Size göre en seksi kadın kim?

Dünyanın en seksi kadını veya en seksi erkeği gibi şeylere inanmıyorum ben. Çünkü çok yakışıklı veya çok güzel diye tabir ettiğimiz kişiler çok fazla ve birbirlerine çok yakınlar. Sadece ufak farklılıklar var. Ve bu ufak farklılar arasında sıyrılıp öne geçmek diye bir şey söz konusu olmaz bence. Mesela kimi kızlar esmer erkekleri yakışıklı bulur, sever, kimi kızlar da sarışın erkekleri yakışıklı bulur ve sever. Yani buradaki dünyanın en yakışıklısı veya en güzeli ifadesi kişiye göre değişir. Mesela Adriana Lima dünyanın en güzel kadını diyorlar. Ama ben o kadını o kadar çekici ve güzel bulmuyorum. Bir kere bakire olduğunu söyledi. Ben bakire kızları çok itici buluyorum, o kız bana güzel gelmiyor. Ben Adriana Lima'dan daha güzel kızlarla birlikte oldum, bana daha çekici gelen, benim gözüme daha iyi görünen kızlarla birlikte oldum.
Kendini kandırmakla uzmanlaşmış bir hayvan sürüsü olan insanoğlu, hangi seçimini, hangi doğrusunu ya da hangi öngörüsünü mutlak olarak tasarlayabilmiş ki, budala bir kadının dünya güzeli olmasını ya da olmamasını ayırt edebilsin. İnsan kendisini, yine kendi yalanlarıyla kandırabilen hayvandır. Sürünün koştuğu yöne doğru hiç durmaksızın ilerlemek ister. Onun için doğru olan tek şey, tüm diğer çevresindeki ayaklarımının ne yaptığı ve ne düşündüğüdür.
Bu şekilde kararlar alır. Bu şekilde doğrular edinir. Bu şekilde kendini kandırır. Bu şekilde aptalca bir geri kafalılıkla tüm aklını hiçliğe kurban eder.
O kadar silikon dolguyla , botoksla , makyajla ve parayla herkes güzel olur önemli olan doğal güzellik ben dünyanın en güzeli lakaplarına inanmıyorum. Herkes dolgusunu botoksunu çıkartsın makyajını silsin öyle yarışsınlar. O zaman dünyanın en güzeli kimmiş görürüz.
Rachel mcadams
Hillary duff
Danielle Panabaker
Logan Browning

Cevap
200Cevap
Bu olmadığı kesin.. Adriana Lima
seksi olma olgusu hakkında konuşmak istiyorum müsadenizle. kadınlarda olur bu. aslında erkek içinde denilebilir ama genelde sosyal ortamda bayanlara yakıstırılır. bayanlarda ister ki seksi olsun. imrenirler seksi kızlara. seksilik tanımı ne peki. cinsel cekiciliği olan demek tdk da. yani işin özü erkek diliyle... yapılabilitesi. yani erkek göründe cazibesi. malum erkek arzular ise seks ister. bu kıza bir zıplasam diye iç geçirilen kız seksidir. tüm seksi kızların ayagı takılıp düsse etek altına bakılır. ya da ıssız adaya düşme hayallerı kurulur:D yatağa atılabilirlik. cinsel obje olarak görülmeyi sevmeyen kadınlar anlamıyorum seksi neden olmak ister. kate ablamızla bir gece herkes hayal eder. sebebide. o baygın bakıslar pürüssün cilt. memişler. beyaz ten vs. yani cinsel objeler. bu çelişki değil mi
Kesinlikle bu kadın hakediyor bu fotoğrafla sadece bakmamak gerekir bir yarışma vardı gözlerden ayırmama falan gibi bir izlesinler o videoyuda. Ayrıca diğer bir çok kadın diğerlerinin aynısı gibi ve zayıf mankenler ama bu kiloda bu kadar çekici bir kadın olmak zordur. Scarlett johnson ve kate bence bir numara kadınlar.
