Bir giyim firmasının yüzü olan oyuncu Müge Boz, birbirinden iddialı pozlar verdi.Modelliği ciddiye aldığını belirten başarılı oyuncu, "Güzel kadın için seksi ve dişi olmak kolay. Önemli olan güzelliğinin farkında olan kadının doğallığını çekici kılabilmektir" dedi.
Herşey yüz güzelliği ya da vücut güzelliği değildir. Çirkin olup çok seksi kadınlar var. Çok çirkin olup çekici ve seksapelliği tavan yapmış erkekler var. Kime göre neye göre olduğu değişir. Kişilerin beğenileri de buna göre değişkenlik gösteriyor çünkü.
illaki seksimi olacaksınız. bir erkeği en cok nasıl etkilersiniz söyliyim seksi olarak anca bel altını etkilersiniz kalbe kadar bile ulasmaz. Bir kızın güleryüzlülüğü yardim severliği sıcakkanlılığı işte bunlar gerçektende asık olabileceginiz bir kızda olması gerek en azından ben böyle düsünüyorum.
Hayir bence degil. Yuz guzelligi baskadir. Erkeklere gore seksilik birazda fizikle alakali. Yuzu guzel olan bir insanin fizigi yerinde olmayabilir. Bu durumda seksi olmaz o kisi.
seksilik çok faklı bişey ya. bazen bir bakıyorum çok seksi muhteşem bir kadın var yaklaşıyorum tipi bozuk. ama çejkiciliği cazibesi var işte. bunu bende çözemedim
En İyi Cevaplar