu! Listede 3 Türk isim de var. Sizin tercihiniz ya da adayınız kim?
Abartısız söylüyorum hepsinden yakışıklıyım Allama şükür çünkü hiçbiri yakışıklı değil bir tek felix düzgün piyasaya sıçrama vakti geldi Bir kıvanç tatlıtuğ beklerdim öznel meseleler ama
Bunları listeye koyan ve seçem emeği geçen herkesin a. koyum 1. sırada nasıl bu var türkiyede bu 1. de iyi 2 milyon çıkar 2. Çocuk kötü 3 iyi tamam çağatay barış ve can yaman hiç olmamıs sirf ünlü diye almışlar onlardan kat kat iyi türkler var
Shawn mendes gerçekten yakışıklıymış onu beğendim 😁 1 ve 2 hiçte yakışıklı değil bana göre. Türk isimlerden de barış arduc bence iyi tip olarak yakışıklı fena değil. Çağatay Ulusoy a yakışıklı diyenin aklına acırım. Gerçekten yakisiklilikla uzaktan yakından alakası yok 😂 Can yaman da yakışıklı değil sadece karizmatik ve sempatik. Abartıldığı kadar değil yani. Bence bu listede Çağlar Ertuğrul, Furkan Andic, Mehmet Ali Alabora gibi isimlerinde olması gerekirdi. Bence onlar bunlardan daha yakışıklı. Bir de adını bilmediğim bir oyuncu var zalim İstanbul dizisinde oynuyor. O adam da gerçekten yakışıklı 👍
Niye öyle diyorsunuz ki, vücutlarına masraf etmek yerine risk almayıp yatırım yapmış insanlar var. dememi mi bekliyordunuz. yo :D bu top 15 10 3 bla bla :D reklam ve karşılıklı çıkar gözetiyor noter; çıkar. Liste yapıldı diyelim seçildi oylamayla. Yine ne fark eder. Kamera karşısında olmayan insan bu dünyadan değil mi :D Bu listenin adı yanlış. Görülmeye alışık olduğumuz yüzlerin arasında tombala (kıyaslama) olmalıydı. Daha ticari bir adlandırma da yapabiliriz tabi Dünyaca Etkileyici Erkeklerin Listesi/ Dünyaca En Etkileyici 10 yüz Erkek Listesi olarak. (etkinin türleri ve içerikleri olduğunu unutmayalım ;) :) )
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu listeler yakışıklılığa göre değil popülariteye göre yapılıyor, özellikle kpop revaçta olduğundan sevenleri tabii ki onlara oy verecek. Xaiver Serrano Jensen Ackles, Alvaro Rico, Jon Kortajarena, Nick Bateman, Shawn Mendes, Mew Suppasit blabla.. Türklerden de yakışıklı tek aktör Kıvanç Tatlıtuğ bence. Erkekleri saçma sapan bir sakal merakı alıp götürdüğünden beri ünlü ünsüz herkes mağara adamı gibi dolanıyor
En yakışıklılar bunlarsa çirkinleri düşünmek bile istemiyorum. Özellikle o bir numara nasıl bir numara olmuş. yakışıklılık kriteri nedir bunu seçen insanların çok merak ettim bowling topuna makyaj yapılmış gibi. lokomotif thomas bile bundan daha yakışıklı.
Listede ben yokum tabi.. Eee ne demisler kurdun olmadigi yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Hiç birisi telefon acıpta " abi liste yapiyoruz listeye ismini yazalım" diye soran eden yok arkadaş ! Lanet gelsin böyle düzene ! Kırıldım ve mumkun değil affetmiyorum.. Kibir Loading...
Kusura bakmayinda baris arduc nedir yahu Hergun disarda gordugum tip Turjiye bir insan olsa baris arduc olurdu herhalde Ekstra hic bir sey mevcut degil adamda :)
kendim 21 yaşındayım ama bu yeni nesile hiç alışamadım koreliler falan nasıl yakışıklı karizma geliyor anlamıyorum hiç tamam sempatik tatlılar ama bir kızın duru güzelliği gibi. erkeksilikleri yok bence. türk ünlüler.çok daha iyiler bence
Hepsi sıradan. Hele şu birinci sıraya yerleşen bildiğiniz makyajın verdiği bir güzelliği var asla yakışıklı değil. Barış Arduç sadece listede kalmayı hak ediyor.
arkadaşlar sakin olun :D size yakışıklı gelen adamlar başka kültürdekilere çirkin gelir. her kültürün yakışıklı güzel anlayışı farklı. biraz geniş pencereden bakın hayata...
Bu listeyi hazırlayan jüri neyin kafasını yaşamış acaba 😄😄 Barış Arduç'un Can Yaman'dan önde olduğu listeyi ciddiye almam gerisine bakmadım bile Tamam ben de erkeğim kendi cinsime ilgim yok ama göz var izan var yani
Can yamanın tipi iyi ama şu hali değil eski hali iyiydi ama yinede bu listede olması saçma. Kıvanç vs gibi aktörler varken bu tarz adamların olması komik cidden. Ayrıca her hafta başka en yakışıklı listesi çıkıyor onu da çözemedik hala.
Koreliler yıllardır varlar ama bir iki senede fenasal bir çıkış yaptılar, ergen kızlar sayesinde ben bu durumdan hoşnut değilim. Gerçekten en yakışıklı bu adam mı yani
1. Neden birinci? 🙄 2. iyiymiş 😜3. zaten severim ama 3. fazla ona yaa. Çağatay bazen yakışıklı bazen çirkin, barış arduç tipik Türk erkeği ona da okey 👍 şeyi anlamadım ben Can Yaman ne alaka? Güzel mi şimdi o?
Birinci olan kadına benziyor 😂😂 o nasıl erkek öyle yav😅😅. Erkek deyince biz Kadir inanırı biliyorduk erkek anlayışı çok değişmiş çok 😂😂 yaşlandık mı ne acep😂😂
Hiç biri yakışıklı gelmiyor bana neye göre kime göre belirlemişler. Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Bana göre en yakışıklı erkek benim sevgilim 💞
Can Yaman ne ya ama kızların çok azgın dönemlerinde hunharca mikecek tip olarak çekici olabilir. 😀 Çağatay iyi. Barış Arduç da yakışıklıdan ziyade sevimli ama sesi de çok kalın enteresan bir tip.
Tabiki Can Yaman kim ne derse desin adamın üstüne gidiliyor medya kötülüyor. Adam efsane yok onun gibisi mağara adamı gibi duruşu bile yeter hırçın bir o kadar seksi 🙂 şua kanatlar kimde var yiğit duruşuna bitiyorum