Balık etli olacağım -ki zaten normal kilosu da da balık etki-tepki diye kasıp obez olmasa ve doğallık adı altında köy ağasına benzer pozları olmasa kesinlikle Rihanna.
Dünyanın en güzel kadını değil ama dünyanın en sexy kadını. Koşulsuz-Şartsız birini söyleyeceksem de ben piyasaya çıkana kadar Viki Odintcova tahtımda oturabilir :)
Sen güzelsen benim anam prenses
Beğenmediğine nasıl sevindim anlatamam :)
🤣😂😂
Vücudunu açarak sexy olunulmaz. Fakat herkes sexy olmayı böyle düşünüyor. Bir kadının cazibeli olması için güzel vücuda, ya da dekolteli elbiseye ihtiyacı yok. Ahlak, vicdan, ve merhamet ile cazibesi nirvanaya ulaşır.
milla jovovich ♡
gerçekten seçemiyolar yüz güzelliği yok fizik desen belirli oran koymuşlar ince bel büyük kalça bilmem ne seçilen çoğu ismin seksilikle alakası yok herkes cesur kıyafetler giyebilir önemli olan yakışması
Klasik türk kadınları yine ego tavan yine popoları 5 metre havada. biraz objektif yorum yapın siz o kadar manken arasında güzel olsanızne olmasanız ne? başkasına güzel olmak mankenlerin işi, kendine güzel görünmek hanımların işi
Eğer bir sevgilim olsaydı kesinlikle dünyanın en sexy kadınının o olduğunu söylerdim ama bir sevgilim yok demekki dünyanın en sexy kadını diye bişey yok şu an için.
İnanmayın o haber e , asparagas haber o :)
Yüzü de vücudu da itici bunun be
Irina Shayk acayip dişi ve arzulu bir kadın... Ama benim gönlüm Miranda Kerr'den yana. Çünkü Miranda daha zarif, naif ve anaç...
Dünyanın olmasa da gönlümde taht kuran en seksi kadın💕
Bence de yüz değil ama vücut olarak sek*i bir kadın Kate Upton 😎😎 doğru bir seçim. Diğer yazdığınız isimlerden 2 tık önde.
Bana soracak olursan hepsinin başından aşağıya bir kova su döküp estetiklerini çıkarıp öyle bakalım 😂
Hangisi benimse dünyanın en sexy kadını odur yani o kadar.
gozlerınden opmusem
Aklıma bu geldi :D
•Kendal Jenner
•Selena Gomez
•Barbara Palvin
•Irina Shayk
Bence bunlar. 💕
Kate Upton'u beğenmiyorum. Taylor Hill'i de. Kate Upton'un neresi seksi cidden anlamadım?
Dün burada sorulan bir soru vardı; sarışın bomba denince ilk akla gelen kişi kimdir diye... Kate Upton cevabı vermiştim :) Yanılmamışım. Yüzü de fiziği de güzel bu kadının. Özellikle memeleri.
Kate Upton göz ardı edilemez fakat, scarlett johansson diye bir gerçek var.
Megan fox yoksa
@Aylin___ diyorum
Kate cok iri kadın iri kadin sevmiim ))
Scarlett Johansson çok seksi bir kadın bir de bence Angelina Jolie mimikleriyle hareketleriyle çok seksi bir kadın
Ben hailey nasıl seçiliyor anlamıyorum hiç beğenemiyorum kızı. Ama bu sene bencede güzel birini seçmişler sonunda. Ama gigi de olabilirdi.
Yani sexy ancak dunyada eminim daha sexy olanlar vardir.
kütük gibi beli var hiç bir çekiciliği yok bana göre candice swanepoel daha iyi
Evlenince gözüm eşimden başkasını görmeyeceği için eşim olacak inşallah 😊👍
Iste bu ! Her zaman Kate Upton oldugunu dusunmustum hakeden kazanmis ❤
Kadınların hepsi çok güzel.
