Zayıf olmak kadınları daha mı çekici yapıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Zayıf olmak kadınları daha mı çekici yapıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben fazla kilolu insanlardan hoşlanmam, kadın da erkek de. Ancak kadının çekiciliği salt kilo ile ilgili değildir. Salt dış görünüş ile de ilgili değildir. Diğer faktörleri bir kenara koyup bunu bir kilo sorunuymuş gibi ele alacak olursak, çekiciliği belirleyen vücut oranları olduğunu söyleyebilirim. Fazla kilolu bir kadın çekici olabileceği gibi zayıf bir kadın itici olabilir. Vücudun belirli bölgelerinde birikmeden uygun şekilde dağılmış fazla kilolar kadının çekiciliğini etkilemeyeceği gibi kişiye göre daha çekici bile yapabilir.
Kadınların çekiciliği, kişisel tercihlere ve kültürel normlara göre değişebilir. Birçok kültürde, kadınların çekiciliği ile ilgili standartlar bulunur ve bu standartlar zaman içinde değişebilir. Bu nedenle, zayıflık veya kilo konusundaki görüşler de kişiden kişiye ve toplumdan topluma farklılık gösterebilir. İnsanların çekici buldukları vücut tipleri kişisel tercihlere dayalıdır. Kimisi zayıf vücut tiplerini çekici bulurken, kimisi daha dolgun veya kaslı vücut tiplerini tercih edebilir. Önemli olan, bir kişinin kendini rahat ve sağlıklı hissetmesidir. Vücut ağırlığı, sağlık ve refahla doğrudan ilişkilidir. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, kilo kontrolü ve fiziksel aktivite sağlık için önemlidir. Bu, birçok insan için çekiciliğin bir parçasıdır.
Kadinda da erkekte de zayiflik iyi durmuyor bence. Erkek biraz kalipli olacak. Kadinda da biraz kilo olacak. Yani boyuna gore zayif kadinlar oluyor. Mesela vs melekleri gibi. O kadar boya sahip olduklari kilo mantikli degil. Beden kitli indeksi deniyordu galiba. Buna uyhun olmali. Bir 5-10 kilo da gerekli bence ekstradan. Sidmanliga, obezlige kacmayacak sekilde bir kilodan bahsediyorum Insanin yuzune dolgunluk, canlilik geliyor bu sekilde. Diger turlu hadtalikli gibi duruyor iki cinste. O yuzden kadina da erkege de dengeli dagilan kilolar lazim.
Kadın olmama rağmen zayıf kadınları sevme cılız gibi 😃
Nedenmis o 🤣
Kadın dediğin etli olacak diyorsun 😉
Kız öyle de olmaz ki 😉
Ohoo sende hemen su koyuveriyorsun yazık bana dövülürmü hiç benim gibi biri 🐱
Bak ya 😜
😉😉 tamam
Cevap
8Cevap
Zayıflık da şişmanlık da bir kadını seksi kılmaz. Boy kilo indeksine uygun incelikte sıkı bir vücuda sahip kadın, her erkeğin favorisidir. Gündüzleri hayali, geceleri rüyasıdır.
bence bu insanın yapısına göre bazılarına manken gibi incecik hafif hatlı fizikler daha çok giderken bazılarında balık et iyi duruyor
Balık etli olup çekici olan da var. Yani şöyle diyeyim her insana zayıf olmak yakışmaz bence. ya da balık etli olmak. Onun gibi.
Evet bence daha çekici kılıyor. Zayıf olmak güzel. Ama zayıflığın da belli bir dengesi olmalı, aşırısı zarar.
Kadından kadına değişiyor. Fotoğraftaki ablanın çekici olmasının sebebi de kesinlikle zayıf olması değil :D :D
Yakışıklı erkekler kara kuru seviyo çekici buluyolar herhalde
Bmece hayır ama özgüvenli yaptığını söyleyebilirim.
Yok be ya neyin çekiciliği, neyse detay vermek istemiyorum burdan.
Sanmıyorum, biraz balık etli olması kâfi
Galiba öyle beni ailem bile beğenmiyor
Evet zayıf olmak daha çekici yapıyor
Bu kız zayıf değil fit
Bence güzel zayıf kadın olmak
Fit kadın iyidir
Evet
Bence biraz pofuduk iyisir
Evet
Kesinlikleee
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?