İspanya'nın DT Magazin dergisi dünyanın en seksi kadınlarını seçti! Listenin zirvesine Rus model Irina Shayk layık görüldü. Ikinci sırayı İspanyol televizyon sunucusu Sara Carbonero kaptı. Üçüncü ise bizi şaşırtmayan bir isim, Adriana Lima, oldu. Size göre dünyanın en güzel/seksi ünlü kadını hangisi? Ilk üç zirvedeki ismin hak ettiğini düşünüyor musunuz?
Dünyanın en seksi kadınları seçildi! Size göre dünyanın en güzel/seksi ünlü kadını hangisi?
Güzellik ile seksilik kavramı farklı olduğu için şahsi görüşümce hak etmiyorlar. Zaten Sara Carbonero denen kadında ne güzellik var ne seksilik iki makyaj birazda göğüs dekoltesi ile bu işler olmuyor :) Adriana Lima yüzü güzel sempatik seksi yine değil, milletin ağzından düşmeyen Irina Shayk'ı da oldu bitti sevemedim (ama seksi). Bana göre dünyanın en seksi kadını Megan Fox'dur tartışmasız. Herkesin seksiliğe güzelliğe bakış açısı farklı. Mesela bir kadın göğüslerini gösterince hemen çok seksi falan diyorlar :D :)) (Yorumuma salça olmayın gidip kendi görüşünüzü paylaşın ben de kendi görüşümü paylaştım)
Irına Shayk eski yengemiz olurdu Ronaldo reisin sevgilisiydi ona yan gözle bakmayız ama bana göre en sexy modeller Sara Sampaio ve Barbara Palvin Saranın fiziği çok muhteşem Barbaranın yüzü çok tatlı Dünyaca ünlü modellerin canı cehenneme
öncelikle Türk kızlarına kurban olun. Adrian Lima mi? makyajsız halini görmediniz herhal sara carbonero estetik ve Botoksla bu hala gelerek kendini barbi bebeğe çevirmiş.
Adriana Lima aynı yüzle Türkiyede Türk olarak doğsa, kimseye bu denli çekici gelmez. bir kere esmer. Türkiyede beyaz ten bir artıdır esmerlik eksidir. Onun dışında bu kültürle yetişse daha özgüvensiz ve kültürsüz duracaktı, dikkat bile çekmeyecekti.
Biliyorum canim kardesim soruna farkli acidan cevap vermek istedim sadece :) sorry. Dur bakim fotolara. Hmmm en seksisi bence megan fox. Ve bu ilk uc siradan once sayacagim cok unlu var daha. Goreceli iste neye gore seciyolarsa
En İyi Cevaplar