Ben listedekiler arasından en çok Bella Hadid'i beğeniyorum. :)
Aklıma şu replik geldi
Kate uptonun cicikleri
Ahmet kural
Kadından anliyorlar valla :)
Bana göre de en seksi kadın Kate Upton 😍😍
O ben oluyorum... Bu nasıl bir özgüven ise :)))) Şaka şaka Angelina jolie... Adriana Lima
taylor swift kadınları ojeleştirip duruyorlar dünya nın en sexy erkeği de seçilse ya
Seksilik değilde onu kullanmayı bilmek daha önemlidir.
Monica Bellucci ile Ashley Graham arasında gidip geliyorum.
Çay'da Lipton, Mayo'da İp Don, Hatun'da Kate Upton :D
Göreceli bir kavramın neden bir yarışmasını yaparlar anlamıyorum.
Maria Sharapova tennis tanrıçası... Benzerlikleri var
dünyanın en seksi kadını ; balı ketli kadınların ve bembeyaz tenli kadınların hepsi
Yatağımdaki kadın herhalde elalemin seksisinden banane yahu 😂😂😂
Adriana Lİma varken bunlaarı geçiniz ama hiçbirisi Monica Belluci'nin eline su dökemez.
Ben bu kadını yağ torbası olarak görüyorum. Monica Belluci gençliği.
Kadında böyle hafif marilyn monroe havası var öyle değil mi 😆😆
Göğüsleri biraz sarkmış, onun haricinde 4x4 bir hatun bu...
👍👍👍
Alllahim askiiim katem 5 yildir wallpaperim yalansa serefsizim ben olsam bu kadar sevinemem 😱😱😱
Tek ilgimi çeken kişi sevdiğim kadın ve cidden nasıl böyle oluyoe ben de anlamadım.
Dünyanın en seksi kadını Duygu Köseoğlu'dur. Çünkü kendisi Gamer.
:D sendemı bılıyorsun bı ara duzenlı yayın yapcaktı ama yapmıyor
@Ölmüs-Kisi 40 milyon kadını bir araya getirsen bir Duygu Köseoğlu etmez çünkü Gamer olmayan kadınlar bacımdır.
Hepsi bir rihanna etmez gözümde😅 kadına bayılıyorumm
Nikole Kidman desem tabii yeni nesle çekici gelmez, siteden birisini de aday gösteririm yarışmaya katılırsa☺
Kate Upton doğru seçim olmuş. Bana aşık olan beni seven kadın bana göre dünyanın en seksi kadındır.
Ama şu an böyle biri yok.
Aynen seksi kadın. Kumralimsi sarımsı saçlarla koyu renk kaşı çok yakisiktiriyorum ayrı bir havası ve çekiciliği var
ilginç bir profil güle güle kullan
Bu kadın mıymış çok çirkin ya sadece o silikon göğüsleri seksi bunun kafayı kaldır at bence scarlett harika bir kadın..
Kate upton en seksi degil ama gogusleri en seksi olani
Kate abla iyi malzeme yaptı kendisini bir ara doğaldır :D
Gigi Hadid, aynı zaman da çok güzel ve masum olabiliyor
Ben diyomuşum ahahahaha şaka bir yana bence Kristen Stewart😍
Bumu en sexsi. Bu millet bu kadını seçerken en abaza anlarindalardi sanırım bu kadına on basacak kadınlar var be
Çok fazla açık fotoları var bence aşırı güzel değil.
çatlamayın kadın güzel türk kadınlarına on bin basar şişme egoları yook bırdakiler gibi
scarlett gibi hatun varken bu ödülü başkasının alması haksızlık resmen
Fiziği güzel de burnunu havaya diktiği fotoğrafta iğrenç bir iticilik var.
Beğenmedim tipim değil. Ama bir sene heralde beraber kalırdım.
Adını bilmiyorum ama insta hesabı misscolacherry dünyanın en seksi en cool kadını kesinlikle.
Ahmet Kural boşuna delirmedi :) Kate Upton'un cicikleri diye :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar