Sevgilim beni beğendiğini söylüyor. Bazen de kalçan daha dolgun olsa daha iyi olur diyor.
Sizce beni gerçekten çekici buluyor mudur?

Sevgilim beni beğendiğini söylüyor. Bazen de kalçan daha dolgun olsa daha iyi olur diyor.
Sizce beni gerçekten çekici buluyor mudur?
Tası olmak gerekiyor ya aşırı kilolu olduğum zamanlar da oldu çok aşırı zayıf olduğum zamanlarda oldu kilolu olunca bir şeyler çok fazla oluyor ve güzel durmuyor aşırı zayıf olunca da bu sefer vücutta seni gerçekten bir kadın gibi gösterecek hiçbir hat kalmıyor kötü bir şey tam ortasını bulmak lazım bence tabii ki sporda şart spor olmadan da bir şekilde sürekli bir yerlerden gidiyor çünkü.
Hayır, çekici olmak için dolgun olmak gerekmez. Her kadın kendi güzelliğine sahiptir ve bu güzellik, kilodan bağımsızdır. Zayıf kadınlar da çekici olabilir. Aslında, birçok insan zayıf kadınların çekici bulmaktadır. Çekici olmak, fiziksel görünümle sınırlı değildir. Çekici olmak, aynı zamanda kişinin kişiliği, zekası ve özgüveniyle de ilgilidir. Kendine güvenen, neşeli ve pozitif bir kadın, her zaman çekici olacaktır. Dolayısıyla, kilonuz ne olursa olsun, kendinizi çekici hissedin. Kendinizi sevdiğinizde, başkaları da sizi sevecektir. Çekicilik, tamamen kişisel tercihlere ve algılara dayanan subjektif bir kavramdır. Herkesin çekici bulduğu şey farklı olabilir ve güzellik anlayışı toplumdan topluma değişebilir. Dolgun veya zayıf olmak, bir kişinin çekiciliğini belirleyen tek faktör değildir. Zayıf kadınlar da kesinlikle çekici olabilir ve birçok insan tarafından çekici bulunabilir. Aynı şekilde, dolgun kadınlar da aynı şekilde çekici olabilir. Çekicilik, fiziksel görünüşten ziyade, kişilik, özgüven, iletişim becerileri, içsel güzellik, benzersizlik ve diğer birçok faktöre bağlı olabilir.
Kılsız ve pürüzsüz bir ten ek olarak ne fazla kilo nede kemikleri gözükecek kadar zayıf değilse bakımlı ve özenli ise o kişi efsane çekici olur. örneğin görseldeki kız çekici duruyor
Yaw erkeklere göre neden ayarlıyorsunuz kendinizi sen kendini beğeniyorsan problem yok demektir. Onlarda biraz size göre ayarlasınlar kendileri bak onlara kel, göbek ortada ama hallerinden memnunlar:)))
Cevap
86Cevap
Çekicilik, herkesin gözünde değişebilir ve kişisel bir tercih meselesidir. Bazı insanlar şişmanlığı veya dolgunluğu çekici bulurlarken, bazıları zayıflığı daha çekici bulabilirler. Ancak, bir kadının çekici olması sadece beden tipine bağlı değil, bunun yerine kendine güven, kişilik, stil vb. birçok faktöre bağlıdır.
Diğer taraftan, kadınların veya erkeklerin ideal beden tipi hakkında aşırı beklentileri veya baskıları olabilir ve bu vücut tipi çeşitliliği ve farklılıklarını yok sayabilir veya reddedebilir. Bu tür baskılar, insanların kendileriyle veya bedenleriyle ilgili olumsuz düşüncelere kapılmalarına neden olabilir ve sonuçta özgüvenlerini etkileyebilir.
Özetle, çekicilik kişisel tercihlere ve farklı faktörlere bağlıdır. Her beden tipi, güzelliği ve çekiciliği yansıtabilir ve bu tür baskıları kabul etmeden kendine güvenmek ve kendini sevmek önemlidir.
