Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin düğününe sevgilisi Kerem Bursin ile katılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya derin yırtmacıyla olay oldu.İşte geceye damga vuran o kare;Birçok ünlü ismin yer aldığı yılın düğününe Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne katıldı. Sarkıya’nın giydiği cesur ve derin yırtmaçlı elbise geceye adeta damgasını vurdu. Serenay Sarıkaya, Nedret Taciroğlu’nun tasarladığı derin yırtmaçlı elbisenin azizliğine uğradı ve frikik vermekten kurtulamadı. Bütün gece davetliler arasında Serenay Sarıkaya’nın sıklıkla verdiği cesur frikik konuşuldu
Nahoş bir görüntü... Yani iç çamaşırı görünüyor, kıyafetin renginde giymiş. Hani buraya kadar görmek zorunda mıyım? Az daha derecesini bilseler şu dekoltenin. 3-4 parmak daha aşağıda olsun bari işte. Ama hep bir gündem olma çabası.
Ketem bursin kadar rahat bir adam yok ya hayır adamın sevgilisini fi dizisinde yatağa atıp yiyorlar resmen galada ayakta alkışlıyor. Böyle saçma sapan kıyafetler giydiriyor. Millet çağdaşlık adı altında ne yapacağını şaşırmış
bu kızın bir oyunculuğu yok. güzelliği de yok. fiziği güzel , onu da kullanmasını bilmiyor. buna cesur kıyafet , yürekleri hoplattı , derin bacak dekoltesi ya da başka bir şey denemez. sadece teşhircilik ve rezillik denir. dekoltenin bile bir adabı vardır.
İgreniyorumm bu kızdan, yüzü güzel olmadığı için bir yerlerini açıyor hep ayrıca keremle sevgili olduklarına hala inanamıyorum nedeni ise el ele bile tutaşamıyorlar komik 😂
haklısın aslında hepsi giyinmek istiyor sadece fırsatları yok ünlülerin fırsatları var giyiyorlar. Yoksa kimse çadırlara hapis edilmiş bir köşede duran oyuncak yerine konmak istemez.
Şaşırmadim bunlarin giyimi boyle zaten bunu tasarlayanin beynini s*ksınlerr hic mi dusunemiyor tamam acarsinda bu kadar fazla acilmaz ki bu da sorun etmemis zaten ditlrek giyi vermis giyinislerini hic begenmiyorum Kerem zaten rahat sorunda etmiyor
Kerem bürsini çok severim ama seranayı Hale'n sevemedim çok yapmacık geliyor bana herşeyi... Üstelik keremin yanına hiç yakıştırmıyorum 😒kıskandığımdan da değil sonuç birbirlerine alakaları YOk 😃
Ben Hiç sevmem haram Haramlara bakarsan ister istemez canin ceker sonucta erkeksin yaratilis geregi ama elde edemezsin elde edemeyincede ruhun daralir psikolojin bozulur. Ne gerek var
fi dizinde de maşallahı var zaten nasıl bir diziyse çözemedim +18 filmleri aratmıyor :) her zaman ki gibi serenay yaaa vucudunu sergilemekten çekinmeyen bir kadın
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Geceye sevgilisi Kerem Bursin ile katılan Serenay Sarıka’nın kıyafeti olay oldu! Bu derin yırtmacı görsellik olarak nasıl buldunuz?
En İyi Cevaplar