Bence çirkin kadın yoktur. Makyajsiz ve bakımsız kadın vardır. Bunları iyileştirilmesi sizi sonuca götürür. Her gün duş alın. Kıyafet seçimi çok önemli. İç çamaşır seçiminede dikkat edin. Seksi iç çamaşırları giydiğinizde, -ki bunu kimsenin bilmesi gerekmiyor- kendinizi daha seksi hissedersiniz ve bunu çevrenizdekilere yansıtırsınız. Temiz giyinin ve güzel kokular sürün. Makyaj ve saç bakımıda önemli. Makyajınızda değişiklikler yapın. Formda bir vücudunuz olsun. En önemli unsur vücuttur. Aşırı kilolu bir görüntünün seksi bir imaj çizmekte zorlanacağını söylemek yalan olmaz. Fit bir vücuda kavusun.
Güzellik derken yüz güzelliği mi yoksa vücut güzelliği mi? Soruna göre yüz güzelliği demek istedin sanırım. Yüzü güzel olmayıp fiziği çok güzel de olabilir. İşte o zaman seksidir, illa ki yüz güzelliği olacak diye bir şey yok. Erkekler arasında ''kese kağıdını geçireceksin kafaya^'' diye bir tabir vardır. İşte bu tabir Seksi olup da yüzü güzel olmayanlar için söylenir.
Seksüel olabilirsin. Ya vücudun nefistir ama çirkinsen suratına bakmazlar ya da özgüvenin çekiciliği vardır üzerinde ama yine güzellik gerekir.
Erkek güzel çirkin ayırt etmez. Ama birini daha naif olurken diğerine daha hor davranabilir ve yaşadığın tecrübeye değmez. Güzelleşmek önemlidir, seni merdiven altı ucuzluklardan sen seçici olduğun müddetçe kurtarır.
seksilik diyince benim aklıma erkeklerin seksi anlayışına uymak için kendini paralayan süslü püslü kadınlar geliyor. Oysa ben bir insanın çekici olup olmadığını suretinden okurum. Çirkin insanlar’da seksi olabilir elbette. Hatta erkeklerin tanımına göre vucüt varsa yüzün bir anlamı yoktur, daha kolaydır.
Evet şart, hayır olamaz. Erkeklerin aşağılayın, aşağılayın. Cinsel olarak kadınları çeşitli sağlık sebeplerinden dolayı tatmin edemeyen erkekleri destek olmak yerine aşağılayın, zayıf ya da şişman erkekleri küçük düşürün. Sonra da bir kadının seksi olması için güzel olması şart mı deyin. Siz kadınlar var ya siz kadınlar , ahh siz kadınlar ne erkek düşmanı ve sinsisiniz sizler. Feminizm öyle bir beyninizi yıkamış ki, yaptığınız cinsiyetçilik toplumda müthiş bir nefreti doğurdu. Sizler acaba evlenecek, sevgili bulabilecek misiniz ben bunu merak ediyorum. Hiç sanmıyorum, yalnız kalacaksınız.
Gonul kimi cekerse dunyaninn en guzeli en seksisi odur birazda kisinin karekterine gore tercihine gore degisir bana sexsi olmak icin sagibi solunu acip gezen vicud hatlarini ortaya cikarip o taytlari giyen ortada gezen kizlar hic sexsi gelmiyor itici geliyor aksine gizlilik merak uyandirir herzaman.
Kadına seksi denmez, kadına güzel denir. Her kadın güzeldir, her kadın çiçektir. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim, kimseyi çirkin diye yargılamayalım. Allah, bizi nefsimizle imtihan etmesin.
Bizim bir öğretim üyesi vardı ünide. Kadın güzel değildi. Etek bile giymezdi. Mıymıntıda bir kadındı ama kaç kez bu hocaya hasta oluyorum konuşmasına şahit oldum. Benim göremediğim ne görüyo erkekler anlamadım...
Öyle çok güzeller gördüm ki inan seksilik denen bir şey yoktu ve yine o kadar çok çirkinler gördüm ki çok seksiydiler. Yani seksilik gerçekten apayrı bir şey. Aynı zeka ile akıl gibi.
Bence seksi olabilmek için güzellik şart değil ama düzgün bir vücut şart ve kesinlikle bakımlı olması şiddetle şart şart şart bakımlı olmazsa bırak seksiliği miğde bile kalmıyor
Seksilik ve güzellik birbirine bağlı değil. İkisi ayrı olgular. Güzellik göreceli bir kavram seksilik de aynı şekil de... Bir kadının en seksi hali onun en doğal halidir...
Misal resimdeki kadına şalvarı giydir tülbenti taksın basit bir penye giysin zaten kilolu tüm seksiliği gitti. Güzelliğine baksan güzel değil. Sorunun cevabını örnekle pekiştirdim😊
seksilik kişiye göre değişir misal benim için bir kız ne kadar güzel olursa olsun tırnakları benim istedğim şekilde değilse... beni bir daha zor görür..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
la dolgun memesi dötü varsa seksidir. kimse yüzüne bakmaz buralara bakmaktan
En İyi Cevaplar