Bence senin sevgilin seni vücuduna bayılmıyor çünkü Eğer gerçekten vücudunu sevseydi şuram böyle buran böyle demezdi
Ben aynı senin vücuduna sahip kızlara gerçekten çok bayılıyorum 😍😍😍
SENİN GİBİ bi SEVGİLİM Olsa Onun Her istediğini inanki Yapardım Ciddiyim...
Vücuduna Ne kadar Bayıldığımı Anlamışsındır...
Erkeklerin sevdigi sey dolgun dik meme ve lomburdemeyen popiş. Bunlari baliketli olmakla karistiriyorlar, erkekler meme sever deyip yaglanmayi ovuyorlar. Arkadaslar erkeklerin memeden daha cok sevdigi bir sey varsa o da yag orani az sıkı vucuttur. O meme ve got duz gobekte begeniliyor. Bazi seyler kisiden kisiye degisse de bu durum mesela herkeste ayni, kilolu sevmiyorlar.
Ketçap mayonez de istiyor mu sorsana... kendisinin neyi var bulmuş seni fıstık gibisin kimseye aldırış etme
Teşekkür ederim erkekler işte doymuyorlar ☺️
Doyurana gitsinler
Genlerini kimse seçemiyor. Niye kendinizi birilerine yorumlatıp eleştirip duruyorsunuz? Allah böyle yaratmış. Herkesi 90 60 90 yaratmak onun için ne kadar zor olabilirdi. Ama yaratmamış. Verilene razı olunmasını sınav kılmış. Seni beğenen de sana şöyle olsan böyle olsan demez. Ayrıl ve seni olduğun gibi sevecek kabullenecek değişmeni istemeyecek birini bul. Cinsel olarak kullanıyor seni muhtemelen hödük herif
Şu sahip olduğun ten rengi de İngiliz tenidir ve az kişi de var ülkede. Sende ya da bende 🤔😂 n.. ah bulur senin gibisini
senin vücuduna sahip kızlara gerçekten çok bayılıyorum
Senin gibi Sevgilim Olsa Onun Her istediğini inanki Yapardım inanki
Siz Gerçek Aşksınız 😍😍😍
Senin Gibi Sevgim olmasını çok istiyorum
Çıtırlar ayrı kategoridedir. Dolgunlar ayrı. Kıyaslanamaz. Kalça büyütme her taraf poposu sonradan eklenmiş gibi vücdununa orantısız büyük popolularla doldu taştı. Şöyle çıtır estetik kalçalı pek kalmadı.
Kalçanı sporlar geliştirebilirsin büyütebilirsin eğer hoşuna gitmiyorsa ama zayıf kadınlar neden çekici olmasın ki gayet de olur takma kafana☺️
Bende Zayıf Kadınlara Bayılıyorum inanki...
Bana göre hepsi çekici ama dolgun olunca cinsellik ve fantezi için daha güzel hissettiriyor dokunması bana.
kesinlikle doğru
Çekicilik sadece beden ile mi oluyor konuşması vs çekici gelebilir...
öncelik fiziksel dir
Olabilir tabi sizler için...
Evet seks objesi sayılan yerlerin arzulanan arzuyu artıran olması gerekir
Profil resimimdeki baya güzel oranlar çekici
Fiziksel görünüş önemli tabi genel olarak sakin bir micaz ve sabırlı olmak daha etkili. Hem görünüş hem kişilik olarak çekicilik bir bütün. Mesela dalga geçmek için trollük yaparsan ürkütücü görübebilrisin 😂
Bende dolgun seviyorum ama illa dolgun olmak gerekmez. Gayet seksi gözüküyorsun 😏
Resim hatun seksi ama az spor ile daha iyi lvl getirebilirsin
Fiziğin ideal bence sevgilin macera arıyor ona bu kadar fazla özgüven verme işine geliyorsa ya da beğenmiyorsan ile başlayan kelimeler kullan sessiz kalma
Biz buluyordur dersek konu tamam mı?
kalçan daha dolgun olsa daha iyi olur diyor ama ortada kalça yok.
cık bence beğenmiyor. Ölesine diyor. İncinme diye..
Fotodaki kadın fazlasıyla çekici. Bu fizik en iyisi
Lokasyon olarak dolgun sevdalısı bir güruhun ortasındayız. Ben ince bel seviyorum ve ince bilekler gerisi zaten ortalama olsa da yeterli olur.
Zayıflık ile cılızlık bir degil zayıf olsa daha iyi olur ama cılız olması yani iskeletin üstüne deri çekilmiş gibi
Öncelikle şunu soyleyim sana crop yakışmıyor. Memelerin küçük zaten Bence t shirtle falan gez
Kirilma ama Bence sevgilin seni tam begenmiyor begenseydisuran soyle dolgun olsa buran boyle buyuk olsa daha iyi olur demezdi
Biraz dolgunluk iyi oluyor 😂 ama çıtır hissiyatı da zevkli 😂 hepsinin ayrı yeri var bende 😂
Bunların önemi yok çekicilik bir bütündür. Fikir de bir cekiciliktir mesela düşünce tarzı da illa fiziğe indirmemek lazim
Alakası yok bende iyi giyim ve bakımlı bir vücutla zayifta olsan kiloluda olsan çekici olabilirsin
Olabilir aura meselesi pek kiloyla ilgisi yok. Obez olmadığın sürece tabii.
Olabilirler, bu çekici mesela.
@Quenn4 bu bal zaten.
Seni ısırırım.
Böyle bir güzellik ve dolgunluk kimde var acaba seni es geçerim
Bence kesinlikle olur hatlsrı düzgün olsun orantılı olsun
Fena kız degilsin aslinda tatlıgın sekerligin var cekiciliginde var
Çekici olmak için illaki dolgun olmaya gerek yok tabiki,
Yani ayakta durduğun zaman kıvrımlı vücudun varsa güzel ama yatarak pek belli olmaz
Biraz squat çalış sevgilin şanslı bir adam zayıf bile olsan ayrı bir caziben var
yoo dolgun olmaya gerek yok estetik durmak en iyisidir. foto sana aitse sorun etme böyle şeyleri.
Dolgunlar bana hamburger köftesi geliyor. Ben inegöl köfte severim
Zayıflarda çekicidir ve zayıfları çekici bulan bir çok erkek var
Yok beğenen vardır illaki ama bencede dolgun olmalı
Dolgun değil aksine zayıf naif küçük göğüslü küçük kalçalı kız daha çekici
Çekicilik demek fizik değildir. Sevgiline yaptığın kurlar da bunda etken olabilir.
Az önce zayıf bir kadın beni sapık zannetti kendisini takip ettiğimi düşündüğü için ama açıklama yaptım sonra reddedildim yani çekici değilsiniz artık..
Buluyodur yav ben şahsen bu ölçülerde birisini gayet beğenirim
Olabilir herkesin bir zevki var göreceli bir şey bu
Iyyy zayifi erkek bulur cirkini erkek bulur siskosu erkek bulur sonra erkekler cok sekilci yaaaaaa diye aglarlar kezbanlar
Bence zayıf kadınlar libidosu daha yüksek ve sevişirken daha aktif 🤭
zayıf kadınlar çöptür
Bulmuş da dolgunu kusur kalmış. Ne insanlar var yaa.
Biraz doygunluk iyidir.
bence gayet iyisin takma kafana
Bence gayet cekicisisin
Ben düştüm ten rengine
Buna çekicilik puanım 10/4 belki daha farklı şekilde olsa fotoğraf daha farklı dusunebilirdim
ben zayıf birisiyim gayet çekiciyim kendine güvenmen lazım her bakımlı kadın güzel
Cekilik aslında fizik falan değil , beynin guzelligine hastayım ben Zeki olması yeter
kutun açıktı sonradan kapattın galiba
Bence zayıf olmak 😍😍😍
Dolgun kadın başka güzel oluyor cidden
Aksine zayıflar çekici benim için
Üzgünüm ama dolgun vücut 5-0 öndedir 😏
Zayıf olabilir ama kalça meme olmalı
Bulmuyor bence
Senin memelerin nerde?
ne kader zamandır birliktesiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?